Ze snapt kruipen niet...

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Gentle, 7 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Danabelle

    Danabelle Fanatiek lid

    3 jan 2008
    2.495
    0
    0
    Wat een leuk filmpje! Ik heb ook eens een paar andere filmpjes gekeken van Julia, leuk hoor! Ik vind haar heel vlot qua ontwikkeling, zag dat ze al heel vroeg van buik naar rug rolde en al met 4,5 maand terug, en dat ze al met 7 maanden zelf ging zitten!
    Mooi meisje hebben jullie :) Ze heeft trouwens wel wat weg van mijn dochtertje :)
     
  2. Nou mijn dochtertje is inmiddels kort geleden 1 jaar geworden... Ze teigert alle kanten op en in het begin ook een lange tijd in zijn achteruit... Nu al enige tijd vooruit... Al een aantal maanden... Sinds een week of 2 gaat ze zelf zitten... En sinds een klein weekje, tref ik haar al een aantal keer staand in bed...
    Ze zit wel op handen en knieen, maar vooruit en kruipen doet ze niet, ploft neer en teigert verder...

    Komt van eigens, sommige gaan pas kruipen als ze al kunnen lopen...
     
  3. Nikki88

    Nikki88 VIP lid

    29 jul 2008
    11.656
    230
    63
    Zie je wel, komt vanzelf! ;)

    Heeft Julia trouwens iets van Aziatisch bloed, gezien de vorm van haar ogen? :)
     
  4. Gentle

    Gentle VIP lid

    10 okt 2007
    6.979
    1
    36
    Overijssel
    Danabelle, ja het is een vlotte tante! Ze is lichamelijk gezien erg actief, en voor m'n gevoel overkomen een heleboel dingen haar min of meer per ongeluk ;) Ze ging een paar weken geleden opeens zelf zitten en ze keek er echt bij van: verrek, hoe kreeg ik dit nou weer voor elkaar? Ook het kruipen nu, allemaal gewoon door heel actief van alles uit te proberen!

    Nikki, nee soms lijkt het wel zo ja, maar die ogen heeft ze van mij. Ik heb ook een beetje van die spleetogen, maar in ieder geval dichtbij heeft ze puur Hollands bloed!
     
  5. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    Mijn zoontje deed dat eerst ook hhihi :D grappig gezicht he!! komt vanzelf goed hoor.... duurde bij Sam ook een tijdje voor ie echt doorhad hoe hij moest kruipen :D
     
  6. Danabelle

    Danabelle Fanatiek lid

    3 jan 2008
    2.495
    0
    0
    Nou snap ik waarom Julia me aan Nadine doet denken; door die ogen! Nadine heeft ook van die ogen; richting amandelvormig/Aziatisch. Heeft ze ook van mij trouwens - maar in ons geval zit er wel Aziatisch bloed in de familie :)
    Moet heel grappig zijn om te zien als je kindje bij elke nieuwe vaardigheid zo zit te kijken van 'hee, wat krijgen we nou?' :D
     
  7. Gentle

    Gentle VIP lid

    10 okt 2007
    6.979
    1
    36
    Overijssel
    Ja hier zijn het echt spleetogen soms. Ik heb wel eens een klein cliƫntje op m'n werk gehad die vroeg: "Ben jij met zulke ogen geboren?" of "Hoe komt het dat jij zulke rare ogen hebt?" :D Tsja, geen idee, gewoon toevallig. Ik heb verder ook geen aziatische trekjes ofzo, dus het is nou niet dat ik per ongeluk een andere (groot)ouder heb ofzo ;)

    Hier zie je het ook goed:
     
  8. Danabelle

    Danabelle Fanatiek lid

    3 jan 2008
    2.495
    0
    0
    Dit is mijn meisje dat gekke bekken trekt - zelfde soort koppie/oogjes toch?
     
  9. Marieke1983

    Marieke1983 Niet meer actief

    Gentle wat heb je toch een geweldige meid. mijn vriend is ook al helemaal verliefd op haar (van de foto`s dan he?) :)
     
  10. lovewinnie

    lovewinnie VIP lid

    13 jan 2007
    16.250
    790
    113
    tilburg
    mijn zoontje snapt ook niet precies hoe het allemaal moet maar heeft zijn eigenmanier gevonden. hij zet zijn handjes goed, een knie goed en met dat andere beentje duwt ie zich naar voren. hij zet dus voet op de grond en duwen maar. hij is zo super snel dus als hij tevrede is dan ben ik het ook haha. ziet er wel geinig uit trouwens.

    mijn dochter heeft ook lang lopen klungelen maar kroop met 9 maanden ineens zo weg op handjes en knietjes. ineens hebben ze een manier om vooruit te komen en hoe ze dat gaan doen en wanneer dat bepalen hun :)

    wel een leuke foto trouwens :)
     
  11. DvS

    DvS Fanatiek lid

    18 sep 2007
    1.012
    0
    36
    Noord-Brabant!
    Hier hetzelfde. Maar gezien de leeftijd van je dochtertje hoeft ze het volgens mij ook nog niet te snappen. Volgens mij kruipen ze rond de 9 maanden pas..?
     

Deel Deze Pagina