Charlottes Angels na de 'mislukte' paaseieren :D

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door MC86, 23 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Isra

    Isra Fanatiek lid

    29 jun 2007
    4.230
    0
    0
    fotograaf
    omg. Utrecht
    Dees sorry zie ook niks.

    MamaC heel herkenbaar, mensen snappen echt niet dat je ook graag naar huis wilt en ook nog is eten moet gaan koken! Zo krijg ik ook wel eens mensen om 5 voor half 6 in de winkel en die zeggen dan, je bent toch tot half 6 open, JAHA, oh dan ben ik gelukkig nog net op tijd binnen om een reis te boeken. Net alsof je dat binnen 5 minuten doet, pffffffff. Vermoeiend he??

    Sasje balen meid ik zie dat je jezelf op rood hebt gezet.

    Handbalster hier weet mijn aller beste vriendinnetje het en mijn collega’tje dat we proberen een kindje te krijgen. Iedereen vraagt wel continu willen jullie nog geen 2de en dan zeg ik “ik heel graag alleen HIJ wil nog wachten”

    HELP mamaC wat vertel je me nu Light dranken niet goed. Ik ben verslaafd aan cola light, daar sta ik mee op en ik ga ermee naar bed. En fituren is ook wel erg lekker ja!

    Duveldraakje toen ik hoogzwanger was, is mijn vader s’nachts onverwachts opgenomen in het ziekenhuis. De artsen hebben mijn moeder toen geadviseerd mij niet te bellen en het de volgende ochtend in alle rust te vertellen omdat door de stress er wel wat kon gaan rommelen. En ik kan me voorstellen dat je vriendin nu ook wel stress heeft. Sterkte met de situatie.

    Fioontje ik werk 16 uur op een reisbureau en heb daarnaast ook mijne eigen fotostudio

    Neeltje ach meisie wat heftig toch allemaal. Ik heb vorig jaar in precies zo’n zelfde situatie gezeten met de mijne. In eerste instantie wel en begon toen ook weer terug te krabbelen (eikels)! Was toen ook wel erg teleurgesteld, maar ik had ook wel zoiets okay we moeten er samen natuurlijk ook wel achterstaan. En in maart samen er weer voor besloten om er toch weer voor te gaan. Misschien benauwt het hem opeens allemaal. Veel sterkte!

    Pluis ik ben een keer NY geweest en ik kan je vertellen het is er echt geweldig!!! Misschien een leuk idee om daar de trouwreportage te houden :D
     
  2. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    Kan me voorstellen dat het hem benauwd.. Maar dan moet ie wel met me praten en niet 1 2 3 het zo op tafel gooien.. Hij wil graag wachten met een kleine nu, omdat hij geen zekerheid heeft met zijn werk, en hij zich er zelf toch niet 100% achter vind staan.. Dat geldt dus ook voor het huisje.. Maarja, ook al heb je die zekerheid dan kan het ook zo anders zijn, maarja, zullen er toch echt beide achter moeten staan.. *Zucht*
    Dadelijk proberen te slapen en kijken of we het er morgen over kunnen hebben..

    Iig bedankt voor jullie lieve reacties meiden..
     
  3. AnnekeLoes

    AnnekeLoes Actief lid

    10 apr 2010
    369
    0
    0
    Vlinder ; ik duim voor je!!! Zou mooi zijn nog een spontane zwangerschap!
    Isra; kun je straks mooi onze zwangere buikjes fotograferen!!! Waar zit je met je studio???
    Neeltje; Ik heb echt geen tijd voor soaps of series! Probeer als ik voor de buis zit wel wat te volgens zoals; csi,ghost wisper,bones,fringe en dan maar hopen dat ik het die avond niet vergeet te kijken of te werken… Jij??? Goh meid lees nu je andere berichtje… K*T man hoe komt dit ineens??? Voel met je mee….. Is er iets gebeurd????


    Xvlinder; ik denk dat zo’n test voor jou wel handig is anders ben je 35 dagen aan de klus, houdt je toch niet vol???Ik niet hihihih

    Deesi; ik zie hem niet en ken de test niet, sorrij kan je niet helpen… hopelijk wel een positiefe test voor je…

    Mamac; klinkt gezellig zo’n klant!! Zou ik ook niet vrolijk van worden!! Heb je een kralenwinkel?? Of ben ik nu zo stom en heb je dat al eens verteld.. Wist wel dat je kettingen met Koninginnedag verkocht had.

    Sasje helaas van je rode naam, hopelijk volgende maand rose!!
    Roske; oohh dat klinkt leuk kunnen we komen vakantie vieren bij jou,hihihi

    Handbalster; niemand weet het behalve wij zelf, ik denk door dat ik soms veel mee praat/met kinderen bezig ben. met zwangere vriendinnen of vriendinnen met kinderen dat mensen misschien wel een vermoeden hebben…. Spreek het niet uit omdat we nog niet zoooo lang bezig zijn en je nooit weet hoelang het duurt en of je de gelukkige mag zijn. Als we niet de gelukkige mogen zijn zullen we dit wel uitspreken om vervelende opmerkingen te voorkomen, die krijg je nu ook wel eens zonder dat ze in de gaten hebben hoe dat voelt… Hoe denkt jou partner er over om het te vertellen, als jullie willen doen is ook wel eens fijn om met vrienden erover te hebben…

    Roske ben je 5 jaar bezig????

    Neeltje ; hihihih hebben wij s avonds ook, hij zit te buizen en ik zit naast hem met labtop op schoot op het forum en zo gaat het bijna altijd….. niet gezellig voor hem maar hij is nu wel de baas over de afstandsbediening dus hij klaagt niet !!!!
    Duvel; stress bevorderd de weeën…. Wil niet zeggen of dat nu ook is, duim voor je mee dat niet gebeurd…. Wel rot voor je vriendin nu zeg… poe poe dood en leven staat zo dicht bij elkaar

    Pluis; nu nog geen uitslag! Ben je mooi klaar mee met de gedachte van de arts!! En nu behandeling??

    Hier weinig nieuws; gewerkt met de kids op de bank bios avondje gehouden filmpje en popcorn!!! Relax dus!!! Ik werk in de kind/jeugdzorg!
    Dadelijk knikkeren en verders weinig nieuws….
    liefs
     
  4. AnnekeLoes

    AnnekeLoes Actief lid

    10 apr 2010
    369
    0
    0
    ps slaap lekker dames, ben er morgen weer!!
     
  5. Pluis81

    Pluis81 VIP lid

    16 mrt 2010
    6.445
    2
    0
    Pedagogisch werker
    Brabant jonguh!!
    @Isra: Hmmm..een bruidreportage in New York..klinkt goed!
    Ik ben bang dat het bij een droom blijft maar goed..de tijd zal het leren.

    @Anneke: Lekker hoor,zo'n relax-avondje op je werk! Dat moet af en toe ook eens kunnen. Ik probeer het ook vaak maar helaas hebben de clienten altijd een andere gedachte.;) Daarnaast hebben wij het altijd zo druk dat er geen tijd is om te relaxen. Ik werk ook echt een beetje op de automatische piloot,anders ben ik gewoon niet op tijd klaar..erg eigenlijk he. Wat betreft de Qkoorts en behandeling:
    Ik zit al vanaf maandag aan een zware antibiotica-kuur,meer kunnen ze er niet aan doen. Het nadeel is dat je erg lang last blijft houden van vermoeidheid. Mijn huisarts zei ook dat ik maar even moest wachten met zwanger worden dus dat is wel balen. Ik weet niet of ik daar naar ga luisteren hoor,de kans is echt miniem dat er iets misgaat.

    Pff..ik moet echt eens een keer op tijd naar bed gaan maar het lukt me maar niet;) Ben een echte nachtbraker.
     
  6. Vlinder3

    Vlinder3 VIP lid

    26 jun 2006
    5.288
    1
    0
    Putte
    Haha pluis, hier nog een nachtbraker hoor ;)

    Maar nu, truste!
     
  7. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Jeetje meiden! Ik moest weer veel lezen :$ Ik ga even mijn best doen:

    @ Duveldraakje: wat een moeilijke situatie.. Het schijnt dat stress van een sterfgeval wel invloed kunnen hebben op je lijf, maar of die dan ook echt weeën op zouden wekken.. Don't know! Helaas ben je zo machteloos, en moet de natuur maar gewoon zijn gang gaan.. Sterkte! Jij trouwens nog steeds krampen?

    @ fioontje: veel plezier alvast in Legoland!!! Wel grappig om je verhaal te lezen @ winkel! Heel herkenbaar! Erg he, dat moeders dan lekker fout de boeman doorspelen, als het ware!

    @ wat voor werk ik doe: ik werk in een kralenwinkel in 't centrum! :)

    @ Neeltje: zo, niet tof!! Hopelijk gaat het nu wat beter en kan je er nog ff rustig met je man over praten, is wel een beetje raar als ie dat ineens zegt, toch? Misschien (zoals al velen eerder zeiden) is het hem gewoon iets te benauwend even. Jullie zijn toch ook net getrouwd dacht ik? En dan een kindje en een huisje.. Nou ja, hopelijk komen jullie er gauw uit! Probeer ondanks dat je het zo graag wilt niet teveel druk op hem te leggen (sta ook open voor zijn verhaal), ik denk dat dat averechts werkt. Ennuh, gelukkig heeft een bed 2 helften ;)

    @ Pluis: Is je bloed nog steeds aan de roadtrip? Whaha! :D Maar supervervelend dat het maar duurt en duurt en duurt..! Niet zo netjes!

    @ Isra: ja, balen van de light dranken he! Vooral Cola light.. Ik ken het! Moeten we het nou geloven, zoiets? :| Ik denk dat we gewoon maar niet teveel moeten nemen..

    @ Annekeloes: heb geen eigen winkel, werk er wel in eentje :)

    Ik ben ongetwijfeld iets vergeten.. Sorry!

    Fijne dag mensen! Nog plannen? Ik ga strax ff de stad in met mams, ze wil dezelfde bril als ik, dus moet d'r even helpen zoeken, haha!
     
  8. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Oeh, even @ topic:

    Mijn testdatum komt nu al wel weer dichterbij, nice! Momenteel weer errug veel last van afscheiding, maar dat komt elke maand weer terug, dus is wel normaal.. Af en toe wat krampjes en steekjes (gelukkig niet constant), duusschhh afwachten maar weer he! Ohja, vannacht ineens weer es kotsmisselijk! Maar dat is ook normaal voor mij, ben erg vaak misselijk.. :(

    Verder nog geen explicite symptomen dus, maar heb er ook niet veel hoop voor hoor.. Ik denk gewoon: als ik zwanger zou zijn, dan zou ik dat echt meteen doorhebben..!
     
  9. Duveldraakje22

    Duveldraakje22 Fanatiek lid

    22 mei 2006
    3.674
    2
    0
    Heerlijk voor mn kleine meiden zorgen!
    Vught
    Hier precies hetzelfde, alleen ben ik niet zo vaak misselijk en nu :$
    Bij mijn eerste zwangerschap had ik het echt niet door hoor, dus ff moed houden MamaC. Je hoeft t niet meteen te voelen/weten!!!
    Ik voel me nu wel een stuk anders dan normaal. Vorige maand had ik toch wel andere klachten die echt bij ontpillen horen. Nu heb ik duidelijk mn eisprong gevoeld. Pffffff, alleen die Kl*te duizeligheid gaat maar niet over, lijkt zelfs erger te worden. Bah bah, nou ja gelukkig kan ik vanaaf naar de fysio en als het dan idd aan mn nek ligt kan hij er hopelijk iets aan doen.

    Liefs,
    Duveldraakje
     
  10. Miranda

    Miranda Bekend lid

    6 jun 2005
    627
    0
    0
    Verpleegkundige in ouderen psychiatrie
    Gelderland
    @Neeltje: echt zwaar lullig voor je, maar weet hoe je je voelt mijn vriend wil ook eigenlijk geen tweede maar doet er vervolgens niets aan om het te voorkomen. ik gebruik nl. geen anti conceptie meer omdat ik niet tegen de hormonen kan ( hij wil zich niet laten helpen) ik wil ook geen koper spiraal meer zetten aangezien ik daar last van kreeg ( krampen en heftig vloeien) en ik wil wel graag een tweede kindje.
    toen ik vorige ronde vertelde dat ik zwanger was ( vmk) reageerde hij heel lullig. ' dan sta je er wel alleen voor want ik trek het niet om twee jaar achter elkaar te moeten werken'. ( ik zou dan eind dec uitgeteld zijn en dan zouden we niet op vakantie kunnen in jan 2011, planning is 3 weken naar Brazilie)

    @mamaC: Spannend hoor die laatste wacht dagen! Ik ga in iedergeval niet meer voor mijn nod testen want ik wil niet weer de teleurstelling van de vorige ronde mee maken
     
  11. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    @ Duveldraakje: Spannend dat je je anders voelt dan normaal! Ik ga daar ook niet meer teveel vanuit, heeft tot nu toe ook tot teleurstellingen geleid.. Ik ga t allemaal wel merken! :) Hopelijk ben jij snel van de duizeligheid af!

    @ miranda: ik wil ook niet voor mijn NOD testen hoor.. Tot nu toe inderdaad teveel teleurstelling enzo, heb ik niet zoveel zin in! ;) Dus dat deel ik met je! Wat heeft je vriend overigens enorm lullig gereageerd op je vmk.. :x En dat terwijl ie er zelf niets aan doet om het tegen te gaan!!
     
  12. Roske

    Roske Bekend lid

    11 apr 2010
    575
    0
    0
    NULL
    NULL
    #552 Roske, 4 mei 2010
    Laatst bewerkt: 4 mei 2010
    @Neeltje, wat lees ik nu....is indd kl*te...
    Mijn ventje zei zo'n 2 maanden geleden ook wel dat hij niet persé nog een kind wou en hij wist ook niet dat ik er de laatste tijd er zo mee bezig was...dat heb ik "oef" kunnen oplossen...Hij is verzot op moto's en heeft er altijd al ene gehad..nu is het al een hele poos dat die er geen meer heeft, en begint het bij hem weer te kriebelen...wel ik heb em beetje in een soort mannentaal vertelt dat ik héél graag nog een kindje wou, net als hij een moto...resultaat...beebje mag komen van hem al staat hij niet echt te springen zoals ik ;)

    @Miranda, is indd een k*t reactie van je vriend...maar mannen zijn over het algemeen wreed egoistisch als je alles goed op een rijtje zet...nuja...zij kunnen van ons hetzelfde zeggen, maar het verschil is dan toch dat wij redelijk veel rekening houden met hun wensen...

    Mars en venus begrijpen mekaar niet altijd


    @Mamac, ik heb geen facebook, wij gaan ECHTE béééé geitjes kopen en in onze tuin plaatsen zodat ze ons gazon kunnen afmaaien omdat we een terrein van 14are hebben.



    @Duveldraakje, ik duim dat het raak is...


    @werken, ik werk normaal voor een telefoon maatschappij, ik doe daar de klantendienst, maaaaaaaaaaaaaaaar is nu van in augustus 2008 dat ik op ziekte ben...duuuuuuuuussssssssss, werk ik momenteel lekker niet :D
     
  13. Roske

    Roske Bekend lid

    11 apr 2010
    575
    0
    0
    NULL
    NULL
    owja, hier gaat het al iets beter dan gisteren....

    daarjuist heb ik een paar sterke steken gehad in m'n onderbuik, was wel effe AUCH


    Voor de rest, niks speciaals...tot nu toch nog niet :D
     
  14. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    @All; bedankt voor jullie reacties.. Doet me goed :) Ik denk idd dat het voor hem te benauwend wordt.. We gaan vanavond als ik thuis kom van t werk, proberen te praten. Hij is altijd zo onduidelijk.. En ik juist niet, ik ben wat dat betreft een autist; duidelijkheid, structuur en planning! (Ik weet dat kan niet altijd ;))
    En voor een kleine moeten we echt met 2-en zijn. Hopelijk vanavond wat meer duidelijkheid, of iig rust!

    @Series/soaps; Ik probeer Greys Anatomy & Army Wives te volgen. De maandag is mijn vrije avond, dus meestal lukt dit wel. Soms lukt het zelfs om Bones/CSI te kijken. Voor de rest kijk ik vrij weinig tv.. ja, het nieuws maar om dat nou een serie te noemen :p

    @MamaC & Duvel; Ik duim voor jullie !!

    @MamaC; Jep, vandaag 2 maandjes getrouwd..

    @Miranda; Ook vervelend dat je vriend zo reageerd.. Bij ons hetzelfde hoor; ik gebruik geen pil o.i.d. maar hij doet er ook vrij weinig aan om een kleine te 'voorkomen'..

    @Werk; over een aantal weken hoop ik alsnog mijn diploma woonbegeleidster te krijgen. Momenteel werk ik op een woonbegeleidingscentrum met autisme en psychiatrie
     
  15. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    @Roske; fijn dat het al iets beter met je gaat!
     
  16. Isra

    Isra Fanatiek lid

    29 jun 2007
    4.230
    0
    0
    fotograaf
    omg. Utrecht
    AnnekeL ik zit in de prov. Utrecht dus niet echt naast de deur voor jou ☹

    Pluis dromen moeten we vooral blijven houden, maar idd zeg nooit nooit!

    Vlinder nou je bent een echte nachtbraker zeg!

    MamaC t’ja ik weet het ook niet van de Cola Light, had er overigens nog nooit van gehoord, ik denk dat ik het ook maar met een korrel zout neemt en mocht ik echt heel lang bezig zijn dan kan ik altijd nog bedenken dat het misschien daar toch mee te maken heeft en te minderen of te stoppen. Veel plezier met je Mams in de stad

    Ik heb ook nog niet echte kenmerken die duiden op een zwangerschap. Wel eens met een vlaag misselijk maar denk dat ik het me aanpraat. Van het weekend wel wat gerommel van onder en ik had net wel iets heel stoms (bij mijn vorige zwangerschap had ik ook van die rare dingen) ik stond net mijn glas thee (die was koud) leeg te gieten in de prullenbak ipv in de wasbak HAHA zal dit dan mijn 1ste echte kenmerk zijn.

    Duveldraakje hoop dat de fysio iets voor je kan betekenen, succes vanavond.

    Ik ga ook echt pas testen op mijn NOD, wil ook geen teleurstellingen.

    Miranda wat balen meid dat je vriend er zo ongeintereseerd over doet. Ik denk dan ook bij mijn eigen als je het echt niet wil bestaan er ook altijd nog zoiets als condooms en idd hij wil niet meer dus er ander maar een knippie in. Maar over de vakantie er is toch ook nog een middenweg als hij niet 2 jaar achter elkaar wil werken, dan hoef je toch niet perse een dure reis naar Brazilie te maken maar dan kan Europa toch ook al goed zijn!
     
  17. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Hahaha, moest ik ff om lachen hoor :D Dat is wel stom ja! Zou geweldig zijn als dat een kwaaltje zou zijn idd :) Ik heb sinds ik gestopt ben met de pil ook dat soort dingen, maar dan met praten :p Af en toe praat ik echt poep.. Ik vergeet ook zo onwijs veel!
     
  18. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0

    Als je erop gaat googelen word je ook niet echt vrolijk iig.. Maar ik neem hooguit 1 glaasje cola light per dag, dat lijkt me toch niet schadelijk. Als ik meer dan 2 cola light neem krijg ik maagpijn en word ik misselijk! Zeker als ik een lege maag heb.. Voortaan maar gewone cola, of gewoon maar limonade/appelsap (ook altijd goed :))
     
  19. Pluis81

    Pluis81 VIP lid

    16 mrt 2010
    6.445
    2
    0
    Pedagogisch werker
    Brabant jonguh!!
    Hallo Ladies,

    voor sommigen wordt het toch alweer spannend zeg! Ben benieuwd!

    @Miranda: Idd geen leuke opmerking van je man,wat kunnen ze af en toe toch bot zijn he..:$

    Hmmm.cola light slecht als je zwanger wilt worden? Oeps! Ik drink echt iedere dag wel cola light,miss beetje gaan minderen en idd ook aan de appelsap oid.

    Ik werk trouwens met verstandelijk gehandicapten van laag niveau.
    Ik werk nu al 4 jaar op dezelfde woning,ben daar clientbegeleidster en contactpersoon voor 1 van de clienten. Onze clienten laten veel probleemgedrag en dwangmatigheden zien. Er zijn er 2 bij die wat woordjes kunnen zeggen,de rest kan niet praten. Ze kunnen wel allemaal lopen. Volgende week (11-5) gaan we met de hele 'gang' verhuizen naar een tijdelijke huisvesting,een soort grote porto-cabine. Onze huisjes worden gesloopt dus zullen we daar ruim een jaar moeten vertoeven alvorens we te horen krijgen wat er met ons gaat gebeuren. Heel veel onzekerheid dus.. niet leuk!:(

    Vandaag weer aan het werk,1 dagje boventallig. Heb er zin in!:)
     
  20. AnnekeLoes

    AnnekeLoes Actief lid

    10 apr 2010
    369
    0
    0
    Pluis; dat op de automatische piloot werken ken ik, op mijn 1e werk was dat ook zo… wat had ik daar een hekel aan zeg!!! Ik ben blij dat ik weg ben daar(ziekenhuis) werd er helemaal gek, patiënten waren een nummertje!!!bah! oh ja dat is balen dat de huisarts dat zegt, maar je gaat je er niet aan houden zie ik al hihih wat zijn de bijwerkingen als je wel zwanger bent???

    Mamac oh dat is dan wel leuk dat je je hobby combineert met je werk!!! Niet fijn dat je misselijk vaak bent, weet je ook waar dat aan ligt???En wie weet ben je wel zwanger de een merkt het op en de ander niet….. duim voor je!

    Duveldraakje; hopelijk kan de fysio iets voor je betekenen. Wat voor een klachten heb je nu deze maand dan??

    Miranda; hoezo moet je vriend 2 jaar achter elkaar werken?? Maar wat nu als je zwanger raakt?? Hoe zie je je toekomst dan?? Lijkt me moeilijk….

    Roske je zit in de ziektewet lees ik of niet?? Waarom als ik vragen mag of heb ik iets over het hoofd gezien>??/

    Isra hihih dat is ff grappig om te lezen…. Alleen jammer dat je dan je prullenbak weer moet opruimen…
     

Deel Deze Pagina