"Zwanger van de 2e" wordt "Bevallen van de 2e" !

Discussie in 'De mama's' gestart door NikkiF, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. misstiana

    misstiana Fanatiek lid

    13 mrt 2008
    1.565
    0
    0
    Honden zijn inderdaad niet vas van hunzelf. Ik heb zelfs twee honden en mijn dochter kan lezen en schrijven met ze. Ze hebben een plek waar Elina niet mag komen en als de honden Elina zat zijn gaan ze daar dus ligggen. Wat een buren zeg ja straks bijt d ehond een van de kinderen. Ik hoop dat hte probleem sne opgelost is.

    Ik dnek dat ik dna ook het kruidvat merk ga proberen als het zover is. van nutrilon had ik bij mijn dochter, maar ja vindt het best duur en als het kruidvat merk goed werkt dan is dat toch weer wat het scheelt. Voorlopig gewoon bv hoor, maar ja zijn groei is niet echt goed, dus denk dat ik advies krijg overstap flesvoeding. Hij is wel tevreden na een voeding alleen slaapt hij 's nachts nog maar 5 uur op mijn bv en dat was 7.

    bedankt voor de tips.

    Hier oef ik niet aan anticonceptie te dneken heb mij laten steriliseren. Dus een derde komt hier niet, althans per maand heb ik 0,01 procent kans. Nou ja niet dus.


    het zal maandag we een staartje krijgen. Mijn man gaat ze altijd brengen en als ze er over beginnen, dan zegt hij dat hij om 17 uur tijd heeft en dan zorg ik dat ik er ook ben.

    Hier ook druk aan het koken, de rollade staat op.
    En net de voortuin gesnoeid en aangeveegd. vier vuilniszakkken vol met snoeiafval.

    fijne avond nog!
     
  2. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Justfem: en jij brengt mij weer aan het twijfelen... zal me toch niet gebeuren dat ik ondanks de Mirena weer zwanger ben... Krijg bijna de neiging om een test te gaan doen... Straks krijg ik de schrik van mijn leven bij de echo van 9 april :$;).
    Ik moet eerlijk zeggen dat ik de eerste 2-3 maanden nergens last van heb gehad. Ook plaatsen niet; de plaatsing is makkelijker na een kind heb ik me laten vertellen. Als je gewoon een gyn wilt, moet je het via de gyn laten regelen! Gewoon effe de poli bellen en uitleggen; hier doen ze niet moeilijk.

    @Gepke: Jacinto sliep ook niet meer door op bv. Daarom ben ik alleen 's avonds begonnen met een papfles. Let wel: BV baby's hebben een andere groeicurve dan KV baby's. Jacinto kwam de eerste 4 maanden veel aan en daarna beduidend minder. Dus hij ging van 6,5 pond bij geboorte naar bijna de bovenlijn van de groeicurve en is nu weer terug op gemiddeld. Dus misschien loopt het toch beter dan dat je zelf denkt!
    En 0,01 procent... zeg nooit nooit ;)

    We zijn vanavond naar de foto's wezen kijken. En oh, wat zaten er mooie tussen! Dus we hebben toch maar een kleine collectie genomen. Wel iets aangepast aan onze wensen en dus ook flink onderhandeld. Plus voor 25 euro konden we een DVD bijbestellen met alle foto's; dan kunnen we ze zelf vaker afdrukken of op linnen of voor de site... Moeten alleen nog max 6 weken wachten op de DVD. De foto's hebben we nu al! Misschien dat ik er morgen een scan en op de site zet!
    Nu ga ik lekker naar bed. Ben op. Tot morgen.
     
  3. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Jo, ja, de foto's ... dat vraag ik me vaker af op makelaarssites. Het huis is prima voor tijdelijk.
    29-4 passeert de akte van ons huidige huis ... al snel dus. Half april krijgen we de sleutel van het huurhuis.
    Veel sterkte met je moeder !

    @ Funny, wat zei de chirurg over het bultje ?

    @ Cimu, we kunnen zelf kiezen welke meubels ze weg halen en laten staan. In onderling overleg.

    @ Justfem, ik hoop dat we voor 10-10-2010 een woning gevonden hebben. Dan wordt Thijs 4 en gaat hij naar school, liefst naar de school waar hij blijven kan.
    Succes met de werkzaamheden !

    Groetjes,
    Nikki F
     
  4. veertje

    veertje Fanatiek lid

    Pfff heb alweer de buikgriep,kan ik nu ook echt hebben met 5 kids..

    Ben er sjaggie van..
     
  5. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    Goedemorgen!

    heb ff vluchtig teruggelezen maar nu weinig tijd om tereageren.

    Gisteren een heel goede dag gehad!

    @mirena, heb m 2 x gehad, twijfelde nu heel erg of weer te doen.
    Het stond me inene erg tegen. Ik heb nu de NUVA ring. Bevalt tot nu toe goed. Misschien ook iets voor jou justfem?

    Nu snel keuken opruimen en zo palmpasen lopen:D
     
  6. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Nikki: dat klinkt goed, maar wel een hoop werk voor de verhuurder, zeg :) Maar daar zit jij natuurlijk niet mee ;)

    @Veertje: nee, dat kun je er inderdaad niet bij hebben! Heel veel beterschap!!!!!!!!!!!!

    @Lilly: ik ben blij dat het weer goed gaat! Op naar een goede vrijdag vandaag. Veel plezier met palmpasen!

    Zo, vanmorgen Thiago z'n fietsje in elkaar gezet; we hebben de fiets gekocht uit de folder van de Praxis. Leuk fietsje. Hij is al de hele ochtend aan het fietsen. Voor het huis op de stoep en nu de hele tijd op en neer door de woonkamer. Hij is helemaal blij!!!

    Mijn ouders & zusje komen zo om een hoop stenen op te halen uit de tuin. Ga dus nog effe genieten van de rust met een bakkie koffie, want zo meteen moet ik weer hard aan het werk.
     
  7. misstiana

    misstiana Fanatiek lid

    13 mrt 2008
    1.565
    0
    0
    Ja 0,01 procent, ml en ik hebben gezegd als ik nu zwnager zou worden, dan laten we het zo en is het ook zeer welkom. we zijn zo tevreden en als het toch gebeurd dan wil het kindje gewoon heel graag bij ons zijn. We gaan er niet vanuit! Hahhaaha

    Leuk dat Thiago zo heerlijk aan het rondcrossen is op zijn fiets!

    Succes met de stenen, ja is een hele klus.

    veertje, ja dat kan je nu niet gebruiken!

    nikki wat goed geregeld zo'n tijdelijke woning.
     
  8. veertje

    veertje Fanatiek lid

    Als je nu zwanger raakt dan is het een wonder dus van harte welkom, dat is hier ook zo mocht het gebeuren (manlief is geholpen bijna 3 maanden geleden) gelukkig doen we het nog elke keer veilig tot dat zijn zaad getest is want ik wil geen risico nemen..
     
  9. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
    Mirena...heb hem nu vanaf juni. Plaatsen vond ik echt zwaar tegenvallen en ben bijna 2 wk per maand ongesteld!!! De meeste worden niet meer ongesteld maar ik ben natuurlijk weer tegendraads. Het is niet heftig maar 2 wk lang inlegkruisjes is echt geen pretje. Heb hem door de gyn laten plaatsen. Mijn ha wilde dat ook zelf doen maar ik zei gewoon dat ik het liever in het zh wilde laten doen (kreeg na 6 wk ook een controle echo). Was hij niet blij mee maar daar heb ik echt lak aan.

    Gepke, volhouden hoor! Volgens mij moeten ze dit 'gewoon' voor Luuk doen. Het is zo belangrijk!

    Veertje, beterschap meid! Bad timing...

    De chirurg in het zh wist ook niet zeker wat voor bultje Finn heeft... Hij wil er misschien toch een sneetje in zetten maar niet meteen. Moeten over 3 mnd terugkomen. Kijken we of het van grootte is verandert en is Finn ook weer wat ouder!
     
  10. misstiana

    misstiana Fanatiek lid

    13 mrt 2008
    1.565
    0
    0
    funny, eigenlijk best jammer dat ze niet wisten wat het was. Dan had je wat zekerheid gehad. Maar ja vast niets ernstigs anders hadden ze het wel geweten.

    Ja ik hou vol he, ze moeten het beste doen voor Luuk en is toch een verzorgingstaak. zal maandag nog we over gesproken worden.

    groetjes Gaby
     
  11. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Veertje, beterschap !

    @ Cimu, daar hebben de mensen zelf voor gekozen ... als we ruimte genoeg hebben voor "opslag" ga ik geen dure ruimte huren. En aangezien de verhuizers de grote meubels het huis uit, de vrachtwagen in dragen vind ik het prima !

    @ Gepke, ja, het is beter dan bij opa's en oma's intrekken, maar het liefst hadden we nu een mooi koophuis gevonden waar we meteen in zouden kunnen ... twee keer verhuizen met kleine kids is ook een klus ... puf ... ben blij als het achter de rug is.

    @ Funny, ben benieuwd ... vervelend dat je 3 maanden moet wachten !

    @ Mirena, 6 weken geleden geplaatst en 6 weken gevloeid ... gebeld naar de gyn, al eerder, na 6 weken moest het weg zijn en dat is nu zo. Toch heb ik nog mijn twijfels. Mocht het weer beginnen laat ik het zien bij de gyn.

    @ Moeder, mijn moeder wordt dinsdag geopereerd, ze heeft een poliep in de baarmoeder, al een hele tijd. Het was niet gegroeid maar de onderzoeken waren steeds vervelend. Die kreeg zij omdat ze borstkanker heeft gehad, dan houden ze dit soort zaken beter in de gaten. Dinsdag halen ze de poliep weg, ze krijgt een ruggeprik. Dezelfde dag nog kan ze weer naar huis. Ben benieuwd !

    Groetjes,
    Nikki F
     
  12. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.597
    3.484
    113
    @Veertje, beterschap!
    @Nikki, sterkte dinsdag met je moeder!
    @Funny, ben je weer 3 maanden verder, maar als het er heel verdacht uit zou zien, hadden ze vast wel gelijk ingegrepen. Had hij dat bultje al vanaf de geboorte?
    @Cimu, oh, wat leuk, Robin heeft een driewieler, nu gaat ze eindelijk een beetje trappen, denk dat ze dat op de peuterspeelzaal heeft geleerd, want we hebben heel lang niet geoefend.

    Gisteren naar de fotograaf geweest, we hebben een link gehad waar alle foto's op staan, ik zie al dat ik er weer veel te veel ga nemen, want ik kan altijd zo slecht kiezen. Zal binnenkort een paar foto's hier plaatsen.
     
  13. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Funny: balen dat je nog geen duidelijkheid hebt en nog 3 maanden moet wachten.

    @Nikki: sterkte voor je moeder dinsdag!

    @Jo: Thiago had vorig jaar ook zo'n 12" fietsje met zijwieltjes en een duwstang, maar daar is hij nu echt te groot voor. Dat fietsen hebben ze gewoon ineens door; heel raar. Althans, zo was het hier.
    En dat kiezen met die foto's; ik ken het ;) Sterkte ermee!

    Zo, net effe Jacinto z'n fietsstoeltje op mijn fiets gemonteerd. Mocht het komende week mooi weer worden, dan kunnen we gaan fietsen! Verder is onze tuin bijna helemaal gestript van stenen nu! We hebben één grote zandbak in de tuin. Vandaag gaat ML nog het laatste doen en een en ander naar de stort brengen. Hopelijk kunnen ze dan snel beginnen met het bestraten! Ik ga nu de was effe vouwen, want de kleine man ligt op bed en de 2 grote mannen zijn boodschappen doen :D
     
  14. zomaar

    zomaar Fanatiek lid

    29 sep 2006
    2.769
    0
    0
    Brabant
    Funny: Pfff wat een gedoe zeg met het bultje, als jou Finn het bultje nou aan Levi geeft kan hij zijn gaatje/deukje in zijn schedel ermee opvullen, probleem voor beiden opgelost :D mannetje bijna jarig, wat gaat het snel!!!

    MARIEKE??????????

    Cimu: Die geniale ingeving had ik donderdag ook ineens en heb (stiekem) al een KLEIN testrondje gemaakt, de mannen vonden het geweldig op de fiets! Net zoals hun mama hihi

    Jo: Tsja pfff foto's van je kinderen,.... geloof dat elke moeder daar een enorme zwak voor heeft en dus geneigd is VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELs te veel geld er aan uit te geven. ;) Maar het zijn ook van die geweldige herinneringen!

    Nikki: He bah! Hoop dat alles voorspoedig loopt dinsdag!

    Lilly: Hoe gaat het meid, dit is DE weekend met HET verlossende antwoord hé!

    Wat vinden jullie van de datum 1 of 2 mei? (zaterdag of zondag) er waren er een paar die in april nogal druk waren dus is dit misschien een goed alternatief? Zouden jullie de reacties op de datum via Hyves willen sturen? Dat is voor mij overzichtelijker dan dat ik het hier terug moet zoeken!
     
  15. kaatjesmam

    kaatjesmam Bekend lid

    24 sep 2008
    635
    0
    0
    China
    @Nikki; leuk huis hoor! En sterkte met je moeder,

    @Jo; jij ook met jouw moeder, hopelijk niks ernstigs

    @Zomaar; haha; jouw deukje/bultje oplossing.

    @Lilly; hoe is het nu? Ik hoop zo voor je dat er nu duidelijkheid komt en natuurlijk het liefst dat bij hem het kwartje is gevallen en er 100% voor gaat.

    En pfff wat een geld die foto's. Ik moet weer goed wennen aan de Nederlandse bedragen ben ik bang en helaas ook weer aan het Nederlandse salaris. Maar wel gaaf om mooie foto's te hebben. Fotografie is hier in China ook echt superbelangrijk en mega kitsch. Al meerdere malen gedacht om zo'n kitsch familie foto te maken en dan als kerstkaart te sturen. Is er nooit van gekomen. Trouwfotografie is helemaal hot. Echt niet normaal meer. Wordt ook al tijden voor de bruiloft gedaan en is echt heel professioneel (zo'n heel team van mensen mee). Wel heel grappig dat de meisjes vaak gewoon de spijkerbroek en gympen onder de jurk aanhebben.

    Ik had vanmorgen nog veel meer getypt, maar Karlijn liet me gewoon echt niet met rust. erg vermoeiend.
    Morgen zou ML een dag vrijhebben (zondag), maar hij belde net dat hij ook moet werken. Hij heeft vanavond ook een diner. Voor hem natuurlijk veel erger, maar ik ben er zo klaar mee. Kan geen kant op met 2 kids hier. De stad in met 2 kids is geen goed idee aangezien het in het weekend erg druk is en ze allemaal foto's willen nemen en aan ze willen zitten. Lastig om er dan 2 te beschermen. En hier op het resort zijn ze de speeltuin/park aan het testen op vervuilde grond (jaaaahhh, leuk daar hebben we net een paar jaar iedere dag gespeeld...) en is gesloten.
     
  16. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Zomaar: ik wilde vorige week ook gaan fietsen toen het zo'n mooi weer was... Maar ik had mijn fietsstoeltje uitgeleend aan mijn zus en teruggekregen zonder montagebeugel (alleen stoeltje & windscherm). Dus gisteren hebben mijn ouders de beugel meegenomen... Nu maar weer wachten op mooi weer ...
    (p.s. DE weekend? Is dat Brabants ;))
    2 mei kan ik helaas niet... want dan wordt Jacinto gedoopt. Dus 1 mei zijn we druk met voorbereidingen... maar jullie mogen wel komen helpen ;) -> zal het ook via Hyves laten weten :)

    @Kaatjesmam: nog effe volhouden!!! Het einde is in zicht. Sterkte!!!

    @Lilly: ben zo benieuwd hoe het met jou/jullie gaat!!!

    Zo, effe spammen: helaas zijn mijn mooie foto's te groot om te scannen, dus heb ik een foto moeten maken van de foto's. Komt de kwaliteit niet ten goede, maar over 6 weken krijgen we een DVD met alle foto's. Zolang wil ik jullie niet laten wachten, dus bij deze 2 foto's;

    Foto1: de broertjes in hun Barça outfit (club van papa :) )
    Bekijk bijlage 61673
     
  17. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
  18. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Moeder, dank jullie wel ! Ik stond ervan te kijken dat ze een ruggeprik krijgt en dan toch meteen na een tijdje dezelfde dag weer naar huis kan. Ik had dat zelf ook na de bevalling van Thijs, maar goed, het lijkt snel dan. Maar je kunt beter thuis zijn dan in een ziekenhuis.

    @ Jo, ik ben benieuwd naar de foto's !

    @ Cimu, ja zo'n tuin is een klus ! Heerlijk dat je even rust hebt, maar die strijk ... ik word er soms echt helemaal gek van ... wat een berg elke week !

    @ Kaatjesmam, dank je wel. Ik kijk er wel naar uit om verhuist te zijn ... dan is één klus al achter de rug. Vandaag hebben we het verhuisbedrijf bevestigd. Dinsdag komen ze de dozen brengen dus kunnen we rustig aan beginnen.
    Sterkte met het alleen zitten !

    @ Schoonfamilie ... mijn schoonouders letten altijd op Thijs en Sophie dus dan is het fijn om eens iets terug te kunnen doen. Vandaag zijn ze met mijn schoonzus en schoonbroer een nieuwe diepvries gaan halen bij de Makro en ze hadden ML gevraagd of hij even mee zou willen tillen. Rond 12.30 zouden ze thuis zijn met het ding en dan zouden ze even bellen. Sopgie werd wakker rond 13.00 en ik heb haar gevoed. Schoonfamilie nog steeds niet gebeld. Ik ben vervolgens voor het eerst samen met Sophie boodschappen gaan doen (zij in de draagzak ... was geen succes, ze vond het niet leuk ... huilen ... maar goed, we hebben de boodschappen) en ML en Thijs zijn alvast naar mijn schoonouders gereden. Toen ik terug kwam en de boodschappen had opgeruimd besloot ik eens te bellen hoe ver ze waren ... zaten ML en Thijs nog steeds in de auto te wachten want er was niemand ! Al een uur lang ... Thijs zonder luier aan ... zijn die zeker nog even wezen tutten op de kledingafdeling en zo ... heel leuk, maar de vrije tijd die we met z'n vieren hebben is maar schaars en om het dan op deze manier te verknoeien, dat vind ik ergerlijk. We hadden geen mobiel nummer dus ik heb de andere zus van ML gebeld en zij heeft contact met hun opgenomen. Toen belden ze ... ze waren onderweg. En plezier dat ze hadden in de auto ... nou, ik baal dus, dacht dat we ongeveer gelijk thuis zouden zijn, maar mooi niet. Vandaag is open huizen route dus we wilden nog wat gaan kijken, weer niet dus ... het weer is lekker, maar wat mag mams doen, op de taptop jullie vervelen terwijl Sophie slaapt en de mannen weet ik wat aan het doen zijn ... ik hoop dat ML zo belt dat ze onderweg zijn ...

    Puf ... ik ben zo moe de laatste tijd ... misschien maar eens naar de HA gaan ...

    @ Marieke, waar ben je ?

    Groetjes,
    Nikki F
     
  19. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Cimu, wat een geweldige foto's !

    Groetjes !
     
  20. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0

Deel Deze Pagina