Ja de echte Italiaanse manier is lekker met broodjesmix een bodem maken. Goed kneden en dun uitrollen. Daarna met een blikje tomatenpuree saus maken. Niet te dun want dan wordt de bodem te waterig maar ook niet te geconcentreerd. olijfolie door de puree met basilicum en een beetje water ( peper en zout) En daarna doe je er op wat je wilt. Ik en gek op tonijn op de pizza.
ik maak altijd minipizza'tjes maak zelf het deeg, gebruik dan tradizonale pasta saus en verder ui paprika ham salami en heel veel kaas en pizzakruiden manlief zei al tegen me, die moet je gaan verkopen
Dit is ook een favoriet van ons: Ingrediënten van Opgerolde shoarmapizza 1 rol pizzadeeg (kit met deeg en saus) 500 gram shoarmavlees 1 gesnipperde ui 1 rode paprika, in blokjes 1 komkommer, zaadlijsten verwijderen en in blokjes bakje cherry of roma-tomaatjes in vieren gesneden 1 ei geraspte kaas Bereidingswijze van Opgerolde shoarmapizza Roerbak het shoarmavlees in een paar minuten gaar. Voeg de ui en paprika toe en bak even mee. Het potje tomatensaus uit de kit toevoegen en laat het een minuutje of 5 mee verwarmen. Haal het mengsel van het vuur en roer de komkommer en tomaatjes er doorheen. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Rol de het pizzadeeg uit. Verdeel het shoarmamengsel in het midden over de lengte, bestrooi met gerapte kaas en vouw de zijkanten naar het midden. Druk de uiteinden dicht. Laat de rol in de oven een minuutje of 10 knapperig worden. Draai de rol om en bestrijk de bovenkant met het losgeklopte ei, bestrooi met geraspte kaas en laat dit nog 15 minuten bakken in de oven. Maak er een lekkere frisse salade bij.
Wij eten het vanavond ook weer,gewoon met kaas saus,spek salami en champignons,gooi er wel extra pizzakruiden over...
Hier pakken we meestal een naanbrood, vervolgens maak ik een mix van blikje spinazie, blikje tomatensaus, (zoete) paprika, tomaatjes, kappertjes, olijfjes, plakjes salamiworst (zo'n grote van de aldi, jummie), kruidjes, knoflook, en voor mezelf dan een heeeeeele lading blauwe kaas. Op de broden scheppen, kaas erover en dan een minuutje of 20 in de oven bij 180C. Smullen!!
Topic komt als geroepen haha. Zondag wilde ik zelf pizza gaan bakken met mn oppaskids... Bedankt voor de lekkere ideeën !!
Ik heb de pizzakits gehaald (waren er helaas maar 2). En een hele berg ingredienten. Mijn man had het idee voor kip erop te willen,dus kipfilet gekocht en satesaus,ga ik daar eens mee vechten zometeen. Verder ham kaas salami champignons gemengde groente (uitjes,paprika,prei,etc.). Zometeen maar aan de slag gaan. Bedankt voor jullie adviezen en tips.
die keren dat ik het gedaan heb was het niet te vreten, net tomatenpuree op een broodkorst, hoop dat het bij jou wel lukt
Daarom gebruik ik altijd gewoon een lekkere pasta saus Maar de variant die ik hier neergezet heb met shoarma daar kan je die saus wel door gooien omdat het vlees al lekker gekruid is.
Ooh, zelf pizza maken is zo makkelijk en lekker!! Ik maak hem met de bodemmix van koopmans. Als saus neem ik een blik gepelde tomaten, het sap doe ik weg. Tomaten pureren met staafmixer, theelepel sambal erbij, wat italiaanse kruiden, en knoflook. Verder groenten die je lekker vindt (wij doen vaak champignons, ui, paprika), salami, en kaas. Hoppa, zo klaar!!