hamlappen / varkenslappen

Discussion in 'De lounge' started by Coco, Mar 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Coco

    Coco VIP lid

    Aug 31, 2007
    6,135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    Ik heb per ongeluk varkenslappen gekocht voor een recept waar ik eigenlijk hamlappen voor had moeten gebruiken.
    Het gaat om de Conimex boemboe voor Babi Ketjap.
    Kan ik de varkenslappen hiervoor gebruiken of zal ik toch maar hamlappen kopen?
     
  2. consider

    consider VIP lid

    Jan 24, 2008
    14,024
    1,850
    113
    Provincie Groningen
    De varkenslappen kun je gewoon gebruiken hoor!
     
  3. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    Ach dat steekt volgens mij niet zo nauw hoor. Als ik jou was zou ik gewoon gebruiken wat je gekocht hebt. Volgens mij maakt de verschil in smaak echt niet veel uit hoor.
     
  4. nienke70

    nienke70 Fanatiek lid

    Aug 16, 2006
    1,149
    0
    36
    Hamlappen zijn wat steviger en malser. Varkenslappen zijn meer geschikt om in een stoofgerecht te doen.
     
  5. Coco

    Coco VIP lid

    Aug 31, 2007
    6,135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    Dan laat ik het gerecht gewoonj wat langer op het vuur staan. Moet eigenlijk 20min, maar wat langer kan geen kwaad.
     
  6. janna76

    janna76 Fanatiek lid

    Nov 8, 2008
    1,412
    0
    0
    huis mamma en boerin
    drenthe
    Is echt net zo lekker.

    Trust me. Ben namelijk ook gek op dat gerecht.

    Liefs Janna
     
  7. ProudMum

    ProudMum Niet meer actief

    Ja hoor, is geen probleem en net zo lekker!
     
  8. Female

    Female Niet meer actief

    kan prima hoor.
    Wel het lekkerst als je het vlees in heeele dunne lapjes snijdt ipv blokjes oid.
    Maar dat vind ik met hamlappen ook ;)
     

Share This Page