Ik hoop dat er hier iemand is die me kan helpen. Volgende week ga ik samen met een vriendin mini-cupcakes maken en versieren. Alvast een beetje oefenen voor de mini-cupcakes die ik voor het kraamfeest wil gaan maken. Nu vraag ik me af of je om de bovenkant van de cupcake te bedekken het beste een rondje kunt uitsteken uit het marsepein met een uitsteker of heb je hier geen uitsteker voor nodig en kun je het het beste uit de losse hand doen. En mocht ik daarvoor een uitsteker nodig hebben, welke grootte kan ik dan het beste nemen als de bodem van de cupcake 35 mm. is?
tja het ziet er natuurlijk mooier uit als je het uitsteekt.. maar je hoeft er geen uitsteker voor te hebben hoor.. een kommetje van die grootte.. of iets anders wat je in huis hebt, een dop van iets ofzo en ik denk dat 4 cm wel goed is. of 4,5 cm
Na het bakken even de bovenkant opmeten een een kopje, glaasje of wat dan ook zoeken die ongeveer zo groot is als de bovenkant leuk, CC's versieren!
k heb er vandaag ook gebakken.. op www.deleukstetaarten.nl is nu zo'n cupcake ronde aan de gang... deze week krijg ik cupcakes dus zal ik zelf ook wel snel aan de beurt zijn.. en wil natuurlijk wel even oefenen he haha
Altijd lekker die taartjes en dat marsepein hmmm. Al dat zoetigheid en suiker is niet goed maar wel erg lekker! Ook ik zou zeggen niks kopen, gewoon iets bruikbaars uit de keuken pakken.