gulzig drinken

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door missX, 8 mrt 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. missX

    missX Fanatiek lid

    2 mrt 2006
    1.226
    0
    36
    hallo ons meisje is zo gulzig met drinken...gisteren had ze zelfs een velletje aan haar lipje hangen van het gulzige zuigen.
    Ik moet haar ook steeds tussendoor om de paar seconden omhoog houden van mijn borst om een boertje te laten, maar toch verslikt ze zich ook nog vaak en ze geeft vaak melk terug.
    Al met al ben ik behoorlijk lang bezig met het voeden en als ze dan uiteindelijk verzadigd lijkt dan moet ik haar ook nog even ophoog houden want anders spuugt ze het er weer uit in haar bedje.
    Ze valt dus niet in slaap in haar bedje met het gevolg dat wanneer ik denk dat ze slaapt en ik haar dus in haar bedje leg ze binnen de korste keren gaat woelen, veel geluiden maakt en vervolgens gaat huilen. Eerst werkte het voorwamren met een kruikje nog wel maar nu ook niet meer. Zodra ik haar dan uit haar bedje haal dan is ze wel stil...soms bnegint ze ook ineens weer heel erg te zuigen en als ik haar dan weer aanleg dan begint ze weer net zo gulzig te drinken net alsof ze daarnet nog niks had gehad. Heeft iemand misschien tips voor mij om haar rustiger te laten drinken en te laten slapen?
     
  2. Angela81

    Angela81 Actief lid

    19 jul 2006
    266
    0
    0
    schoonheidsspecialiste
    Deventer
    Misschien een speen met een kleiner gaatje?
    Mijn zoon drinkt ook erg gulzig en snel maar met een kleinere speen wil het vaak wel beter...
    En als hij nog behoefte heeft om te zuigen dan geef ik hem altijd even zijn speentje totdat hij in slaap is gevallen. 8)
    Hij heeft ook voeding voor de hongerige baby van Nutrilon omdat hij altijd nog honger had met de gewone voeding en dat is nu veel minder geworden... :D :D

    Hoop dat je hier iets aan hebt

    Gr Angela
     
  3. Mriek

    Mriek Actief lid

    1 dec 2005
    344
    1
    0
    Hoi,

    Ik begrijp dat je borstvoeding geeft? Zo'n kleintje heeft je nog veel nodig. Ook veel voedingen, zeker op zo'n jonge leeftijd. Misschien kun je je vraag eens stellen op het borstvoedingsforum: www.borstvoedingsforum.nl

    Succes,

    Mriek
     
  4. Angela81

    Angela81 Actief lid

    19 jul 2006
    266
    0
    0
    schoonheidsspecialiste
    Deventer
    Oke, dan heb je aan een kleinere speen niets nee....
    Wat een mutsje ben ik toch...krijg je als nog slaperig bent hahahah

    :oops: :oops:
     
  5. missX

    missX Fanatiek lid

    2 mrt 2006
    1.226
    0
    36
    klopt ik geef borstvoeding...vind het wel lastig hoor om te zien of ze wel genoeg binnekrijgt..
     
  6. shanka

    shanka Actief lid

    28 apr 2006
    256
    0
    0
    almere
    ik geef desmond de fles maar hij heeft zijn fles ook binnen 5 min leeg als ik hem ze gang laat gaan en spuugt dan ook alles uit.
    nu laat ik hem 2 a 3 min drinken en dan stop ik minimaal 5 min en in de tussentijd krijgt ie ze speentje en daarna laat ik hem de rest opdrinken.
    dit gaat erg goed en spuugt veel en veel minder.
    hij word wel boos als ik tussendoor stop maar hij heeft het nu wel door en begint hierdoor ook steeds rustiger te drinken.
     
  7. Monique76

    Monique76 Niet meer actief

    Jou verhaal klinkt heel bekend, maar mijn meisje drinkt uit de fles.

    Omdat je borstvoeding geeft en je meisje al één is neem ik aan dat ze soms ook jouw borstvoeding uit de fles drinkt, je zou het dan kunnen verdikken met johannesbroodpitmeel(is ook voor de borstvoeding te verdikken) zo moet ze harder zuigen en raakt ze verzadigt. Mijn dochter had binnen vijf minuten haar fles leeg, en had ook weer zo honger was onrustig wilde niet slapen door middel van johannesbroodpitmeel kan ik haar rustig de fles laten drinken, want ze moet er nog steeds veel moeite voor doen, en ze is ook tevreden en slaapt meestal goed. ik heb al geprobeerd het af te bouwen maar dan begint het circus weer van voor af aan, dus dit is voor mij ideaal.

    Groetjes Monique76
     
  8. missX

    missX Fanatiek lid

    2 mrt 2006
    1.226
    0
    36
    o ik zie dat mijn banner fout is want mijn meisje is helemaal gheen 1...ze is nog maar net 2 weken! ga 'm meteen even aanpassen...
     
  9. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Mijn dochter had veel aan een speen in bed. Ze had ontzettend veel zuigbehoefte. Ook als ze wakker was, had ze veel zuigbehoefte.

    Het kunnen ook krampjes zijn. Als ze dan weer drinken hebben ze geen krampjes meer. Met het gevolg dat ze teveel drinken en het dus uitspugen. En als mama mij optilt uit bed, ben ik stil. Vertrouwd.
     

Deel Deze Pagina