Zuid-Holland mama's

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door BuffySummers, 17 feb 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Nou de kans dat hij ons hoort is klein want hij slaapt boven en wij zitten in de woonkamer beneden. Maar hij blijft gewoon roepen totdat ik kom en dan begint dan gelijk "mama uit" ach het zal wel goedkomen denk ik en hij is gewoon lief aan het spelen dus last hebben we niet van hem maar ja was wel lekker dat hij eerst kwart voor 7 op bed lag en nu pas rond 8 uur.

    Waarschijnlijk zullen het in het begin wel slapeloze nachten worden maar dat moet je denk ik even doorzetten, zal heel moeilijk zijn maar het zal vast zijn vruchten afwerpen.
    Kijk nu heb ik makkelijk praten want Jason heeft vanaf dag 1 een eigen kamer gehad en dus altijd in zijn eigen bedje gelegen...nog nooit bij ons en ben ook blij want ik zou denk geen oog dicht doen. Hij heeft ook nog nooit tussen ons in gelegen.

    Balen zeg als je het heel de tijd koud hebt en vooral als je morgen moet werken, maar ja ziek is ziek! Als het echt niet gaat dan zou ik gewoon afbellen. Al ben ik ook nooit snel van het afbellen hoor, ik moet me echt heel beroerd voelen wil ik niet gaan werken.
    Moet morgen en donderdag ook werken en dan weer 5 dagen vrij :D Heerlijk!
     
  2. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Oh nee dan kan dat niet. Ach idd zolang ze lief spelen is het niet zo erg. Als Jason niet wil slapen mag hij ook wakker blijven hij is toch rustig.
    Hij heeft dan wel bij ons op de kamer geslapen maar nooit last gehad. Is met 36 wkn en 6 dgn geboren en heeft heeeel veel geslapen in het begin. Hij wilde nooit wakker worden voor een voeding, zelfs niet als we hem uitkleedden en koud water, hij sliep gewoon door haha.
    En als ik moe ben dan hoor ik niks;) Hij heeft wel 2x tussen ons in geslapen, maar dat vind ik ook niks. Ik kan dan echt niet slapen dus dat doen we gewoon niet meer!

    Ja ik vind het niet zo erg bij mn werk me ziek te melden, tis 1 grote bende, wij moeten met alles te gemoed komen en zij doen niks voor ons dus ja...;)
    Maar het is meer dat ik wel weer moet gaan werken, om de kans te vergroten dat mijn contract in sept verlengd wordt.
    Want eigenlijk kan ik nog helemaal niet werken voor mijn gevoel, maar goed het zal wel moeten. De bedrijfsarts had dit ook aangeraden, als ik een vast contract had, dan was het anders geweest.
     
  3. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Das wel lekker dat Jason lekker veel sliep in het begin en dat hij zelfs niet wakker werd voor een voeding.

    Ik hoor namelijk alles, zelfs toen wij nog in ons oude huis woonde en zijn kamer verder van ons lag hoorde ik ook alles. En nu heeft hij in dit huis zijn kamer naast ons maar ik hoor elk kuchje en gebrabbel. Baal ik af en toe wel van want mijn nachtrust is me echt heilig. En daarom zou ik mijn kindje ook niet op mijn kamer kunnen hebben want dan doe ik helemaal geen oog dicht.
    Wij hebben voor de vakantie volgende maand ook een familiekamer geboekt zodat Jason zijn eigen kamertje heeft in onze kamer dus niet dat hij in een ledikantje naast ons hoeft te liggen anders doe ik geen oog dicht en denk dat hij het waarschijnlijk ook veels te gezellig vind omdat hij het totaal niet gewend is om bij ons te liggen.

    Ja als het 1 grote bende op je werk is dan snap ik goed dat je er niet zoveel zin in hebt maar idd voor een vast contract is het verstandig om dus wel te gaan. Heel lastig zeg, als het zo'n rommeltje is.
    Mag ik vragen waarvoor je in therapie bent?! volgens mij heb ik dat niet meegekregen? daarom werk je dus ook minder?!
     
  4. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Het was ook wel stressen want hij wilde niet drinken, eerst aan de borst niet, veeeel te fijn bij mama liggen;) en daarna flessen ook niet echt. Hij kwam weinig aan en heeft in oktober zelfs in het zh gelegen omdat hij niet goed dronk.
    Sinds hij pap,fruit en groente krijgt gaat het allemaal veel beter:)

    Lijkt me erg lastig als je alles hoort! Ik zou dan ook hem niet op onze kamer willen hoor. Mijn nachtrust is me ook heilig, ik sliep vroeger, toen ik nog thuis woonde ook echt uit tot 1 of 2 uur s middgs;)
    Wel slim om hem dan zeker op vakantie ook niet bij je te laten slapen, het is voor jullie natuurlijk ook ff ontspannen en opladen.

    Ja mag je vragen hoor, ik ben depressief en we hebben in korte tijd heel veel mee gemaakt, waardoor ik het allemaal niet meer trok.
    Nou ik ben te vroeg bevallen, heb daarvoor in het zh gelegen voor nierstuwing, toen ik bevallen was kreeg mijn vriend onverklaarbare rugklachten. Op mijn werk is er zwaar personeels te kort dus vaak alleen staan op 12 demente bewoners (soms agressief), vriend zn pijn werd erger, ging 50% werken, Jason kwam dus in het zh, daarna ging vriend zn werk moeilijk doen, vriend kwam bij GGZ, mocht niet meer mijn onze zoon alleen zijn (ivm gevaar voor hem zijn), als ik ging werken moest hij naar mn schoonma met Jason, en per 3 dec was hij zijn baan kwijt. Toen is met kerst vriend zn opa (wat echt zn alles was, als een vader voor hem, en voor mij betekende hij ook echt heel veel), in het zh gekomen, 24 dec te horen gekregen dat hij kanker had, 2 januari overleden. En dat kwam allemaal zo rauw op mn dak dat ik allerlei klachten kreeg en ik merkte dat ik weer depressief werd en ben ein jan naar mn h.a gegaan. Dat was het even in vogelvlucht;)
     
  5. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Ooh dat is idd wel schrikken dan als je kindje niet goed drinkt en ik weet dus ook hoe het is als je kindje in het ZH komt te liggen. Toen Jason 9 weken was werd hij opgenomen in het ZH. Dus weet heel goed dat het schrikken is vooral als nieuwe moeder moet je nog zoveel leren en alles is nog zo nieuw en onzeker.
    Maar fijn dat het nu wel beter gaat sinds hij vastere dingen mag eten.

    Toen ik thuiswoonde sliep ik ook heerlijk uit hoor tot in de middag en toen wij Jason nog niet hadden deed ik dat ook hoor. Vooral na een avondje stappen heb ik echt even tijd om bij te komen. Vorige week zaterdag was ik met vriendinnen gaan stappen en had een flinke kater dus mijn vriend is met Jason die zondag naar een verjaardag gegaan en daarna is hij bij mijn schoonmoeder geweest dus heb mijn roes kunnen uitslapen tot 3 uur 's middags ;) Heerlijk!

    Jeetje meis, als ik het zo lees dan heb je echt heel veel meegemaakt in een korte tijd. Is niet zo vreemd dat je dat even niet meer trok. Wat een mens allemaal wel niet kan meemaken in zo'n korte periode!
    Hoop dat het nu wel al beter gaat want ja je moet tenslotte ook door voor jullie ventje.
    Hoe is het nu met je vriend zijn rug?! weten ze al wat het is?
     
  6. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Waarom lag Jason in het zh en met 9 wkn lijkt me helemaal erg, zo klein zijn ze dan nog!!

    Ja toen we samenwoonde voor we Jas hadden sliep ik ook graag uit. Mijn vriend niet haha die kan dat niet, beetje ADHDer;). Maar zeker als ik avonddienst had gehad, deed ik dan 4 avonden, tot 23.00 was ik echt kapot de volgende dag.
    Nu ook haha maarja Jason is om half 8/8 uur al weer wakker. En omdat mijn vriend zware medicijnen gebruikt kan hij er niet op tijd uit.

    Ja het was echt heftig, en afgelopen maanden waren ook spannend omdat ze dachten dat mijn moeder misschien kanker had, maar dat is gelukkig niet het geval. Deze vrijdag krijgen we de uitslag van mijn vader, die had vorige week maag/darm onderzoek, dus hopen dat dat goed is.
    Het gaat nu al wel wat beter en zeker omdat we een nieuw huis hebben, die ruimte zal ons goed doen!
    Ze weten tot op heden nog steeds niet hoe of wat, heel vervelend, vooral voor mijn vriend. Ohja die is ook 3 wkn geleden geopereerd aan zn blinde darm;) Kon er ook nog wel bij haha
     
  7. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Jason had koorts en dat liep zo hoog op dat het zelf rond de 41 graden kwam en een kindje onder 3 maanden mag nog helemaal geen koorts krijgen dus toen we bij de huisartsenpost waren werd we gelijk doorgestuurd naar een kinderarts en die heeft een ruggenprik gezet bij hem, hij kreeg een infuus en moest dus blijven. Ze dachten eerst aan hersenvliesontsteking maar dat was het gelukkig niet. Het bleek uiteindelijk een virus en bacterie te zijn. Hij heeft 3 dagen in het ZH gelegen en ik heb er 2 nachten geslapen en mijn vriend ook 1 nacht. Pfffff dat waren echt slapeloze nachten, mijn kleine ventje aan al die apparatuur wat piept en als zijn hartslag boven een bepaald getal uitkwam ging dat ding af dus was echt niet leuk. Zo zielig omdat mannetje aan een infuus te zien liggen, zo klein en je kan niks doen. Toen ze die ruggenprik ging zetten ben ik weggelopen, ik kon dat niet aanzien, mijn vriend bleef erbij en ik liep op de gang maar te ijsberen.

    Mijn vriend kan ook niet uitslapen, die is altijd bezig. Is net Bob de Bouwer! Hij houdt van klussen dus alle vrije tijd besteed hij aan het huis, de tuin of de auto's! haha
    Maar hier is Jason ook rond half 8/8 uur wakker en dan moet ik mezelf wel ff flink wakker schudden want het liefst blijf ik nog wel liggen maar dat gaat niet meer nu Jason er is. Hij kan moeilijk zelf zijn boterhammetje smeren ;)
    Zeg ook weleens tegen mijn vriend kan niet wachten tot hij puber is en ik hem zijn bed uit moet schoppen want dan kan ik zelf ook lekker blijven liggen haha!
    Ja ben gewoon een lui wijf :p

    Gelukkig dat je moeder geen kanker heeft en duimen dat er niks aan de hand is met je vader. Wij hebben ook een aantal maanden geleden het vervelende nieuws gehad dat mijn schoonvader kanker heeft, dus die is nu flink bezig met chemokuren. De chemo is wel aangeslagen en gelukkig is hij niet kaal geworden (nog niet) en over het algemeen voelt mijn schoonvader zich goed. Het is wel zo dat hij nooit zal genezen van de kanker, het zal altijd terugblijven komen en zijn levensverwachting zal ongeveer 10 jaar kunnen zijn. Kan korter maar hopelijk ook langer als ze misschien in die 10 jaar iets medisch kunnen vinden waardoor het beter te behandelen valt.

    Ja en nu met jullie nieuwe huis is toch even een positief punt, even van genieten!
    Balen zeg dat ze nog niet weten wat er met zijn rug aan de hand is en dan die blindedarm er ook nog eens bij.......pffff houdt het dan op!
     
  8. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Meid ik reageer zo ff als ik terug ben van therapie, want ik moet nog ff wat lezen ervoor en moet zo weg oke?
    Dus niet dat je denkt, van nouja waarom reageert ze nou weer niet:);)
     
  9. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Hahah geeft toch niet, ik was ook gaan douchen hoor! En ff stofzuigen en dweilen. Ik merk het vanzelf wel als je weer reageert. Ben zo ook weg als Jason wakker is ff naar de winkels lopen en een heerlijk Bram patatje halen :p

    Tot later!
     
  10. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Pfff wat heftig zeg zo hoog koorts!!! Wel fijn dat jullie konden blijven slapen, want wij mochten dat niet. Ivm de observatie. Het lijkt mij ook vreselijk zeg om je kleintje zo aan die apparaten te zien liggen met infuus enzo:(

    Hahah Bob de Bouwer:p wij zijn allebei geen klussers, maar mijn vriend móet altijd wat doen en is gewoon uitgeslapen om 9 uur. Nu dan niet door de medicijnen,maar normaal wel.
    Ik ben ook een lui kreng hoor whaha, liefste doe ik de hele dag niks, en als de zon schijnt dan lig ik daar het liefst de hele dag in:) (alsof ik nog niet bruin genoeg ben whaha:D)

    Phoe wat heftig van je schoonvader joh!! Lijkt me zo vreselijk als zo iets je overkomt met ouders of schoonouders. Hopelijk leeft hij dan nog 10 jaar of miss langer!!

    Het huis is idd een heel positief iets!! Dat gaat ons allebei echt heel erg goed doen.

    Net lekker gewandeld ff naar het winkelcentrum heeeerlijk weertje zeg!!! Nu zou ik echt graag een tuin gehad hebben. Maar dat komt nog wel hihii
     
  11. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    OOooooh Bram Ladage is zooo lekker!! Hier in het centrum zit er ook 1 alleen van mij mogen ze er wel een normale snackbar van maken, want je kan nooit ergens zitten.En als ik van zo een heerlijk patatje wil genieten dan wil kunnen zitten en die puntzakken zijn ook naatje hahaha
     
  12. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Had een heel verhaal getikt....ging er iets fout!! Ben nu niet blij!
    Reageer later wel, ben nu aan het werk maar kan straks tussendoor wel reageren.
     
  13. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Angela dat is balen!! Werkse. Waar is de rest van de meiden trouwens??

    Ik ben ziek geworden, was gisteren al niet lekker, maar vanacht ineens koorts en misselijk. Had flink diarree en had het ijskoud. Later werd ik wakker van het zweet...
    Ben nu nog niet lekker, maar we moeten vanmiddag tekenen en de sleutel ophalen!
    Mijn vader is hier nu dus ga zo ff liggen.
     
  14. Neentje

    Neentje Niet meer actief

    Hoi Angela,

    Het is niet mijn kind, is van google om je te laten zien watvoor bedje ik bedoelde. Ik zou genoeg drinken/eten en speelgoed voor je kleine meenemen, de mijne was tevreden met hetgeen ik genoemd heb en als je moe bent kun je lopen in de vliegtuig met je kleine vinden ze meestal heel leuk.

    In de vliegtuig waar wij zaten hadden ze bij iedere stoel een tvtje, met 600 kanalen waaronder van tekenfilms, misschien dat je kleine dat ook leuk vindt.

    Het gaat helemaal goed komen meid, het is en blijft spannend maar stress niet teveel en laat het op je af komen.
     
  15. Neentje

    Neentje Niet meer actief

    Aal, beterschap!

    All, zwaai.
     
  16. Angela2009

    Angela2009 Niet meer actief

    Aaliyah...hoe is het nu?! al opgeknapt?!
    Heb gister niet meer kunnen reageren en ben nu ook aan het werk. Vanavond receptie van een bruiloft en morgen weer vrij dus dan heb ik meer tijd.
    Zaterdag ga ik een nieuwe tattoo halen en heb er helemaal zin in :D

    SR, thanks ik hoop ook echt dat we een tvtje hebben in de stoel voor ons maar dat is niet bij elke vlucht helaas. En speelgoed nemen we mee en anders hebben de stewardessen hopelijk wel potloden en papier zodat hij lekker kan kleuren ofzo!
    Probeer ook niet te stressen hoor, ben totaal geen stresskip en heel nuchter maar toch is het wel spannend omdat je niet weet hoe hij gaat reageren.

    Ik ga nu maar weer wat doen hier op mijn werk.
     
  17. Beppie

    Beppie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    1.109
    0
    0
    Zo, ben ik ook weer een keer.
    Drukke dagen gehad.
    Zelf naar maatsch.werk geweest (ben overspannen. teveel ellende gehad laatste 4 jr)
    Zijn woensdag naar pre-operatief spreekuur geweest met Kai (wordt woensdag geopereerd... 2e keer in een half jaar, maar nu 'gelukkig' alleen de keel- en neusamandelen)
    En gisteren had ik bezoek uit Engeland en Amerika. De jongedame die onze hond heeft gered in Griekenland is langs geweest met een vriend. Was de eerste keer dat ze Faith weer zag, dus dat was erg leuk.
    Vanmorgen lekker even niks. Nikky is naar school en Kai naar de PSZ.
    Het zonnetje schijnt al, dus dat is fijn.

    Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend? Ik ga morgen met Nikky shoppen, en verder hebben we nog niets geplant.
     
  18. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    @Angela nou ben nog niet helemaal oke. Geen koorts meer, maar hele erge maagpijn. Gisteren medicijnen voor gehad, maar die helpen niet.
    Heb zo om half 11 afspraak bij de dokter. En gisteren wat behang afgehaald en vandaag hopelijk ook weer wat doen, als ik me goed voel.
    Mijn ouders hebben wel heel veel gedaan al gisteren!
    En vandaag komen mijn vader en een vriend van hem.
    Hoe was de receptie was het een mooie bruid?

    @beppie, zo drukke dagen zeg. Waarvoor is Kai nog meer geopereerd??
    Lekker he die zon! Ik hou dr van voel me gelijk stukken beter. Overspannen, dat is balen, ik dacht eerst ook dat dat het was bij mij, maar was toch een depressie, had wel dezelfde klachten als met overspannen.
     
  19. Neentje

    Neentje Niet meer actief

    Angela, gaat goed komen meid.

    Beppie, overspannen jeetje. Hoop dat het goed komt met je, en beterschap voor kai alvast. Is geen pretje neus en keelamandelen eruit laten halen, heb ik ook gedaan toen ik klein was maar de keelamandelen zijn weer terug gegroeid.

    Aal, klus ze!
     
  20. Crazycat

    Crazycat VIP lid

    21 nov 2009
    8.849
    1
    36
    belgie
    heeeee dames hoe is het hier !!
     

Deel Deze Pagina