ik kijk altijd vooral naar het vleesi n de aanbieidng. bij de Lidl vind ik het meestal goedkoper en het is lekker vlees. Als we het zuiniger aan moeten doen dan halen we vaker rijst omdat je daar goedkope gerechten mee kan maken. we vriezen nu ook veel vaker in en gooien minder weg, ook dat scheelt weer een hoop.
ik eet een hamburger gewoon bij mn spinazie of brocoli hoor. gwoon als vlees. Wij eten amper snack btw, als et 1x per 3 maanden is is t veel. Ik word er ziek van namelijk,. Groentes als broccoli, andijvie etc haal ik wel vers natuurlijk, maar dan wel bij de groentenboer.
wat ik begrepen heb uit onderzoeken is diepvriesgroente soms beter als vers. Wij eten ook altijd vers (vind ik lekkerder dan pot), maar ik heb wel diepvries groente in de vriezer voor een pasta of als ik toevallig mee eters heb of niks in huis heb. gr brenda
klopt, omdat diepvries gelijk van het land af in de vriezer gaat behoudt het meer vitaminen dan groenten wat van het land wordt gehaald en later in de winkel ligt op de groentenafdeling. Bloemkool heb ik ook uit de vriezer bij AH.
Diepvriesgroente vind ik ook prima te eten, potgroente daarentegen niet. Weleens een sperzieboon uit pot gegeten? Lijkt in de verste verte niet meer op een sperzieboon.
Maargoed je hebt hamburgers en je hebt hamburgers Die goedkope snack hamburgers (waarvan er 6, 8 of 12 in een pak zitten) uit de vriezer daar zit echt geen voedingswaarde in, ook niet als je hem naast je broccoli eet Maar als je gewoon een normale verse hamburger van de vleesafdeling hebt (die dikke stukken vlees, die eigenlijk helemaal niet op een hamburger lijken) dan zit daar weer veel meer in dan in die vriezerdingen. Ik zou absoluut geen groente uit pot kunnen eten. Ik vind verse groenten en fruit heel belangrijk en wij kopen dit dan ook altijd vers of diepvries (groente).
Ik neem geen hamburgers van Mora, dat zijn gewoon platgeslagen frikandellen he. Gewoon die van de AH vleesafdeling in die groene verpakking. En ik vid potgroenten prima te eten, ik hou niet van harde sperziebonen, vind ik juist weer niet te vreten. En trouwens, wij hebben alleen rode kool, sperziebonen en bietjes uit pot. Bloemkool, broccoli etc koop ik gewoon zo op de dag dat ik het eet of uit het vriesvak. Consumentenbond heeft een onderzoek gedaan en das hier te lezen; Verse groenten of groenten uit blik, pot of diepvries. | Consumentenbond Ik hou het dus lekker hierbij. We eten zat fruit en zuivel en komen makkelijk aan onze voedingsstoffen
O ik denk dat het idd niet zozeer voedingstoffen is maar een kwestie van persoonlijke smaak. Ik ben denk ik verwend. Lust geen supermarktbrood, hou niet van gekookte aardappels en wil alleen vers broodbeleg en kaas en geen voorverpakt. En o ja, echt coca-cola
ik vind verse sperzibonen niet te eten, mits je ze zo lang doorkookt dat ze op pot gaan lijken.........
ik ook niet. die rotdingen blijven hard!:x hier vanavond heerlijke sperziebonen uit de pot! wat we nog meer uit de pot eten: erwten en wortelen witte bonen in tomatensaus bruine bonen heel heel heel soms rode kool ( hou ik niet zo van) diepvries; spinazie en bloemkool vers: prei, spitskool, hutspot, boerenkool, witlof , spruiten ( hmmm kan niet wachten)etc etc
Wij eten ook regelmatig groenten uit blik of uit de diepvries. Als je weinig tijd hebt heel makkelijk. Krijg ook regelmatig groente van schoonvader lekker vers uit eigen tuin. Scheelt ook weer geld. Ik vind bv verse spinazie zo gedoe met wassen snijden. Diepvries is net zo lekker. Maar dan wel ala creme.