als dat die met die snijboontjes is dan kan ik zeggen dat het niet voor herhaling vatbaar was. maar ik heb dan per ongeluk tuinbonen ipv snijbonen gebruikt, wat echt niet te eten was! Ik had nog nooit tuinbonen op maar jeetje hee, wat zijn die dingen smerig! en de jus met zoete spekjes klinkt lekker maar omdat je de jus van het spekvet maakt proef je echt dat vette spek spul. nee niet mijn ding..
Wij hebben net onze spaghetti op, goed gevuld met champignons, ui, paprika, spekjes, pikante tomatensaus en stukjes tomaat in saus. Was lekker, maar wel machtig. Zometeen nog een toetje.
Duitse aard worteltjes en gemarineerd vlees en kippensoep. Blackeydgirl@ caribische stoofschotel van honig met rijst klinkt lekker!! Hoe doe je dat? Manlief is alleen niet gek op honnig. Word dat veel gebruikt?
http://www.honig.nl/producten/vertrouwd_mix_eig_stoof_caraib.html?action=search&query=subcategory:Overige mixen &matchesPerPage=5&displayPages=10&index=Producten%20-%20Offline&searchPage=1&fields=bereidingswijze%20beschrijving%20ingredienten%20title%20content%20meta&number=4&count=12 hihi wel een beetje bijkruiden, vond het zo een beetje flauw smaken dus wat extra paprikapoeder, peper, kerriepoeder en heb de kip aangebakken met wat gember en knoflook
hier een gehaktbal, aardappels (gekookt) jus en bietjes uit de tuin van mijn schoonmoeder... heerlijk!