Gisteren heb ik per ongeluk een paar toastjes met brie gegeten. Omdat ik de brie bij de v & d gekocht had en het fabrieksmatig verpakt was, ben ik er eigenlijk, heel onvoorzichtig vanuit gegaan dat ik die wel mocht eten. Nu zag ik later staan dat het van rauwe melkgemaakt is. Ik voel me hier heel erg rot onder. Wat kan ik nu het beste doen?
Hoihoi, De kans dat je een besmetting op loopt is heel klein maar geen nul daarom is het advies om het niet te eten. Dat je het nu wel hebt gegeten kan geen kwaad. Maar de volgende keer wel weer goed opletten!
Bedankt voor de snelle reactie. Het is erg stom geweest, en ik heb mijn lesje er wel van geleerd. Waar ik me gewoon erg zorgen om maak is dat ik zag dat het echt in Frankrijk is gemaakt en dat er dus , achteraf gezien, au lait cru op stond. Ik ben erg geschrokken van de berichten dat het tot doodgeboorte kan leiden. Wat ik me dan nog wel afvraag, kun je merken als jij of je kindje besmet is?