Hey ik lees ook even mee en heb meteen een vraag. Ik kook ook graag tajin dan lekker met marokkaanse aardappels, rode olijven en wortel ofzo. Maar nu ben ik op dieet en mag ik geen koolhydraten eten en geen vlees. Weten jullie een lekker recept met alleen groente. En ook die zijn beperkt. MAg veel bonen, brocolli, bloemkool en nog wat andere. Wie weet een lekker, vega en koolhydraatarm recept( jammer dat iker dus geen brood bij mag eten)
heb geen idee van koolhydraten en zo maar je kan natuurlijk gewoon een vega tajine maken?! qua groenten kan erg veel bij elkaar zeg maar wat ik lekker vindt in een tajine is tegen het einde even een plak citroen laten meekoken, net voor dat beetje zuur aardappelen, sperziebonen en peen kan lekker met elkaar bloemkool, broccoli en peen is lekker aardappelen met spruitjes courgette, pompoen en kikkererwten, dan heb je bijna couscous op de couscous zelf na wees creatief de basis is wel vaak uien, knoflook, tomaten en peterselie ...dat zijn gezonde en standaard smaakmakers in de marokkaanse keuken
Zozo, dit topic loopt snel vol! Heb een heerlijk gerecht voor in de tajin van mijn zwager gekregen. Ga het morgen eten dus zal proberen een foto/recept te plaatsen. Smakelijk eten voor straks
hoi suzie, kom maar op met je recept enne dames, foto's zouden het wel leuker maken weet je hoe iets er ongeveer "hoort" uit te zien
Hey damens alles goed met jullie, Nou ik ben er ook weer. ik zal even kijken of ik wat fotos kan plaatsen..
vanavond met vriendinnen kaasfonduen voor ayman heb ik rijst met tomatensaus en groente gemaakt man eet buiten. ik heb voor vanavond voor de dames twee cakes gemaakt 1 chocolade cake met kersenvulling en chocolademousse 1 vanille cake met kersenvulling en chocolademousse de cakes besmeerd met slagroom en besprenkeld met chocovlokken ben vanavond benieuwd, heb nog nooit gefondued.
heeey meiden leuke topiccc ik ben helemaal van de taarten en cupcake's daar ben ik regelmatig mee aan de gang.. ben benieuwd naar jullie foto's
nee miems, was het van plan maar omdat ik hem niet kon aansnijden thuis zag je er niets bijzonders aan , alleen de buitenkant als ik hem voor mezelf maak zal ik foto's nemen zodat je ook de binnenkant kan zien
je maakt eigenlijk gewoon een chocolade OF vanille cake en die cake laat je goed afkoelen, als die is afgekoeld snij je de cake in de lengte 2x door en zo krijg je dan drie even dikke plakken (begrijp je ) vervolgens smeer ik op alle lagen eerst flink wat chocolademousse en dan daarop kersenvulling (kan ook een andere smaak nemen als je dat lekkerder vindt) en dan de plakken stapelen, dan klop ik wat slagroom en besmeer de hele cake met een laagje slagroom en dan besprenkel ik de cake met chocovlokken....bovenop is makkelijk dat blijft zo liggen maar de zijkanten moet je de chocovlokken wel even aandrukken tot de hele cake bedekt is hmm was zo lekker
@Moe: Je taarten zien er heerlijk uit!! @namya: Ik ga dat zeker proberen!!! het klinkt heerlijk!!! bedankt voor je uitleg..
wat ga jij vandaag koken?? bij ons italiaans op het menu aubergineschotel uit de oven met tomatensaus, tonijn en geraspte kaas...daarbij wat rijst koken of patatjes en salade en brood
ik weet het nog niet sinds onze kleine mee eet is het meestal mamita ze vind de rest namelijk niet lekker ze eet geen past of iets dergelijks.. fietjes af en toe maar ook niet van harte dus eindig ik altijd bij de mamita.. wel jammer want soms wil je gewoon wat anders.. en dan heb ik weer medelijden met me dochtertje want die lust het dan niet...