"Zwanger van de 2e" wordt "Bevallen van de 2e" !

Discussie in 'De mama's' gestart door NikkiF, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. veertje

    veertje Fanatiek lid

    Fijn pasen allemaal..

    Hier weer wat minder leuke ontwikkelingen maar dat leg ik jullie allemaal wel eens uit, mocht je het nu willen weten dan kan het alleen via pb want is wel erg prive en heb hier mee lezers..
     
  2. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    Hey Veer, dat klinkt niet ok:( Sterkte met alles!

    Pfffff wat een dag.....was bekaf.....heb de halve dag in bed doorgebracht:( Nog wel een verjaarscadeautje gehad van man....en hij is nu naar de videotheek voor me, das wel lief.

    Hoop dat het morgen beter weer wordt, hier regent het alleen maar al een dag of 3.....
     
  3. veertje

    veertje Fanatiek lid

    Thnx voor jullie pb-tjes

    Hopelijk snappen jullie mijn mailtjes terug want pfff af en toe weet ik het zelf niet meer..
    ik ga nu lekker naar mijn bedje waar zoonlief ligt te slapen met koorts, arme jongen..
     
  4. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Funny, wat een mooie mannekes !

    @ Veertje, veel sterkte in elk geval !

    @ Lilly, van harte gefeliciteerd met je verjaardag !!!

    @ All, vrolijk Pasen !

    We hebben al behoorlijk wat verhuisdozen gevuld ... wat een werk ... puf ! Maar het komt goed ! ;)

    xxx
    Nikki F
     
  5. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    O ja, willen jullie op ons meisje stemmen bij de baby van de maand ? :) ;) Thanx
     
  6. kaatjesmam

    kaatjesmam Bekend lid

    24 sep 2008
    635
    0
    0
    China
    @Nikki en Lilly; nog gefeliciteerd met jullie verjaardag! en Lilly ook met je examen! Alvast 1 vinkje op je lijst!!
    @ll: vrolijk pasen

    @Funny; gaat het al wat beter met jou en je ml? En ja, mannen die zichzelf zielig vinden.....zucht. Maar ze kunnen ook echt minder hebben dan wij......dus. En wat een mannetje die Finn. Leuk!

    @Marieke; hoe gaat het met je? Nog in de stijgende lijn? Ik hoop het!

    @Zomaar; Joris had ook onwijs veel last van z'n tandjes. Karlijn heeft daar nooit echt problemen mee gehad. Ze was ook pas 1 toen ze haar eerste kreeg:$. Joris is in alles langzamer behalve met tandjes krijgen.
    Hou met met mij geen rekening hoor met afspreken. Ik denk dat het behoorlijk hectisch wordt als we terugkomen.

    @Jo; Wat erg van je moeder. Heel veel sterkte ermee.
    Zijn je kindjes alweer beter? Gave tent trouwens! Luc lijkt wel een klein beetje op Joris.

    @Veertje, hoe gaat het nu? En ja zindelijkheids training gaat soms beter als het niet door de ouders gedaan wordt (bij Karlijn was onze nanny een grote steun)

    @Lilly; en gaat het met jou ook een beetje? Leuk dat Job zo goed eet. Courgette gaat er hier ook goed in.
    Ik kan me voorstellen dat alles veranderen echt een beetje veel voor je is (en voor je kids). Kijk gewoon wat je er op korte termijn bij kan hebben. Als je in de bijstand komt betekent dat niet dat je een paar maanden later misschien wel toe bent aan een baan.
    Moet jij trouwens uit het huis? Onhandig met je kids.

    Hier heeft ML zowaar een weekend gehad; zaterdagmiddag vanaf 3 uur thuis en gisteren vrij!! Na 28 dagen non stop werken. Zaterdagavond zijn we uit eten geweest met een ander stel. Lekker zonder kids in een luxe hotel met mega buffet (zalm, oesters sushi). Even wat anders dan rijst! De moeheid kwam er bij hem wel goed uit gisteren, dus we hadden weinig aan hem, maar ja. Nog een maand en dan is het project voorbij gelukkig.

    Ik weet nog dat ik zo onder de indruk was van het eten van jouw mannetje Zomaar, maar Joris kan er nu ook wat van. Echt niet normaal. Alles draait om eten bij hem. Hij eet 's avonds meer dan Karlijn. Hij heeft nu wel minder behoefte aan bv. Vooral 's avonds drinkt hij minder en heeft hij ook geen voeding meer nodig na 18 uur. Vannacht kon ik echt niet meer liggen van de knallende boobies, dus maar even gekolft.

    Verder ben ik best gespannen over onze grote terugkeer. Er zijn zoveel dingen die anders worden en die we moeten regelen en het meeste kunnen we pas doen als we terugkomen. Ik heb wel hele gave huizen gezien dus ik droom lekker weg over zo'n huis als alles achter de rug is. Eerst gaan we toch nog even in ons huisje in A'dam wonen en ML op en neer rijden. Dat gaan we z.s.m. verkopen en dan verhuizen. Het si wel echt klein. De kids moeten samen op een piepklein kamertje (eigenlijk meer de overloop) slapen. En joris slaapt super licht dus dat wordt nog wat. Maar goed 3 weken in de camper hebben we ook overleefd.
    Ben nu druk bezig met m'n cv en vacatures kijken. Enorm veel vraag naar een parttimer die er 3 jaar uit is geweest.......not!!
     
  7. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
    Hi meiden,

    Fijne paas allemaal!

    Lilly (nog) gefeliciteerd... dubbel gevoel een kadootje gehad.

    Nikki, pfff zou niet weten waar ik zou moeten beginnen met inpakken! Succes!

    Veertje, sterkte meid!

    Kaatjesmam, begrijpelijk dat het 'spannend' is... verhuizen kost al veel energie en tijd maar jullie moeten helemaal uit een ander land (weer) komen.
    Zie je een baan in Hoofddorp zitten? Heb misschien wel wat.. (vanaf aug/sept volgens mij).

    Wil straks wat leuks gaan doen met z'n 4-en... maar wat? In iedergeval wel buiten want het is eindelijk mooi weer!
     
  8. veertje

    veertje Fanatiek lid

    @funny, ik een heel bericht naar je getikt kan je geen priveberichten ontvangen :(
     
  9. kaatjesmam

    kaatjesmam Bekend lid

    24 sep 2008
    635
    0
    0
    China
    Funny; wat voor baan? Ben wel nieuwsgierig.
     
  10. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Veertje: tuurlijk snap ik je PB. Don't worry ;)
    Je hebt PB terug...

    @Nikki: Tuurlijk weer gestemd! Wel balen dat ze nu op alfabetische volgorde staan... Sophie staat wel ver naar beneden. Je had haar beter Anna ofzo kunnen noemen;)
    En ja, die verhuisdozen... Ik benijd je niet. Sterkte ermee!

    @Kaatjesmam: ML vrij? Doe maar ruig! Ik denk dat hij doodmoe wordt van dat vrij zijn... Als je zo lang 7 dagen per week gewerkt hebt, heb je minimaal een paar dagen nodig om bij te komen. 1,5 dag is dan te kort en haalt je alleen maar uit de 'flow'. Sterkte voor hem! En het is natuurlijk helemaal niet gek dat je gespannen bent over je terugkeer. Ik had het ook toen ik terugkwam uit Barcelona. En wij waren maar 1,5 jaar weg geweest en hadden nog geen kids. Gelukkig heb je al woonruimte, ook al is het klein. Voor de kids maakt dat echt niets uit, hoor. Het is puur je eigen gevoel/gemak. ML heeft een baan. Dus alles komt goed. Laat het maar over je heen komen en geniet nog even van de vrije tijd met de kids. Straks als je weer gaat werken, zul je het nog missen.

    VWB de baan van Funny: zal wel iets met het bedrijf van haar ML te maken hebben: administratie of in de horeca zelf! Gokje hoor...

    @Funny: ben benieuwd wat je bent gaan doen! Ik hoop in ieder geval dat je een leuke dag hebt gehad!

    Wij zijn vanmorgen even naar Nijmegen geweest; effe falafel gegeten bij Maoz (zo lekker!) en naar de kermis geweest. Thiago ligt nu uitgeput in bed met zijn nieuwe aanwinsten (3 knuffels; dolfijn, slang & dino). Ik ga nog effe genieten van de rust ;)
     
  11. Funny

    Funny Bekend lid

    1 jan 2008
    630
    0
    0
    Oostzaan
    Veertje, snap er niks van... heb wat instellingen verandert dus moet nu lukken (mag anders ook via hyves... als je dat kan opbrengen. ) Denk eerst maar aan jezelf!

    Cimu, zijn naar de Beekse bergen geweest en de wandelsafari gedaan. Was top! Dylan is zo gek op dieren en zo vreselijk enthausiast! Finn zit lekker in de wagen.. die lacht alleen maar! Kermis is ook altijd leuk!

    Kaatjesmam, nee hoor niet voor de kroeg! 3 dagen bij Disney als mijn duo... in Hoofddorp. Voor meer info moet je maar even pb-en of hyves mailen (weet ik meteen wat werkerv. en eventuele diploma's van jou...). Geen haast want m'n duo zit er nog t/m aug. volgens mij (zij is student en tijdelijk aangenomen)..

    Ga zo lekker Grey's kijken..
     
  12. zomaar

    zomaar Fanatiek lid

    29 sep 2006
    2.769
    0
    0
    Brabant
    Hoi Dames,

    Heb het erg druk gehad heb dus wel alles terug gelezen maar weet niet of ik alles heb onthouden maar ga een poging wagen ;)

    Veertje: Klinkt zorgelijk zeg, wil uiteraard ook wel graag weten wat, en kijken of ik dan eventueel iets zou kunnen betekenen! Dus mijn PB staat ook open ;)

    Funny: Leuk beekse bergen! Hebben jullie een beetje bij kunnen tanken qua quality time? Wat een leuke ventjes heb je!!!!

    Cimu: Mijn ex misschien nog tegen gekomen in Nijmegen? :p Kermis leuk hoor en zeker alle kunffelbeesten!! Kermis hier in Uden is ook altijd erg leuk, heel groot ook!

    Kaatjemam: 28 dagen achter elkaar werken :$;) pffff tsjee wat een slopende baan! Zeker nog lange dagen ook nog?... Kan me voorstellen dat het spannend is, ineens ALLES wordt anders, baan, huis, land etc etc alhoewel je wel weer vrienden en familie "terug" gaat krijgen toch?! Hoe lang ben je nu in China geweest?
    Enne wat eten betreft, Levi zit al op 2 boterhammen tegenwoordig hihi, echt een VREETZAKJE is het! Hoe vaak/hoe laat geef jij gemiddeld op een dag BV? Levi drinkt gemiddeld nog zeker zo,n 4 tot 5 keer!

    Lilly: Met dat betere weer zit het wel snor!!!! Als het goed is de hele week niet tot nauwelijks regen :D:D:D (Noah heeft een zandbak gekregen van mijn ouders dus hield het weer ook op de voet bij, zielig ventje krijg je iets en kun/mag je er niet mee spelen...)
    Hoe was het avondje met je vriendin geweest? Leuk lekker even kunnen genieten? En al met al nog een beetje een leuke verjaardag gehad?

    (ik heb trouwens uitstel gekregen van de gemeente qua sollicitatie plicht maar dat was om orde op zaken te stellen, huis, meubels, klussen, verhuizen etc en ze hebben me tijd gegeven om bij te komen, maar ze kunnen mij elk moment oproepen voor een gesprek om te kijken hoe het er nu voor staat en dan kan het zo maar zijn dat ik "verplicht" wordt om te gaan solliciteren/studeren etc)


    Het weekend van 12/13 juni, hoe zitten jullie dan?

    Verder weinig bijzonders hier, ben alleen MEGA blij dat het mooie weer er weer aan komt!! Lekker veel erop uit, buiten zijn HEERLIJKKKKK!
     
  13. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    @ Kaatjesmam, dank je wel voor je felicitatie !
    Fijn dat ML nu even vrij had, heftig hoor, zo veel dagen achter elkaar werken !
    Ik kan me voorstellen dat het enorm spannend moet zijn, zo'n terugkeer, en ook niet altijd makkelijk. Sterkte met de voorbereidingen !

    @ Funny, ja, het inpakken is geen leuk werk ...
    Beekse Bergen ! Dat vind ik zo geweldig ! Ik hoop daar deze zomer ook nog eens heen te gaan met ML en kids !

    @ Cimu, dank je wel voor het stemmen ! Ik ben heel blij als straks alles ingepakt is.

    @ Zomaar, ik ben ook blij met het betere weer ! Heerlijk !

    @ Inpakken ... we hebben 65 dozen ingepakt en de hele garage staat vol met oud papier. Donderdag wordt dat opgehaald, die mensen zullen zich wel rot schrikken van deze berg. Als het weg is kunnen we de garage ook inpakken.
    De kamers van Thijs en Sophie heb ik vandaag ingepakt. Ik vond dat we moeilijk, daar hebben ze vanaf hun geboorte lekker geslapen en die kamertjes heb je met zo veel liefde ingericht ... en dan zit allen binnen een uur in 6 dozen. Snik ... niet zo leuk ! Thijs kon ook moeilijk in slaap komen, ja, geen wonder. Nu moeten we onze eigen slaapkamer nog, de badkamer en de garage, de rest is zo ver klaar. We hebben alleen nog de spullen die we de komende 3 weekjes nog nodig hebben in kasten staan of liggen ... Het blijft nog even hard werken, maar voor de volgende verhuizing zijn we sneller klaar want zaken die we niet nodig hebben blijven ingepakt op zolder staan. Dat scheelt. Nu maar hopen dat we snel een huis mogen vinden ...

    xxx
    Nikki F
     
  14. Marieke81

    Marieke81 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.299
    0
    0
    operatieassistente
    Hoofddorp
    Zomaar: dat weekend zit ik in Spanje. Ik kom de 15de terug8) Ik heb ook zo'n zin in het mooie weer, vooral voor Koen.

    Veertje sterkte meis. Als je het me wil pb-en graag, maar hoeft niet. Eerst maar even aan jezelf denken.

    Lilly: nog gefeliciteerd meis. Heb je ondanks alles wel een leuke dag gehad??? Wat een leuke foto's heb je op je hyves staan:)

    Nikki: jeetje. wat gaat het ineens snel zeg. Lijkt me ook raar om die kinderkamers in te pakken. Succes iig.

    Funny: werkte jij nou wel of niet in Hoofddorp??? Ik woon daar nm.
    Fijn dat de beekse bergen zo leuk was. Leuke foto's heb je geplaatst.

    Kaatjesmam: ja hoor nog steeds wel een stijgende lijn. Had het wel even moeilijk omdat Koen weer zo benauwd is, maar ja het gaat vanzelf weer over. Kan me goed voorstellen dat je wel wat stressig ben ivm met de terugkeer. Het is ook niet niks. Fijn dat ml vrij was dit weekend, niet normaal hoor 28 dagen werken achterelkaar:$ Succes met naar een baan zoeken.

    Cimu: heerlijk falafel. Wonen jullie in Nijmegen of ging je er speciaal naartoe???

    Gisteren hadden wij de verjaardag van die jongen die overleden is. Wel heftig hoor, en vooral erg raar.
    Koen is op het moment weer erg benauwd, dus dat is wel balen. Ga morgen ook niet werken want ik wil gewoon ZELF bij hem blijven en de zorg niet aan anderen overlaten. Vrijdag zowiezo weer naar de ka, dus maar weer eens overleggen.
    Vanavond maar proberen vroeg te slapen, de laatste 4 nachten waren niet al te denderent. ( 6tot 8 keer eruit, omdat Koen zo moet hoesten:()
     
  15. kaatjesmam

    kaatjesmam Bekend lid

    24 sep 2008
    635
    0
    0
    China
    @ Marieke; wat balen dat Koen weer zo benauwd was. Arm mannetje.

    @Zomaar; nou de baan van ML is alleen nu slopend hoor. Er is een groot project wat 2 maanden duurt. De rest van de tijd dat hij hier heeft gewerkt was wel prima; eigenlijk altijd om 18:30 thuis. Hij mag nu alleen ook nog 2 avonden per week tot 12 uur 's nachts werken. Heeft hij ook erg veel zin in....Maar ja zo'n expat salaris, daar moet wat tegenover staan. We zijn nu ruim 2,5 jaar in China geweest!
    Joris eet nog 1 bammetje, maar wel zelfgebakken brood (dikke plakken). Hij heeft ook nog zo'n 5 x bv, maar niet altijd even efficient. (globaal: 6 uur 1 kant, 8-9 uur kolf ik en maak ik er pap van, 1 uur, 4 uur en dan nog een klein slokje om 18 uur) Gisteravond heb ik hem er om 21 uur nog wel even slapend aangehangen, geen zin om 's nachts weer op knappen te staan (lekker voeden op verzoek haha).
    Naast pap en een broodje krijgt hij 1 a 2 stuks fruit op een dag, en een grote avondmaaltijd (als ik het pureer eet hij echt heel veel, met rapley wordt hij op een gegeven moment toch moe en belandt veel op de grond (of in de mond van z'n zus:p)
    Het weekend van 12/13 juni zit ik in het vliegtuig:$

    @Funny; ik zal je even pb-en

    @Nikki; goed bezig hoor met inpakken. Ik ben ook een beetje bezig; vooral kleding in van die vaccuumzakken doen. Ook tegen de schimmel, het is zo vochtig hier. Verder komen ze het hier inpakken en ik ben aan het uitzoeken hoe ik dat nu weer moet regelen. Beetje vage boel.
     
  16. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.597
    3.483
    113
    Wat veel geschreven, hoop dat ik alles heb onthouden.

    @Veertje, geen idee wat er speelt, maar sterkte!
    @Kaatjesmam, je man was vast blij na zo'n tijd met een vrije dag! Het zal vast wennen zijn om weer terug te zijn in Nederland. Ik heb 2 x een half jaar in het buitenland gezeten en 1 x drie maanden, vond het wel wennen om terug te zijn en je weer aan het Nederlandse ritme aan te passen, gewoon het dagelijkse leven weer op te pakken. Na 3 jaar China zal het vast helemaal wennen zijn, maar ook wel weer lekker hoor, van die dingen als op je fietsje naar Albert Heijn rijden, geen halve dag reizen voor je ergens bent etc.
    @Marieke, hoe het het nu met je vriendin? Klinkt inderdaad moeilijk zo'n verjaardag.
    Arme Koen, ik hoop dat hij snel weer opknapt!
    @Nikki, ja gek hè, zo'n kaal kinderkamertje. Ook wel weer eens nuttig zo'n verhuizing, wij hebben toch aardig wat dingen weggegooid of naar de Kringloop gebracht. Verder wil ik eind van de zomer gewoon een dag op zo'n tweedehands babymarkt gaan zitten, want ik word kotsziek van MP, mensen die op het laatste moment weer afhaken, onmogelijke pakketten versturen of vreemde figuren aan de deur, laat maar, dan verkoop ik gewoon liever de hele handel op 1 dag.
    @Cimu, daar zou ik ook met mijn tante falafel gaan eten (die woont daar, maar zit het grootste deel van het jaar in het buitenland), maar toen waren ze gesloten.

    Nou, ik ga weer een poepluier verschonen. Robin is nu wel zo goed als zindelijk. Zelden nog een ongelukje, ook als we uren van huis weg zijn houdt ze het op of gaat ze in winkels, op bezoek etc. gewoon naar de w.c. Dat scheelt wel zeg, eentje minder in de luiers.
     
  17. veertje

    veertje Fanatiek lid

    Zo ben weer wat rustiger.
    We hebben even met mijn zwager gepraat over hoe en wat.
    Hij is nog steeds druk opzoek naar een huis en als hij hier wat vind en het is tever van de kids hun school dan vangen wij de kids op door de weeks en hij in het weekend, zodat hij gewoon kan werken en niet met opvang hoeft te klote..
    Hij is nu bezig met een woning op een vakantie park en dat is voor 2 maanden dus dan heeft hij iig even wat want per 1 mei is hij officieel dakloos..
     
  18. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    Goedemorgen!

    Geen tijd gehad alles goed te lezen, hopelijk vanavond want dan ben ik een avondje remy....pfff...goddank......3 dagen samen vrij is toch wel wat veel van het goede:(

    Gisteren had ik het zwaar en was ik bang dat ik weer in dat depressieve gevoel zou zinken maar vandaag gaat het weer wat beter gelukkig.

    @verhuizen.....ja ik zal waarschijnlijk ook moeten verhuizen want ik kan het huis gewoonweg niet betalen. De hypotheek is op alleen mijn man's inkomen afgesloten dus ik hoop dat hij hem mag en wil overnemen. Het schijnt alleen dat ze heel moeilijk doen met urgentieverklaringen, ik hoor steeds meer verhalen om me heen van mensen, ook vrouwen met kinderen, die gewoon GEEN urgentie krijgen. Dat zou voor mij een groot probleem zijn want ik kan nergens heen en man eigenlijk ook niet. Ik ga daar binnenkort maar eens naar informeren want als dat inderdaad zo is dan ga ik wel op korte termijn solliciteren, dan wonen we voorlopig immers nog hier.

    NOu tot vanavond, moet nu aan het werk!!
     
  19. veertje

    veertje Fanatiek lid

    @lilly, urgentie is zeker moeilijk te krijgen, ik zie het nu met mijn zusje en zwager..
    Hopelijk zijn ze in hoor wel wat makkelijker, ze kunnen je toch moeilijk op straat zetten..
     
  20. cimu27

    cimu27 Bekend lid

    27 okt 2008
    728
    0
    0
    @Funny: wauw, Disney duo... Lijkt mij nog wel een leuke baan.;)
    (maar ik ben niet op zoek) Goh, Kaatjesmam!

    @Zomaar: niet dat ik weet. We waren ook al meteen rond 12 uur daar. Toen was het nog heerlijk rustig!
    Grote kermis in Uden... Tsja, dat is weer net te ver rijden voor een kermis, sorry...
    Weekend 12/13 juni; 12 juni is mijn trouwdag. Weet nog niet precies wat de plannen dan zijn.

    @Nikki: kan me heel goed voorstellen dat het inpakken van de kinderkamers het moeilijkste is. Dat heb je dan toch maar weer mooi gedaan! Knap hoor.

    @Marieke: goed nachtrust gehad? Wat balen dat Koen weer benauwd is. Kun je geen zorgverlof krijgen? Ik heb dat ook vaker gehad toen Thiago nog klein was en vaak ziek was. Kortstondig zorgverlof heet dat. Nadeel is wel dat je maar 70% betaald krijgt (tenzij het anders geregeld is in de CAO natuurlijk). Maar dan kost het in ieder geval niet steeds vrije dagen.

    @Jo: Jacinto heeft ook bijna 4 poepluiers per dag :$
    Soms zou ik willen dat we weer terug waren bij alleen bv (1 poepluier per week).

    @Veertje: fijn dat alles weer een beetje in rustiger vaarwater is gekomen!

    @Lilly: kun je niet in het huis blijven wonen; als ML het betaald hoeft hij geen allimentatie te betalen ;)
    Misschien kun je in ieder geval met hem regelen dat hij tijdelijk ergens anders gaat wonen, totdat jij woonruimte hebt met de kids. Toch?

    @bv: ik heb besloten te stoppen. Ik heb het ruim 8 maanden vol gehouden, dus ben best trots! Jacinto wil links niet meer drinken. Die kant is altijd minder geweest. Maar eerder liet ik hem wel gewoon drinken ( ook vaker dan rechts om het te stimuleren). Maar nu gaat hij gewoon rechtop zitten als ik hem links wil voeden. En dan gaat hij net zo lang wurmen totdat hij rechts ligt. Ik krijg hem gewoon niet meer zover dat hij links wil drinken. En ik heb geen zin om maar aan 1 kant door te voeden. Dus leek me dit een goed moment om te stoppen. Aan de ene kant jammer, aan de andere kant heb ik het toch mooi ruim 8 maanden vol gehouden!

    @mooi weer: hier schijnt heerlijk de zon! Ik heb Thiago vanmorgen met de fiets naar de psz gebracht! Heerlijk.
    En hij heeft niet gehuild! (omdat ik hem omgekocht heb; ik heb hem snoepjes beloofd na school als hij lief zou zijn :). Maar voor een keertje moet dat kunnen, toch?)

    Zo, Jacinto is wakker, dus ik ga hem maar weer uit bed halen. Hij heeft maar 45 minuten geslapen. Misschien is hij toe aan 1 slaapje per dag ipv 2... (wel handig nu het mooie weer eraan komt!).
     

Deel Deze Pagina