Vanavond staan er Pannenkoeken op het menu, maar nu wil ik eens wat anders maken dan de standaard pannenkoeken met stroop etc. En aangezien mijn man Pannenkoeken eigenlijk een lunch gerecht vind wil ik ze het liefste wat hartiger maken. Echter zijn 9 van de 10 recepten die ik vind met ham of spek een aangezien wij geen varkensvlees eten gaat dat niet op. Probleem 2 is dat ik met een ziek kind thuis zit en dus eigenlijk niet het huis uit wil.... Ik heb het volgende in huis voor eventuele vulling/beleg van de Pannenkoeken, wie heeft er lekker recepten? - Gehakt - Kipfilet - Champignons - Kaas - Paprika - Tomaten - Boursin Cousine Knoflook en Kruiden - Sperziebonen (getsie, nee laat die maar weg dat lijkt me echt heel vies op een pannenkoek ) - Banaan - Appel En een kast vol met kruiden. Kom maar op met die lekkere recepten waarmee ik mijn man kan bewijzen dat pannenkoeken best kunnen als avond eten!
Sorry, ik kan je niet helpen....Heb je al gegoogled??? Ik maak ze weleens met appel - geitenkaas en walnoten, maar die staan niet op je ingredientenlijstje... Toch alvast eetsmakelijk!
Met alleen kaas is erg lekker!! Ik gruwelde eerst van het idee, maar toch een hapje geproefd...heerlijk
ik doe heel vaak pannekoek met kaas, paprika, ui en champignon en meestal ook nog ham erop. erg lekker! hartig vind ik heel lekker en eet dat dan ook heel graag! vult ook goed!
Ik zou een poging doen tot een pannekoek met: Gehakt, tomaat, champignons en evt paprika. Pannekoek met kaas is ook overheerlijk. Normaal zou ik zeggen; kaas spek appel en rozijn maarja de spek valt dus af! Pannekoek met banaan en als hij nog heet is hagelslag eroverheen gesprenkelt is lekker voor je kind!
Deze ken ik toevallig...heerlijk! Pannenkoeken eten? Pannenkoekboerderij De Snoepert, Dilweg 17-19, Odoorn
Ik zou het gehakt lekker kruiden en dan bakken. Champignons en paprika erbij en als het gaar is een schepje boursin erdoor. En dat op de pannenkoek. Is vast jammie
Wij hebben wel eens met gehakt tomaat paprika champions en lekkere kruiden op. Dat is echt lekker. Ik zou het met gehakt maken.
Je zou de paprika en champignon kunnen bakken met de kipfilet, dan het beslag er over heen en dan tot slot wat kaas.. Met een grote deksel kun je de pannenkoek goed omdraaien.
En dat op een pannekoek? Sorry klinkt niet heel aantrekkelijk. Andere dames bedankt voor de tips daar kan ik wat mee!! Zal jullie straks laten weten wat het geworden is en hoe het smaakte!!
Ieder z'n smaak, dan houd je denk ik ook niet van loempia want dit is niets anders dan een loempia die niet gefrituurd is.
Appel met kaneel en eventueel wat suiker! Jummie Gehakt met paprika, uitjes en kaas zal ook wel lekker zijn denk ik!
Nou dames, nogmaals bedankt voor alle tips. De pannekoeken hebben heerlijk gesmaakt! Ik heb een prutje gemaakt met uitjes, knoflook, champignons en Boursin. Een beetje zoals de tip van Maja82 dus. Verder heb ik de pannekoek gemaakt zoals Chilleke zei, kaas, paprika, ui en champignon. Ook had ik nog enkele pannekoeken met kaas erin gemaakt. En heeft allemaal heerlijk gesmaakt zelf vond ik vooral het prutje van Champignons en Boursin erg lekker. De favoriet van mijn was die van Chilleke. Dochterlief vond de kaas Pannekoeken erg lekker. Goede tips dus van jullie allen!
Volgens iedereen moet dit toch erg lekker zijn dus volgende keer ga ik het toch maar eens proberen denk ik.'