Al enige tijd gebruiken wij een rijstkoker van Tomado, deze: Tomado rijstkoker TM-1274 Maar sinds een tijd koekt de rijst altijd aan. Het maakt niet uit welke rijst we gebruiken, en we doen er wel genoeg water bij. De hele anti-aanbak laag komt al los... en we moeten echt schrobben om de vast gekoekte rijst los te krijgen. Dit was in het begin nooit zo. Iemand een tip om dit te voorkomen?
Als de anti-aanbaklaag loskomt, kun je er denk ik weinig aan doen. Zit er nog garantie op? Dan zou ik teruggaan naar de winkel, want dit is natuurlijk ook niks!
die deeltjes van die anti aanbak laag zijn iig niet goed voor je gezondheid als je die binnen krijgt. niet meer gebruiken en terug gaan naar de winkel of tomado mailen ofzo....
Ja hier ook. Vanaf t begin al. Schoonouders hebben hetzelfde. Tis niet anders, blijf m gebruiken, vind dat ding zo ontzettend handig
Mag ik vragen hoe je zo'n ding gebruikt? Ik heb altijd snelkookrijst die je 8 minuten hoort te koken in water. Duurt het in zo'n rijstkoker dan ook 8 minuten en doe je er ook water in? Ik dacht misschien is zo'n ding ook wel wat voor ons. Maar dan een ander merk....
Gewoon afgemeten rijst en kopjes water er in, aanzetten en voila. Schakelt vanzelf uit en houd het dan nog een uur warm. kookt mooi droog.
De garantie termijn is 2 jaar. En ik weet niet zeker of we hem al langer hebben. Straks ff opzoek naar het bonnetje. Vind het ook niet zo prettig dat de aanbak laag eraf gaat. Vind het ook wel erg snel, we gebruiken hem gemiddeld 1 a 2x per week.
Heb ook een rijstkoker en er plakt altijd rijst op de bodem. Voordat ik het was doe ik er een laagje heet water in en laat ik het even staan. Hierdoor kan je alles er heel makkelijk met een sponsje afhalen.