verse hapjes

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door toerist18, 2 feb 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. toerist18

    toerist18 VIP lid

    23 okt 2005
    8.317
    1
    0
    ik maak babymutsjes met naam
    Nederland
    ik maakte dus altij aardappelen vers gekookte, en deed daar een blikje groente doorheen (van die handige kleine blikjes van bonduelle)
    maar nu raad de nutricia mij dit af.
    Wat moet ik nu kopen, want die worteltjes zijn zo lekker zacht...
    Hoe doen jullie dat?
     
  2. Inky

    Inky Fanatiek lid

    12 mei 2006
    3.195
    0
    0
    Leerkracht
    haha ze raadden het natuurlijk af omdat zei een potje van Nutricia beter vinden zeker?
    Ik heb er nog nooit van gehoord hoor. Zolang er geen zout in die blikjes zit of veel suiker zou ik het gewoon blijven doen.

    En anders vere worteltjes zelf koken en dan lekker lang.

    Kijk eens voor tips op www.keukenkikker.nl
     
  3. Ramoontje

    Ramoontje VIP lid

    28 okt 2005
    32.963
    0
    36
    Ik kook ze inderdaad zelf (eigenlijk alle groenten). Hup de staafmixer erover en klaar is het hapje.
     
  4. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    ik gebruik ook verse groente of diepvries waar idd geen zout of suiker aan toe is gevoegd. de verse groenten kook ik en pureer ik met de staafmixer. en vries ik in in porties doe het ook zo met het fruit.
     
  5. toerist18

    toerist18 VIP lid

    23 okt 2005
    8.317
    1
    0
    ik maak babymutsjes met naam
    Nederland
    Nou dan moet ik maar eens gaan zoeken in de diepvries kist van de winkels...
    Ja bij de nutricia willen ze vast dat ik alleen potjes koop, maar ik laat Steven aan beide wennen, en hij vind mijn hapjes lekkerder,
    dus dat vind ik heel leuk.
     
  6. shanka

    shanka Actief lid

    28 apr 2006
    256
    0
    0
    almere
    ik maak ook zelf potjes maar koop alles vers want mij is ook verteld dat gewone potjes groente die je zelf eet uit blik/pot zitten vaak conserverings (weet niet of ik het goed schrijf) middelen in en dat mogen ze ook niet hebben.
     
  7. Vicky

    Vicky Fanatiek lid

    11 aug 2005
    1.200
    0
    0
    Enschede
    ... en zout zit er meestal in.

    Kaylee eet altijd eten wat ik zelf gemaakt heb, ik maak alles met verse groenten of groenten uit de vriezer.
     
  8. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Maar waarom kook je zelf niet gewoon groente? is veel lekkerder dan uit een potje! Ik kook elke dag vers en zonder zout en kruiden en zo. En dan gooi ik alles door de pureer en dat krijgt Ewout. En daarna ga ik het kruiden voor ons. Alleen als we echt iets eten zoals nasi of zo wat hij nog niet mag hebben, dan krijgt hij wel een potje, maar dat is niet zo vaak... Is trouwens een leuke site die al eerder is genoemd! staan goede recepten in ;)
     
  9. Honingbij

    Honingbij Lid

    10 nov 2005
    96
    0
    0
    Preventiewerker verslavingszorg
    Enschede
    ik heb bij de Aldi een keer een stomer gekocht voor 20 euro. Dat ding gebruik ik bijna elke dag om David's groenten en aardappeltjes te stomen. Lekker makkelijk (weet precies wanneer het gaar is) en alle vitaminen blijven behouden. Bovendien is het ook nog lekkerder dan wanneer je het kookt!

    Groetjes
    Honingbij
     
  10. Karagoz

    Karagoz VIP lid

    14 apr 2006
    7.984
    0
    36
    Moeder en verzorgende
    ergens in het land
    selam

    ik kook alle groente vers, maar soms doe ik er mais uit een potje in. ik ga eerst de mais goed wassen en dan doe ik het er bij met koken.
     

Deel Deze Pagina