November 2006 mama's - DEEL 2

Discussie in 'De mama's' gestart door kelly27, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Ik zit binnen ook met alles potdicht dat werkt het beste,als straks de zon gedraaid is gaat alles open en dan luchten,in de hoop op een zuchtje wind.......

    mooi huis hebben jullie linda,zal vast snel verkopen....maar die prijs he hahaha
     
  2. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Volgens mij zou er vanavond regen komen met onweer maar wel 28 graden...pfffff. Word het zo klef van heh.

    Dank je voor compliment over huis. Ja en de prijs ik kan er ook niks aandoen...Maar idd hopen dat ie snel weg is.
     
  3. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Pffff ben met Jaime naar de kinderboerderij gelopen dat doe ik ook niet meer met dit weer :$. Niet te harden die hitte loop enorm te zweten met harde buik. We hebben beide een hoofd als een biet! Meteen ijsje genomen toen we thuiskwamen....haha
     
  4. Zo de lunch zit er weer op. Was weer gezellig, lekker bijgekletst over alles en nog wat. Vriendin is vorige week vrijdag naar Faithless geweest en dat moet zo gaaf zijn geweest. Nu komen ze in november in Ahoy en wij gaan nu dus ook....hahahahahahaha. Wil daar ook zo graag naar toe.

    Nu even lekker thuis en relaxen. Vanavond weer naar een etentje.

    Idd het is echt heel warm vandaag. Maar heb liever dit dan 10 graden.

    Lin: Keurig huisje hoor. Ik vind de prijs wel normaal, maar goed dat wordt hier ook gevraagd in Rotterdam voor zulke huizen. Westen is gewoon een stuk duurder.

    Veel plz vanavond Trena. Hopelijk is het niet al te warm binnen.

    Ik ga nog ff surfen.

    Liefs kelly
     
  5. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Lin, dat ziet er netjes uit hoor! Ben benieuwd of jullie al snel kijkers krijgen.

    En tja die prijzen zijn hier dus heel normaal. Als ik het dan zo van Sem lees ben ik ook wel btje jaloers hoor haha.
    Weet even niet meer wie het vroeg, maar van ons rijtje zijn er nu pas 4 bewoond, 6 huizen staan nog leeg.
    Ze zijn nu wel iets in prijs gedaald, hoop dus niet dat ze nog meer gaan zakken. Huis te koop: Woonplan Atlantis fase II type Zwanebloem 3994 Houten [funda]
    Het andere rijtje zijn er geloof ik pas 2 bewoond:
    Huis te koop: Narcissentuin 3994 Houten - Foto's [funda]
     
  6. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    LIS: jullie zullen wel heerlijk aan het genieten zijn. Isabel komt iig letterlijk en figuurlijk in een warm nestje terecht ;)
    Kyllian kijkt maar heel kort steeds voetbal. Voetbal op tv is natuurlijk ook heel erg saai!! Kijkt Jesse wel geconcentreerd voetbal?

    Trena: leuk Jelte op het toneel hihi. Veel plezier, ondanks de warmte.

    Lin: ik ontwijk die warmte hoor, ben vanmorgen al vroeg boodschappen wezen doen. Wel heerlijk trouwens om te shoppen met dit weer, bijna overal wel heerlijke airco!
    Nu weer je beentjes omhoog he!

    Kel: lekker gelunched dus en gelijk nieuwe plannen gemaakt hihi.

    Nou hier een suf dagje, word best moet van die warmte. Kyllian ook, want die ligt al voor de 2e keer vandaag op de bank te slapen. Dyon ligt ook nog op bed, dus van zwembadje neerzetten komt nu niets meer denk ik haha.

    Over een week kunnen we eindelijk de balken voor de tuin die we tekort hadden ophalen. Heeft bijna 2 maanden geduurd, bleken ze van Rotterdam naar Roosendaal verhuisd te zijn dus moeten we ze daar ophalen. Naja na volgende week dus eindelijk verder met de tuin en daarna dan eindelijk planten erin. Fontein is van de week geleverd, maar was beschadigd, dus we krijgen een nieuwe geleverd (ws morgen)....de andere mochten we houden :D
     
  7. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Hoi allemaal,

    Lin: Is dat jullie huis?!??!????! Whoehahahhahaha wat een verschil met die keer dat ik t toen zag! Ken t haast niet meer terug. Mooi hoor, zal vast wel snel verkopen denk ik. Maar heb een vraagje: Waarom slaapt Jaime niet in die grote kamer, ook zonde dat jullie zo een grote ruimte als logeerkamer hebben!!? Leuk he dat getrappel in je buik.........not. En hoe is t met je voetjes? Kan je je Birkies nog aan? SUcces hoor met die hitte.

    Kel: Lekker broodje kipfilet voor jou. Gadverdemme. Alles verder ok? En naar Faithless toe dus eind vh jaar. Leuk. Je had t er zaterdag nog over he?!

    Lis: Wat heerlijk dat alles lekker gaat bij jullie. En de broers allebei trots op de kleine zus. Lief hoor. Ze lijkt wel op Marijntje vind ik. Warm he met dit weer en een baby. Ik vond dat vorig jaar bij Yannick ook zo zielig. Gaf ik hem bv(3 dgn) en dan stroomde t zweet overal langs. Bah. Voor mij een reden om ermee te stoppen. KNap als jij t volhoudt. Geniet van jullie mooie meisje. Ze is geboren op de uitgerekende datum van Yannick vorig jaar. Onafhankelijkheidsdag :)

    Trena: En hoe was t toneel? Warm? Leuk? Hoe is t met Fenna? Ook al aan t kruipen en ontdekken?

    Monique: Moest zo lachen toen ik Dyon in zn pampers pakje zag. Yannick heeft em ook, ze hadden alleen toen nog maat 74-80. Hij zit dus als een strak pakje om hem heen. Hahaha zal zo ff spammen. Gebruik em als romper maar eigenlijk is hij wel te krap. t Staat alleen zo dom en daarom zo grappig.

    Hier alles ok. Gisterenavond naar Marco Borstato geweest in t Westerpark in Amsterdam. Sandra had vrijkaartjes dus ben met haar en Bianca geweest. We hadden ter plekke ff plekje vooraan geritseld bij zo een vrouwtje. Eigenlijk waren de plekken vooraan alleen bestemd voor VIPS en mensen die er al vanaf 18 uur waren. Hihi. Goed gedaan toch. We waren er om 1930 en om 2045 kwam Marco tot 23 uur. Guus Meeuwis kwam ook nog langs net als Jurk(!?!?!?!) en Jaap. Was onwijs lekker weer, goede sfeer, mooie plekjes al met al een top avondje. En dat ook nog voor niks :)

    Het slapen met Yannick is weer een groot drama. Hij komt weer elk uur. In een jaar had hij 6 nachten doorgeslapen, waarvan de laatste week 3 op rij, dus we hadden goede hoop, maar nu is t weer klote. Om gek van te worden. Jill heeft vandaag de hele dag lopen janken en zeuren om niks. Op t strand wilde ze niet in t zand, bleren,schreeuwen etc. Niks was goed, dus na 10 minuten weer weggegaan. Heb haar de hele dag lopen waarschuwen en op de gang gezet om de haverklap. Echt heeeeeeeeeel vervelend. Maar snap t al, John heeft haar gisteren op bed gelegd toen ik naar Marco was en waarschijnlijk is t toen geen 19 uur geweest. Moe en recalcitrant dus.

    Meiden wanneer komt de sneeuw weer??? Ben die zon zooooooooo zat. Geef mij maar weer -5 en sneeuw 2 maanden langs :)

    En volgens de octopus in Duitsland gaan we zondag verliezen en wordt Spanje kampioen. We gaan t zien.

    Ga nu ff koffie drinken. Tot later allemaal en geniet van de hitte.................uhum.

    Liefs
     
  8. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Yannick strak in zn Pampers pakje, hahahah
     
  9. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Yannick 1 jaar en op zn nieuwe autootje
     
  10. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Sensation White met de meiden
     
  11. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    En mn brutale aapje
     
  12. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Zaph: agos Yannick in een te klein Pampersrompertje gepropt :D Ach het hoeft nog maar t/m zondag he ;) Djurre werkt op het moment bij Ahold, dus die neemt al die zooi mee. Beessies petjes, grote beessies en zo ook die pamperspakjes. Vandaag kwam hij weer thuis met beessies t-shirts. Dyon heeft ook maat 74-80 rompers aan nu hihi. Je ziet trouwens niet bij Yannick dat ie te klein is, het staat hm goed!! :)
    Gezellig zo'n avondje Marco met de meiden!!
    Zou Yannick nu niet slecht slapen door de warmte? Dyon was vannacht om half 5 wakker, dat is hij altijd, maar nu bleef hij dus een uur wakker...was zeer beweeglijk, aan het spelen en 'kletsen'.

    Ow en nee voor mij aub niet die kou hoor!! Ondanks dat dit wel erg warm is vind ik dit nog altijd beter dan de winter :D
     
  13. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    zo toneel was leuk,maar warm zeg pffff niet normaal....

    En vanmiddag met Yorben in zkhuis geweest,hij moet buisjes want heeft vocht achter zn oren en zn neusamandelen moeten er weer uit.zn keel en neusamandelen zijn er al eens uit gehaald,nu dus nog eens...word pas in September gedaan....
    Hoop dat het dan eens opgelost is hoor,maar vind het zo zielig dat hij weer onder narcose moet....stond toen zelf te janken....arm kind...
     
  14. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Goedenavond,

    Kel: leuk joh, gelukt om kaarten voor faithless te krijgen. Gaat het nog lukken om een feestje te geven met Sabino's verjaardag?

    Linda: mooie ruime woning hebben jullie zeg, ziet er goed uit! Hopelijk zijn er snel kopers. Onze nieuwe woning is 110 m2 qua woonoppervlak en 280 m2 qua perceeloppervlak.

    Monique: jeetje, bij jullie dus ook nog lang niet alles verkocht. lekker dat de tuin dan binnenkort ook echt af is. Leuk een fontein, sfeervol vind ik dat altijd.

    Zaph: echt super leuk dat je zo'n tof avondje bij Marco gehad hebt en dat je nog ff belde;) Wat balen dat Yannick weer zoveel wakker is. Het zou misschien inderdaad door het warme weer komen, hier ook waardeloos met Faya, 4 keer per nacht en vannmorgen 5 uur. Maar goed, jullie hebben het al zolang en dan is de energie wel op....
    En Jill ff dwars dus....Jayna heeft dat door vermoeidheid ook erg. Zelfs na slaapje vanmiddag niet te genieten en bijna een uur huilen, omdat ze haar krentebol moest opeten voordat ze in badje mocht.
    Hopelijk na een goede nacht morgen weer een vrolijke Jill.

    Hier genoten van het mooie weer.....ok het is wel erg warm, maar mij hoor je niet snel klagen......hoop dat de zomer nog heel lang gaat duren, want moet nog niet aan sneeuw denken Zaph!
    Kids vinden het heerlijk aan het strandje en in het badje en vermaken zich ook goed samen. Echt leuk om ze nu echt samen te zien spelen op het strand. Jayna moest je op die leeftij nog vermaken, maar Faya heeft altijd iemand die haar op sleeptouw neemt.

    Morgen wel werken, slaapdienst Om 15.00 uur gelukkig pas weg, en dan richting het buitenzwembad in de buurt om daar met 3 kids te gaan zwemmen, dus niet verkeerd om zo je geld te verdienen.
    Zondagmorgen om 11.00 uur weer thuis en dan de kindjes voor een nachtje bij opa en oma brengen op de camping, om vervolgens nederland in de stad te kijken.

    Trusten,
    Liefs Sem
     
  15. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Ja ze zou ook naar boven gaan. De studeerkamer zou dan naar logeerkamer verhuizen en Jaime naar de studeerkamer. Ik vond het altijd wel handig dat ze bij ons op de verdieping was. Die trap naar zolder is niet zo geweldig als je ene kind moet tillen. Maar als verkoop langer duurt gaat ze naar studeerkamer en nr 2 naar haar kamer. Het vocht valt mee, niet erger geworden gelukkig!
     
  16. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Sem dat zijn toch prima maten van jullie huis! Vooral de tuinz eg heerlijk! Wij hebben nu maar 75 m2 grond maar daar staat het huis nog op ook!
    Idd niet rot om zo je geld te verdienen hahah. Maar wel jammer dat je dan niet bij Len en de kids bent. Echt leuk dat de kids zo met elkaar spelen. Jaime is nu natuurlijk nu nog alleen en die moet je echt best vaak vermaken hoor!

    Fajah jeetje moeten ze er nu al nog een keer uit! Wanneer was de vorige keer dan dat is toch niet zo lang geleden? Bij mij was die neusamandel toen weggehaald toen ik 3 ofzo was en later toen keelamandelen eruit moesten hebben ze die neusamandel er ook weer uitgehaald maar dat het zo snel teruggroeit wist ik niet. Kan die daarna weer teruggroeien? Anders blijf je bezig heh.

    Zaph wie zijn jurk en jaap dan? Wel leuk zo'n concert in westerpark. En ook nog helemaal vooraan. Ik vind het nog steeds zo sneu voor je dat Yannick zo vaak komt. Gaan jullie nog op vakantie in de zomer of niet omdat je al gweest bent?

    Am kunnen ze die balken dan niet brengen. Roosendaal is best ver en volgens mij verder dan Rotterdam vanaf jullie toch?
    DAt er nog zo weinig huizen verkocht zijn joh.Wel balen dat die prijs nu minder is dan..

    Kel faithless is idd erg tof! Jammer dat het in november is....zou er ook wel eens bij willen zijn. Lunch zonder maden in de kipfilet? ;)

    Meiden wat is het warm het is niet te harden zeg...bah. Ik kijk nu alweer uit naar vanavond.
    Gister maar weer ff op weegschaal gaan staan en ben nu totaal ca 4 kg aangekomen. Zit natuurlijk ook vocht vasthouden bij nu en ik heb echt enorme boobies..hahahaha. Valt mij niet tegen. Ik ga die 30-35 kg gelukkig echt niet halen.

    Chiel gaat vanmiddag met zn beste vriend naar belgie naar een concert van prince. Jaime was vanochtend weer klere vroeg wakker en is zo irri de laatste dagen dat ik weer mag uitkijken naar een gezellig dagje met een irri bijna kleuter...grrr

    lfs
     
  17. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Trena: wist niet dat Yorben vaak last had van zn neus/ oren. Vervelend dat ze er nog een keer uitgehaald moeten worden.

    Sem: jij nu dus aan het werk, maar is zeker niet verkeerd om tijdens je werk te mogen zwemmen ;)
    Scheelt echt he dat het kleine zusje/ broertje iemand heeft om zich mee te vermaken hihi. Denk dat ik mede daardoor Dyon ook wel makkelijker vind, hij vindt het erg leuk om alles van Kyllian te volgen en vermaakt zich meestal wel met hm.

    Lin: jeetje netjes hoor maar 4 kilo aangekomen, dat heb je er dan zo weer af! Hou je het nog een beetje vol met die warmte?
    Balken kunnen ze wel leveren hoor, maar bezorgkosten waren 60,-. Voor die paar balkjes die we tekort komen wel erg veel ;)

    Pfff warm dagje zeg. Dyon leek er vandaag ook wel wat last van te hebben, sliep weinig, dronk weer slecht en daardoor wat jengelig.
    Morgen moet ik werken, niet zo'n zin in maar wel lekker rustig als het goed is en ff tijd om wat dingen bij te werken.
    D wilde morgen met de kids ergens bij Schiphol vliegtuigen gaan kijken. Kyllian is daar nu veel mee bezig, ben echt zo benieuwd hoe hij het vliegen zal vinden :)
     
  18. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Hier nog zo'n brutaal aapje ;) moet om de haverklap op de gang en totaal niet luisteren. Ook door vermoeidheid denk ik want door de warmte 's morgens idioot vroeg wakker.

    Huis ziet er goed uit, Sens.
     
  19. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Even snel een berichtje van mij.
    Alles gaat prima hier. Kraamzorg was er zondag voor het laatst dus nu mogen we alles weer zelf doen. Hoewel mijn schoonmoeder deze week nog kookt dus dat is al een luxe, het eten wordt tot in de keuken gebracht. Isabel doet het fantastisch. Na een week zat ze weer exact op haar geboortegewicht. Ze slaapt veel, zelfs de nachten zijn prima. Gister en eergisteren heb ik haar maar om 6.15 uur gepakt omdat ze wel weer eens moest drinken. Vanochtend was het half 5 maar Wes en ik zijn gister ook eerder gaan slapen dan de dagen ervoor.
    Ik geef weer bv maar pffff... Die pijn in het begin! Ik moet er weer even doorheen.
    Jesse en Marijn zijn echt superlief voor haar. Ze zijn volgens mij al wel gewend aan haar. Hopelijk blijven ze zo lief.
    Isabel zelf is een heel rustig kindje. Beetje zoals Jesse als baby was. Die werd wat druk toen hij ging bewegen. Veel observeren en ze lijkt alles over zich heen te laten komen.
    Kortom: ik geniet!
    Gister was ik alleen met Isabel, maar ik had het wel even moeilijk toen Wes wegging met de jongens.

    Zo, ik ga mijn meisje zo maar eens wakker maken en lekker in badje doen. Ze heeft nog steeds een heel droog huidje, de schilfers zitten overal, maar dat komt doordat ze een werk overtijd was.
     
  20. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Dat klinkt goed LIS. Wel fijn dat ze zo rustig is, kunnen jullie even wennen. Gaat dus goed met Jesse en Marijn, super! En bv is soms behoorlijk pijnlijk in het begin. Kan nog steeds niet zeggen dat het prettig is haha maar dat komt door het vele drinken van pepijn.

    Iedereen bekomen van die vreselijke wedstrijd zondag? Heb de 2e helft gemist maar vond de rest echt niets aan. Viel bijna in slaap.
     

Deel Deze Pagina