Tussen realiteit deel 2

Discussie in 'Vlinder clubs' gestart door Jette01, 22 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jude

    Jude Bekend lid

    30 nov 2006
    654
    0
    0
    Hi hi Miriam, ik zag net je foto van Sem in het stoeltje, Rick keek mee, begon te lachen en te wijzen en zei: "poppe". Dat zegt hij tegen vanalles, maar hij bedoelt er uiteraard poppetjes mee in alle vormen van speeltjes tot tekeningetjes en dus ook foto's, grappig dat hij een foto van Sem als een pop herkent :D.

    Minka, pfff, weer in het ziekenhuis geweest, kan me voorstellen dat je er doorheen zit, hopelijk was je dagje alleen met Leonie meegevallen en heb je tussendoor ook even uit kunnen rusten. Zwaar hoor, die gebroken nachten...

    Ja Me2, het einde van het jaar is het inderdaad zo, ik probeer het tot dan te rekken, zo stel ik steeds uit, ha ha! En misschien denk ik aan het einde van het jaar wel, nee, nog even wachten, kan ook zo maar. Heb is al bijna april he... betekent dat...?!

    O ja, Miriam, non-hodgkin had mijn oma ook 10 jaar geleden en die leeft nog steeds :). Dus hoop houden!

    Neeke leuk dat je er weer bent!

    Franka, komt het programma nu woensdag echt op tv? Dan ga ik zeker kijken! Hoe is je werk weer bevallen?

    Hier gaat het goed, ik dacht even dat Rick waterpokken ging krijgen, hij had rode vlekjes en bultjes, maar is toch iets anders geweest denk ik, want zette niet door en nu heeft ie nergens meer last van. Vreemd, misschien een reactie op iets? Hij is nu wel steeds langer wakker overdag. Eerst sliep hij standaard 2 keer per dag nog zo'n 1,5 uur, maar nu aan het eind van de ochtend nog wel 1 tot 1,5 uur, maar aan het eind van de middag lukt niet altijd meer. Dan blijft hij wakker en haal ik hem er maar weer uit. Dan is hij wel rond half 8 zo moe dat hij meteen in slaap valt, dat is wel handig :D. Slapen ze bij jullie soms ook maar zo weinig? Nou ja, het verschilt per dag, want nu ligt hij wel lekker te slapen...

    Liefs,
    Jude.
     
  2. Me2

    Me2 VIP lid

    30 mei 2006
    6.888
    0
    36
    Jude: kan het niet zijn dat Rick bijv. de vijfde of zesde ziekte heeft gehad?
    Fee is nu bijna een jaar en die slaapt smorgens nog 1 uur en na de lunch nog zo'n 1,5/2 uur. Zij gaat om 19.30 naar bed en slaapt dan ook. Bij JP was het hetzelfde. En die slaapt nu na de lunch (ja ik had de eerste weken meteen hun slaapjes gesynchroniseerd hahahaha) vaak nog 2 uur, maar als het om een of andere reden zo uitkomt dat hij niet naar bed kan, kan hij het tegenwoordig ook aan om gewoon wakker te blijven zonder onuitstaanbaar te worden totdat hij rond 20 uur naar bed gaat.

    Ja April is al bijna! Maar mijn man wil nog even wachten. Ik denk zo rond de zomer....Dan is Fee ook al weer echt een stukje verder in de ontwikkeling. Wij vonden beide dat het na het eerste jaar egwoon allemaal een stuk makkelijker wordt.

    Minka: hoe is het nu? beetje kunnen uitrusten met Eline naar het kdv?
     
  3. wuppie 01

    wuppie 01 Fanatiek lid

    1 jun 2007
    1.817
    10
    38
    miriam wat een heerlijk mannetje is sem

    Minka even geen ziekenhuizen meer voor jou en lekker genieten van je meisjes. Het eerste wat me opviel aan de naam Leonie is dat je er Eline mee kan schrijven +O.
    Je woont trouwens in een gezellig plaats stond er als kind vlakbij op de camping.

    Jude Sophie slaapt nog 2 a 3 uur overdag af en toe zelfs in tweeen echt een slaapkopje. loopt rick eigenlijk al?

    Me2 eerst nog even van een mooi voorjaar genieten met lekkere rosetjes. ;)

    Neeke leuk dat je er weer bent en dat 2010 maar een gezond jaar mag worden. Leuk skieen met je zoon ik ga het Sophie volgend jaar leren.

    Ik heb een Cadeautje gehad van Sophie....... haar ontstoken oog :(
    Hmm wat is dat irritant zeg zat vanmorgen helemaal dicht en nu traant het de hele tijd. Hoop dat het snel over is.
     
  4. Minka

    Minka Fanatiek lid

    25 dec 2006
    1.466
    0
    0
    Gelderland
    Wuppie, wat vervelend van de oogontsteking, hoop dat het snel wegtrekt.
    Tja, wij merken hier ook dat de snotneuzen etc. sneller aanwezig zijn sinds Eline!
    Ik woon hier nu 16 jaar en ben er verzeild geraakt omdat mijn ex hier in dienst zat. Ik ben er tevreden mee, heb een leuk buurtje maar de stad zelf doet me niet zoveel.
    Jij bent dus een puzzelaar.....dat je het meteen zag van de namen. Ikzelf had het nog niet opgemerkt, maar mijn moeder wel, grappig toch!

    Me2, geniet inderdaad nog maar even van de rosé! Wel weer spannend hoor! Ik heb eergisteren dus te weinig gerust! Wilde natuurlijk vanalles doen maar kwam mezelf dus tegen! Gisteren was minka-man jarig dus visite gehad en ook niet kunnen rusten, maar we doen rustig aan!

    Jude, Het kan inderdaad de 5e of 6e ziekte zijn geweest. Eline had de 5e ook en die merk je dus pas als de uitslag komt en het ziek zijn dus al weer voorbij is!

    Ben bang dat de gebroken nachten nog wel even aanhouden. Leonie doet het verder prima, ze heeft geen koorts meer alleen nog een snotneusje. Ze wil dus niet in de wieg slapen en nu gaan we haar toch maar erin trainen:)
    Ach, wel lekker om haar veel bij me te hebben.

    Ga er weer vandoor, plicht roept!!!
     
  5. Me2

    Me2 VIP lid

    30 mei 2006
    6.888
    0
    36
    MInka: ja even doorzetten met die wieg hahahahahaha Gelukkig is Leonie weer "de oude". Nu jij nog even uitrusten!

    Wup: ja nog even van de glaasjes genieten! was bij Fee ook zo, in juli zwanger geworden en hadden net de vakantie achter de rug! hahahahaha MAar goed, je kan dit soort dingen niet plannen dus ben overal gelukkig mee hoor!
     
  6. Me2

    Me2 VIP lid

    30 mei 2006
    6.888
    0
    36
    MInka: ja even doorzetten met die wieg hahahahahaha Gelukkig is Leonie weer "de oude". Nu jij nog even uitrusten!

    Wup: ja nog even van de glaasjes genieten! was bij Fee ook zo, in juli zwanger geworden en hadden net de vakantie achter de rug! hahahahaha Maar goed, je kan dit soort dingen niet plannen dus ben overal gelukkig mee hoor!
    He jakkes, wat vervelend van dat oog...ja door die kleintjes krijg jij ook van alles.....en mama's kunnen nou eenmaal niet ziek zijn.....Hopelijk trekt het snel weg....
     
  7. Minka

    Minka Fanatiek lid

    25 dec 2006
    1.466
    0
    0
    Gelderland
    Morguh!
    Zo, even een rustmomentje, Eline + minka man de deur uit en Leonie even in slaap. Ze heeft het vanacht 2x 2 uur volgehouden in het wiegje! Maar ik was om 05.00 u op en wakker!

    Franka, ik heb gisteren gekeken naar de uitzending. Wat mooi allemaal en wat een lieve moeder van het vriendinnetje van Bob!
    Natuurlijk heb ik het niet droog kunnen houden maar dat is ook omdat ik jouw verhaal weet en hoe moeilijk het is voor jullie.
    Vooral toen ze zeiden dat hij "het spijt me mama" verhaal vertelde, dat is zoooo moeilijk!
    Ik ben blij dat het kamertje mooi is zodat je schoonzus en je broer zich doorover geen zorgen meer hoeven te maken.
    Hoe is het nu met ze? en met Bob?
    Echt een lekker manneke en zo vrolijk nog.
    Ik hoop dat het goed met hem gaat nu en in de toekomst.
    Franka meid! ik denk aan jullie.

    Tot snel
    Kus Minka
     
  8. flyke

    flyke Fanatiek lid

    15 jun 2006
    1.580
    0
    0
    neeke, welkom terug! alles heel druk bij jullie maar gelukkig alles goed daar en binnenkort genieten van het gezonde zonnetje

    me2, ventolin en atrovine is hier ook gekend, kreeg merel ook al een paar keer, hihi het kan sneller gaan dan je denkt :p

    mir, inderdaad vreselijk nieuws van die moeder van vrienden van jullie en zo ineens, Sem wordt een echt fotomodel!

    minka, ik kijk zo meteen even in je album, ja het werk heb ik wel gered, was om vijf voor 23u thuis, dacht dat ik ging slapen als een roos maar was precies nog te actief, maar rond 0.30u kunnen slapen
    ai, die wonde lijkt me inderdaad pijnlijk, opletten he! gelukkig doet Leonie het terug goed

    jude, inderdaad zeer handig als rickje 's avonds vroeg slaapt, dan heb je nog een hele avond voor jezelf vind ik, hier is het wisselend
    ze slaapt 1.30-max 2u smiddags nog, en 's avonds ten vroegste 20u15-20u30 slaapt ze, als ze van het KDV komt is dit zeker het geval, als ze thuis is bij mij, is ze soms om 21u30 nog springwakker :) smorgens is ze meestal ook vroeg!

    wuppie, hehe, ik las cadotje gekregen was benieuwd en dan : een onstoken oog , maar voor jouw minder grappig zal het wel zijn, hopelijk geraak je er vlug van af? merel noch ik hebben dit tot nu toe nog nooit gehad, maar stt, ik klop af of hoe zeggen jullie dat ook al weer

    franka, alles goed met Suze, ik zal dan es zien op sbs of zo of ik die net gemist kan terug vinden

    voor de rest, hier kalmpjes, Merel terug naar KDV sinds deze week, hangde wel aan mijn benen en weende terug als ik haar achterliet, een ander kindje kwam bij me in de buurt (zo ook zaterdag met wildvreemd kindje in de winkel) en ze zei "NEE, MIJN mama!" en deed alsof ze zou slaan.... en blijkbaar doet ze dit in het KDV ook vaak, nuja, ik blijf het verbieden en probeer uit te leggen dat het kindje verdrietig zal zijn en wenen en pijn hebben en dit niet mag maar ze het vat het precies niet helemaal :)

    vrijdagavond naar de gyn geweest, alles goed met kleintje weegt nu bijna 1kg,zoals gemiddeld, was wel even verveeld, ze zei binnen vijf weken opnieuw controle (terwijl ik altijd van 4weken uitging), maak ik een afspraak met de secretaresse is het maar binnen 6weken (omdat gyn dan ervoor week in verlof is), nu soit niets aan te doen, de weken vliegen eigenlijk sowieso en volgende week komt de vroedvrouw terug langs en ik voel kleintje enorm goed.

    Ja dit wou ik jullie nog vertellen, ik vroeg de gyn of ze wou kijken in het dossier van Merel of mijn moederkoek/placenta voor of achter lag , en hoe die nu ligt, of dit verschil kan zijn waarom ik deze zwangerschap kleintje veel meer en vroeger en intens voel.
    en ja, bij merel lag moederkoek vanvoor, schijnt minder voor te komen (soort bord tussen de buik en de baby) en nu ligt moederkoek achteraan dus baby/buik contact is anders en intenser; blij dat ik voor mijn laatste tweede zwangerschap dit nog es mag meemaken ;:)

    zo ik ga vlug wat strijken terwijl Merel slaapt
    liefs
    flyke
     
  9. Me2

    Me2 VIP lid

    30 mei 2006
    6.888
    0
    36
    Flyke: ik had dat ook. BIj JP de placenta voor en bij Fee achter. Fee voelde ik dus al heel vroeg (zo'n 13 weken!)
    Blij dat verde ralles goed is en dat merel weer terug naar KDV is, dan heb je meer je handen vrij!
    Dat verbieden blijft lastig. Ik krijg sommige dingen bij JP er ook moeilijk uit, bijv. dat hij altijd als Fee al naar bed is, hij nog even haar kamer in wil stormen.....

    Minka: nou is toch een begin 2x2 uur!! Is ze na 5.00 uur niet meer gaan slapen!! DAt zijn toch geen tijden hahahahaha. Heel ander kind dus dan Eline of niet? Hopelijk kan je zo als ze slaapt ook nog even een tukje doen!

    Frank: ik heb gekeken op uitzending gemist en kon het ook niet droog houden! Mooi hoor dat dat kamertje ook al klaar is!! JA heel moeilijk dat Bob dan zegt: het spijt me zo....echt vreselijk hartverscheurend. En is het inderdaad zo'n lekker mannetje...Stef trouwens ook! Wat zag het er daar trouwens prachtig uit in de sneeuw!
    Hoe vond Bob de uitzending zelf?
     
  10. flyke

    flyke Fanatiek lid

    15 jun 2006
    1.580
    0
    0
    Me 2, dus bij jou ook tweede maal andersom, wat zou het de derde keer geven ;)

    zo strijk is erdoor, terwijl Merel nog slaapt vlug even paar foto's in album gezet van vorig weekend

    liefs
    flyke
     
  11. Minka

    Minka Fanatiek lid

    25 dec 2006
    1.466
    0
    0
    Gelderland
    Flyke, meteen even foto's gespiekt! leuk hoor!
    Ik had de placenta bij Eline achter en bij Leonie voor, dus net andersom en voelde het deze keer dus stukken minder. Fijn dat je nu alles goed voelt en dat de controle goed was. Tja, wachten op de volgende controle duurt lang, maar dan ben je ook al weer bijna uitgerekend, dus snel gaat het inderdaad. nog maar 13 weken:$
    Eline is ook wel in een moeilijke fase nu, kindjes wegduwen op het KDV en dan net doen alsof er niks aan de hand is. Speelgoed is : "MIJ" etc. Ook mama krijgt regelmatig een tik in het gezicht, maar even later weer een knuffel. Ik blijf het afstraffen als ze zoiets doet hoor! Ik ben beetje bij beetje ook alweer bezig met het wasgoed! Wel rustig aan natuurlijk, maar anders loopt het zo snel op!

    Me2, ze slaapt wel vaker hoor gelukkig, maar erg vaak bij mij op de buik of in bed! Heb een handdoek onder het matrasje gelegd zodat ze iets omhoog ligt ivm haar verstopte neusje, misschien ligt dat inderdaad beter in de wieg.
    Ik heb net lekker even een tukkie meegedaan!

    Liefs Minka
     
  12. Me2

    Me2 VIP lid

    30 mei 2006
    6.888
    0
    36
    MInka: niet teveel doen he!!! En lekker dat je verder gewoon wel een tukkie kan doen hahahahaha Dat op de buik slapen vond ik een ramp. Dat had JP in het begin savonds ook.....Helemaal verkrampt zelf liggen/zitten en dan even bewegen en hop was hgij weer wakker hahahaha. Fee gelukkig niet...die wilde wel meteen in de wieg, maar ook gewoon bij mij in bed overdag.
    Het grappige is dat ik dacht dat ik gewoon een kopie van de eerste zou krijgen maar dan is de baby er en dan blijkt het echt weer een heel ander kind te zijn! (Hoewl ze bij de geboorte ook als 2 druppels water op elkaar leken is dat nu helemaal niet emer echt zo)
     
  13. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    he meiden kijk hieronder daar is de gedichtenbundel van hope te koop ik heb net besteld en ben heel benieuwd.
    www.boekenbent.nl mooi he al haar gedichten gebundeld
    bijzonder
    gr miriam
     
  14. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    he meiden ik heb de uitzending ook hier zitten kijken met bart en een buuf en tjee wij dames hielden het echt niet droog pfff wat een knap kereltje is bob zeg en wat een vrolijk manneke. en een brok in mijn keel bij het horen van het verhaal dat bob zegt het spijt me zo o ik dacht een kind betrekt veelste veel op zich zelf en pfff dan moet je sterk zijn als ouder om telkens te blijven zeggen jongen je kunt er niks aan doen.

    en hoe gelukkig bob was bij de voorstelling van k3 geweldig echt zo lief dat er aan hun gedacht is

    maar inderdaad hoe is het nu met ze?
    knuf miriam

    flyke jij gaat hard zeg tjonge jonge jonge poeh bijzonder hoor.
    en minka doe jij het nog wel echt rustig aan meid.
    niet denken ach he want je komt jezelf later tegen niet doen vraag om hulp als er toch dingen gedaan moeten worden nu alleen nog maar genieten van je twee wonders en manlief

    nou meiden voor nu even dit was het gr mir
     
  15. franka

    franka Bekend lid

    12 nov 2006
    751
    0
    0
    Hey meiden,

    Inmiddels hebben wij de uitzending al een paar keer bekeken.
    Bob heeft op de avond zelf ook gekeken en was héél emotioneel. Het raakte hem vooral, dat hij papa en mama zag huilen en dat het zo'n leuke dag was!
    Stef beleeft het natuurlijk anders. Die kan alleen maar springen en juichen, dat het zo leuk was (is natuurlijk ook jonger)
    De momenten die mij het meest raakte, waren de emoties van mijn schoonzus en broer en de foto's vooraf. Zo comfronterend weer om te zien hoe hij voor de chemo's was en de foto's in het ziekenhuis. Ik kende ze natuurlijk wel, maar om dan zo achter elkaar te zien. Ook het gymmen (als ze door het raam kijken) raakte me. Anders sprong hij met gemak en huppelde hij rond. Nu zie je echt, dat het hem moeite kost.
    En dan mijn broer......het verdriet in zijn ogen. Niet willen/kunnen vertellen om zich groot te houden. Het sneedt echt door mijn hart.

    Op dit moment gaat het redelijk met hem. Vandaag is hij wederom de hele dag zoet in het ziekenhuis voor zijn wekelijkse chemo, maar ze hopen, dat hij vanavond alweer mee naar huis mag. Vorige week heeft hij de kampioensbeker op de afdeling gekregen, omdat hij er zo krachtig mee omgaat (helemaal trots natuurlijk, en wij ook!!!)
    Nog 2 weken en "truuske" zoals we haar noemen, wordt geboren. Weer een drukke tijd voor ze.
    Gisteren heeft Bob nog Natasja Froger gesproken en hij heeft voor haar tekeningen opgestuurd. Ze mag de volgende keer geen "juffie" meer zeggen, maar netjes "juffrouw" tegen zijn juf (lief, dat hij zich daar dan mee bezig houdt)
    Als verrassing heeft Studio 100 nog gebeld, dat hij mee mag rijden in Disney om Ice op 18 april. Op een sleetje een klein stukje en de prinsessen ontmoeten. We houden dat nog even stil als verrassing en laten hem eerst nog even nagenieten van het afgelopen avontuur en het avontuur dat nog gaat komen...zijn zusje.

    Oh, moet weer even stoppen. Suze roept en moet zo naar het consultatiebureau. Ik hoop jullie later verder te berichten.

    Liefs Franka
     
  16. Hope

    Hope Fanatiek lid

    1 mrt 2006
    3.100
    0
    0
    Hey Meiden,

    het is lang geleden.....
    Maar ik zie dat Miriam al verteld heeft over mijn gedichtenbundel.
    Ik ben er erg trots op.
    Ik hoop maar dat ze het bericht niet verwijderen, want er mag geen reclame op de site gemaakt worden.

    Ik wilde ook even laten weten dat het goed met me gaat.
    De zwangerschap loopt voorspoedig en ik geniet volop.

    Ik kwam alleen even lieve groetjes geven aan iedereen hier.

    Liefs Hope
     
  17. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    sorry meid dat ik het hier gezet heb wou je dit bijzondere niet afpakken liefs

    en franka knuf voor jullie allemaal
     
  18. Hope

    Hope Fanatiek lid

    1 mrt 2006
    3.100
    0
    0
    Nee hoor, geen sorry.
    Jij mag dat ;)
     
  19. Me2

    Me2 VIP lid

    30 mei 2006
    6.888
    0
    36
    Franka: poeh hee. Wat een emoties allemaal en wat lief dat hij nog naar Disney on Ice mag!! JA het volgende avontuur staat weer voor de deur inderdaad, zijn zusje....kan me voorstellen dat je met de ziekte van Bob daar weiinig van meekrijgt als ouders en dat je de slapeloze nachten die daarbij horen slecht kunt hebben.....
    Vond het ook heel aangrijpend he je zag hoe je broer eronder leed....
    Weten ze al of de behandeling aanslaat?
     
  20. Me2

    Me2 VIP lid

    30 mei 2006
    6.888
    0
    36
    Hope: fijn dat de zwangerschap voorpsoedig verloopt! Wanneer ben je uitgerekend? Heel mooi hoor dat boekje!! Mag je ook echt trots op zijn!
     

Deel Deze Pagina