maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Met oud en nieuw zijn we gewoon thuis, ik denk dat we met zijn drietjes gaan gourmetten... nu kan Ronja dat natuurlijk zelf nog niet, maar ze vindt het wel gezellig om lang met ons aan tafel te zitten en eet echt goed!

    Die chagrijnige en emotionele dagen heb ik er ook bij. Combinatie van hormonen en vermoeidheid denk ik. Zoals vandaag ben ik lekker uitgerust, ben ik ook gelijk weer stabieler.

    Vanmiddag ineens lekker vrij genomen want ik had niet zoveel meer te doen... lekker even bij de hema gekeken voor leuke kleertjes voor Ronja. Maar helaas er was bijna niets meer in de goede maat. Nu eventjes een half uurtje liggen en daarna naar de vk!
     
  2. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    AAAAAH wat word ik gek van mezelf! Nu had ik me vergist in het tijdstip en moet ik maandag bellen voor een nieuwe afspraak!
     
  3. kartvelibaia

    kartvelibaia Actief lid

    8 mrt 2010
    392
    0
    0
    NULL
    NULL
    hoi dames,

    ben ontzettend druk deze dagen.. hopelijk begrijpen jullie dat ik dus niet zoveel meeklets!

    @sjoelke, hier spreekt de ervaringsdeskundige hahaha... ik heb al zo'n 2 weken lekkage... heel irritant. vooral als ik heb gedoucht of s'nachts als ik slaap, misschien omdat het op elkaar drukt ofzo? overdag doe ik van die grote wattenschijven in m'n bh. het is gelukkig nog niet zo erg dat ik er zoogcompressen in moet doen... (wel alvast in huis gehaald;))

    @inge, klinkt heel gek, maar ik werk op een kdv en daar zwaaien we met sommige kindjes de poepjes uit als we doorspoelen. misschien een ideetje?

    @anneke, ik ging gister ook naar de hema. dacht ik ff rond te kijken, maar daar gingen die handen van mij, dat is leuk, oja, dat moet ik nog hebben, die is in de aanbieding...:p echt een aanslag op je portomonnee

    @ de rest: ik krijg veel vrienden op bezoek morgen en het hele weekend is het nog feest dus spreek jullie denk ik niet meer dus:

    Meiden, alvast een hele fijne jaarwisseling! Dat we elkaar in 2011 hier in alle gezondheid weer mogen treffen en gaan aftellen naar de geboorte van onze kleine kindjes die nu nog zo lekker warm in de buik(jes) zitten...

    Liefs,

    Monique
     
  4. Kwekijzer

    Kwekijzer Niet meer actief

    wahahahahahaha, ooo ik zie het helemaal voor me! Moeten ze wel eerst op de plee wat doen, anders valt er weinig te zwaaien:D

    Dankje voor je wens! Klinkt afgezaagd, maar ik wens iedereen hetzelfde. Bijzonder jaar gaat het worden, ik kan me er nog niets bij voorstellen....
     
  5. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Goedemorgen allemaal,

    Veel plezier allemaal met het afscheid nemen van het oude jaar! Ik ga zo eerst weer even zwemtraining geven en verder vandaag gewoon rustig aan doen... lekker samen met Ronja spelen, misschien even de stad in, heerlijk relaxed, vanmiddag even voorslapen. Vanavond lekker even gourmetten, vuurwerk kijken hier in de straat.

    2011 wordt ons jaar dames! Vooral heel apart denk ik voor degenen die hun eerste kindje krijgen, maar ook voor moeders met al een kindje wordt het natuurlijk wel heel spannend. Ik ben nu al heel benieuwd naar hoe de kleine eruit zal zien en hoe hij zal doen en of ik het zelf allemaal een beetje zal kunnen combineren. Heb er wel zin in nu, nog een kleine 12 weken en dan is ie er al. Voor sommigen van jullie is het nog maar iets meer dan 8 weken... spannend hoor!
     
  6. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    Sjoelke: wel lekker dat we wat dagen vrij bent in elk geval. Voor sommige mensen valt kerst en oud en nieuw dit jaar wel heel beroerd qua vrije dagen..maargoed..niets aan te doen! schattig he die rondvliegende onderbroek...het is ook zo'n schat! hoe staat het met de appelflappen? ik ben daar zo dol op...ahahha
    bed op klossen, da's inderdaad wel fijn als je je bed niet meer uitkomt...ons bed is al heel hoog...met de klossen straks heb ik echt een trapje nodig..hahah..hier nog geen lekkende borsten trouwens...;)

    lin: wow wat een snelle eerste bevalling zeg! hier 26 uur erover gedaan. Maar was wel heel goed te doen door de rustige opbouw zeg maar...bij jou was het vast erg heftig?

    ellenore: oo...had jij ook zo'n dag? haha...toevallig zeg..;) werd bij mij op een gegeven moment nog erger.. we gingen met twee auto's naar de vuilstort om alle rommel weg te gooien, kregen we autopech met één van de twee auto's op de vuilstort...kreng deed niets meer! dus garage gebeld...kwamen gelukkig vrij snel..bleek de accu helemaal leeg... viel dus gelukkig mee! had de auto al bijna zo'n enorme 'grofhuishoudelijkafvalcontainer' ingeduwd..hihihi...
    proest: "de lekkende tepel" hahaha...jij hebt echt gevoel voor humor!

    anneke: jij ook af en toe van die moodswings? ik heb mijn man gisteren mijn excuses maar aangeboden... was wel nodig..;) gelukkig is hij vrij gemakkelijk!
    en lekker even vrij! jammer dat de hema niets meer had...vast allemaal in de uitverkoop er uitgevlogen?
    oeps...afspraak bij vk vergeten?..hormoomsters he?..

    kart:klinkt helemaal niet gek hoor meis! hier zwaaien we de plasjes ook uit!...alleen die poepjes...daar heeft hij het gewoon nog niet zo op... als het in zijn onderbroek gebeurt staat ie echt te kokken als ik het opruim... beetje poep-fobietje... jij ook een spetterend 2011! zo bijzonder, hopelijk allemaal gezonde kleine beebjes!!

    suenne: hahaha...je gaat nog wel veel gekkere dingen uitzwaaien..hahah..met kris zijn eerste plasjes stonden manlief en ik te springen en te zingen...hihhi..je kunt dat zo trots zijn op je kleine!
    Jij ook alle goeds voor 2011!

    Anneke: inderdaad een bijzonder jaar..ben ook heel benieuwd of de kleine op Kris lijkt en hoe ik het allemaal ga ervaren met een tweede... en hoe zal de bevalling zal gaan etc...hier nog zo'n 10 weken en nog 6 weken tot verlof...het aftellen begint echt al!

    wij gaan hier zo ook even voorslapen...anders trek ik het echt niet! zat gisteravond al om 21 uur met 1 oog dicht tv te kijken..hahah...kwart over 6 was kris al weer wakker, dus hopelijk tukt die zo ook nog even mee... we zullen zien! Het is hie trouwens schitterend weer! zonnig en de sneeuw is allemaal al weggesmolten...echt fijn! het was zo glad!

    misschien nog tot straks..;) en anders een super mooi, liefdevol en gezond 2011! Ik vind het erg leuk om jullie dit jaar te hebben leren kennen en hoop volgend jaar nog veel te mogen delen met jullie!

    liefs
     
  7. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    @Lin: Ik wil ook wel in 2 a 3 uur bevallen. Ik hoop dta ik jou na ga doen!!

    @Ellenore: Hihihihihihi. Suske en Wiske en de lekkende tepel! Hihihihihi Geweldig.
    Het bed staat nog niet omhoog, maar dat gaat niet lang meer duren.
    Wat gezellig naar je schoonouders. Wij zijn vanavond bij vrienden en kunnen dan ook het vuurwerk in de wijk niet zien. Hier wordt altijd flink geknald.

    @Anneke: Heerlijk zo spontaan een middagje vrij! OOOOOO wat balen dat je in de tijd had vergist. Nu maar hopen dat je snel weer kan.

    @Kartvelibaia: Jeujjjj, ik ben niet de enige zwangere met een lekkage! Hihihihihihi. Ik heb ook zoogcompressen in huis gehaald, maar gebruik ze nog niet. Ik lek vooral ’s nachts.

    @Ingef: Ik ben nog niet begonnen aan de flappen. Ik ga zo even mijnnichtje halen. Die komt al verschillende jaren helpen. Dat vind ze zo leuk. Ze is nu acht dus echt een hulpje.

    Lieve meiden,
    Ik denk dat ik vandaag niet heel veel online ben i.v.m. met de appelflappenbakkerij! Hihihihii
    Ik wens jullie een geweldige jaarwisseling. 2011 wordt voor ons allen een jaar om nooit meer te vergeten.
    We knallen allemaal een fles jip en janneke champagne open om twaalf uur. Hihihhihi!!!
    Tot volgend jaar!!

    Dikke kus van Sjoelke
     
  8. ellentje23

    ellentje23 Bekend lid

    30 mei 2008
    535
    0
    0
    verzorgende ig
    regio utrecht
    hey lieve meiden,

    vanaf volgend jaar ga ik me best doen om meer mee te kletsen!!
    nu wil ik jullie alvast een goeie jaarwisseling wensen!!

    En hoop ik dat 2011 als mag geven wat jullie willen...en dat we heerlijk mogen gaan genieten van onze kleine kindjes die nu nog heerlijk bij mama in de buik zitten!!!

    tot voglend jaar meiden en de beste wensen


    xxxx
     
  9. lisacar

    lisacar Actief lid

    Dag lieve meiden,

    Hoop dat jullie me nog kennen............... ;). Ik ben zo ontzettend druk dat ik weinig vrije tijd over heb om lekker mee te kletsen op het forum. Ik kijk uit naar mijn verlof per 7 feb '11, dan kan ik heerlijk doen waar ik echt zin in heb........... :).

    Hoop dat het goed met jullie gaat en de zwangerschappen voorspoedig verlopen.

    Met mij gaat het lekker. Ondanks de vele werkuren per dag, verloopt de zwangerschap heel erg goed, heb ik (nog) geen harde buiken en groeit mijn mannetje lekker door. Ik geniet ook elke dag met volle teugen van al die heerlijke bewegingen in mijn buik. Als ik dan weer in de file sta, denk ik maar: "Ach gezellig ik ben niet alleen in de auto, we zijn lekker samen..... :p.

    Voor jullie allemaal een hele goede en gezellige jaarwisseling ! Een voorspoedige bevalling in 2011 en alle goeds voor het nieuwe jaar !!!!

    Liefs Lisacar
     
  10. shenoby

    shenoby Niet meer actief

  11. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Goedemrogen allemaal! De beste wensen voor 2011! Hebben jullie een goede jaarwisseling gehad? wij wel, lekker rustig gegourmet. Ronja is op tijd naar bed gegaan en heeft heerlijk doorgeslapen. Dus nu is ze lekker vrolijk. Frank is vandaag aan het werk, das wel jammer...
     
  12. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    sjoelke: wat leuk zo'n grote kleine hulp! en zijn de appelflappen een beetje lekker geworden? Jij ook de allerbeste wensen!

    ellentje: jij ook alle goeds voor 2011!

    Lisacar: natuurlijk vergeten we jou niet! Fijn dat alles zo goed gaat...het verlof schiet nu mooi op he? Jij ook de beste wensen meid!

    shenoby: jij ook eenheel goed 2011 en wat balen dat het zo loopt met de buren....zal je toppic zo even lezen!

    anneke: Jij ook een super 2011! hier ook een rustige oud en nieuw. Kris is maar 1 keer wakker geworden vlak na 12-en en is daarna weer direct verder gaan slapen. Heeft van 20 tot 8 geslapen..hij is zo fit als een hoentje! Ik heb het tot half 2 volgehouden en toen was ik echt op... was wel supergezellig!
    jammer dat frank al weer te werken moest...lekker hangdagje voor jou nu? Wij gaan in elk geval erg weinig doen...;)

    Morgen al weer 30 weken zwanger...klinkt echt al serieus zeg! haha...komt allemaal mooi dichterbij.. Manlief heb ik lekker laten liggen, als ik dan vanmiddag wil dutten en kris wil dat niet, blijft hij mooi beneden.. ik ga dus lekker even slapen strakkies! Heb ik nu al zin in... Heb geen druppel alcohol gehad, maar het voelt alsof ik een kater heb! Maargoed, we hebben het hele weekend nog om bij te komen, dus dat scheeld! Hebben jullie ook allemaal een leuke avond gehad?

    Liefs
     
  13. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    hallo allemaal!!!

    wij wensen jullie een ontzettend goed en gezond nieuw jaar!!!!! hoe was jullie jaarwisseling? hier lekker rustig verlopen, ik had lekkere hapjes gemaakt, maadox lag rond de normale tijd in bed en wij zaten lekker filmpjes te kijken tot 00.00. proosten hebben we met....siroop (hihihihi) gedaan wij lusten beiden geen alcohol en doen proosten met champange alleen als we het ergens anders vieren. maddi werd wel even wakker dus nam ik hem mee naarhet raam om het vuurwerk te zien en hij vond het prachtig! hij zei steeds mooooooiiii mooiiiiiiii hiiihih om half 1 lag ie weer te slapen tot vanochtend 09.00.

    ik ga nu even de vorige pagina's lezen want ik heb dat al 2? dagen niet gedaan.
     
  14. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    @bevallen in 2 a 3 uur? WAATT!! DAT WIL IK OOK! de mijne duurde vanaf de eerste wee tot aan de geboorte 32 uur!!!!!!!!!! dan wel voor het grootste deel pijnloos gelukkig maar ik was echt dood en doodmoe! alleen merkte ik dat pas een paar uur na de geboorte.

    ooowwwww we mogen bijna bevallen!!!!!!!! ik kijk er zo naar uit het komt zo dichtbij nu! ik ga vandaag beginnen met alle kleertjes wassen en strijken. en mn babyuitzet lijstje even updaten. ook mn nog te doen lijstje bijwerken en alle belangrijke nummers enz alsvast opschrijven...zuuchhhtt heb er zoo een ontzettende zin in.
     
  15. ellentje23

    ellentje23 Bekend lid

    30 mei 2008
    535
    0
    0
    verzorgende ig
    regio utrecht
    hoi allemaal,

    GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!

    Oud en nieuw is hier lekker rustig verlopen...hebben vrienden over de vloer gehad..dingen gingen pas om half 4 weg :$
    en nu ben ik al weer wakker terwijl Dean bij opa en oma is...
    dus ons mannetje heeft oud en nieuw bij mijn ouders geviert...hij is namelijk een lichte slaper en de knallen die zijn vader had waren niet prettig zeg maar en hij wou s middags ook al niet slapen omdat alle mensen boem boem boem deden volgens Dean zelf :D

    Sander ligt nu nog heerlijk te slapen,en ik denk dat ik er ook zo weer even bij kruip ben toch wel moe en nu Dean er niet is heb je de kans toch?!


    @anneke jeetje je mannetje al weer aan het werk?!
    ben blij dat sander heerlijk thuis is op zulke dagen....


    @bevallen ja meiden nog 13 weken en dan zijn of mogen de meeste gaan bevallen...hoop dat de tijd een beetje op gaat schieten ;)
    Ik mag ook hopen dat ik een bevalling heb van 2 a 3 uur!!!toen ik van Dean moest bevallen is vanaf het moment dat mijn vliezen waren gebroken tot dat Dean uiteindelijk geboren was 36 en half uur over gedaan!!!!



    Fijne dag meiden...
     
  16. Debski

    Debski Fanatiek lid

    23 nov 2006
    1.502
    0
    0
    Koerier
    Maastricht
    Dag dames

    Ik zie net dat ons bevallingslijst topic gesloten is? Weet iemand hier iets van?

    Iedereen een heel gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst!! En voor iedereen een mooi, lief en gezond kindje natuurlijk!!

    We zijn nog steeds niet eraan toe gekomen de babykamer op te zetten, ik ga mijn mannetje zo es aan het werk zetten want maandag moet ie weer werken en dan komt er weer niets van!

    Iedereen een fijne nieuwjaarsdag gewenst!! :D
     
  17. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Het wordt hier inderdaad lekker een hangdagje... Ronja is lekker aan het spelen en heeft vanmorgen een prima dutje gedaan. Straks even met haar in bad en samen bouwen met haar houten blokken. Oftewel: mem bouwt en Ronja gooit om!

    @Lenny: lekker toch een ranja toast? Wij zaten ook vrolijk aan de fris hoor! Wat ben jij lekker positief over hoe lang we nog moeten... ik hik er nu juist een beetje tegenaan... zo lang al zwanger en dan komt er nog geen einde aan ;) Hoop dat ik morgen ook weer de andersom benadering heb. In ieder geval vind ik het lekker dat ik weer wat vaker naar de vk mag... dat maakt het wat echter. En donderdag hebben we de 3d echo, jippie!!!

    @Inge: Frank moet best regelmatig in het weekend werken en ook zo nu en dan een feestdag... dan vind ik dit niet zo'n vervelende hoor... Veel plezier met je hangdagje!

    @Ellentje: is ook jammer, dat je eigenlijk wel uit kunt slapen, maar dat het dan niet lukt... misschien vandaag nog een dutje tussendoor!

    O een bevalling van 2-3 uren lijkt me wel weer iets te snel trouwens, ook niet echt goed voor je lichaam. Maar vorige keer heb ik er 29 uren in totaal over gedaan en dat was me wel echt te lang hoor!

    En: we hebben onze vakantie geboekt voor begin juni! Heb er nu al heel veel zin in, we gaan twee weken naar Ameland, hebben een huisje vlak bij het strand.
     
  18. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    @anneke: hihiihiii jaa wonder boven wonder ben ik de zwangerschap nog niet zat! dat was wel heeeel anders bij de eerste hoor. ik vind nu juist dat het allemaal veels te snel gaat.
    oww wat leuk een vakantietje!!!! in juli met de verjaardag van maddox willen we ook een vakantietje boeken..gewoon naar een van die eilandjes ofzo. lijkt me erg leuk. wilde eerst.c.parks maar neahh toch maar niet.

    @debski: ow hey nee geen idee waarom onze bevallingstopic gesloten is...mischien berichtje sturen naar een van de mods met het verzoek of dat het weer open mag?

    @ellentje: jij ook een gelukkig nieuw jaar!! :D (voor iedereen hier trouwens ) lekker uitrusten meid! gelijk heb je. hiihii zei dean boemboem boem hahaha wat een boefje! wel zielig dat hij er niet van kon slapen..ik ken het probleem maar dit jaar is het erg goed gegaan. smiddags sliep hij er gewoon doorheen en savonds werd ie wel even wakker en zei toen ook boem en mooooooiiii. maar dat was het daarna ging hij weer rustig verder slapen.
    13 weken..mag het voor mij ietsjes minder? :D ik vind 6-7 weken ook wel mooi hiiihiiiihiiihi. niet dat ik het zat ben maar ik ben benieuwd naar onze kleine meid.
     
  19. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    lennylenn: klinkt als een hele gezellige relaxte oud en nieuw meid!

    ellentje: wat heerlijk zeg even weer je bedje in! heb ik ook net gedaan...heb 2 uur geslapen..ben er flink van opgeknapt, al zeg ik het zelf! hahaha..

    debski: topic gesloten? misschien even een berichtje naar één van de modjes?

    anneke: o, dan is het goed, als jij er geen problemen mee hebt...hahaha..het is natuurlijk jouw man..;) die van mij is altijd thuis...mag van mij best wel eens de hort op, maar het is een echte huismus..;)

    kris is superlief aan het spelen. Het huis is dan wel een bende, maar ach. . . da's ook zo weer opgeruimd. Momenteel is hij met watten 'sneeuw' aan het maken op zijn auto's....mooi dat fantasiespel! Verder staat hier een hut midden in de woonkamer, heeft hij al zijn kookspulletjes door de kamer verspreid en liggen al zijn auto's in de keuken..hahaha... en dan te bedenken dat we straks twee van die rommelkontjes hebben..heerlijk toch!

    verder is het hier echt prachtig weer! straks maar eens even een stukje lopen of fietsen...dat heb ik al in geen weken gedaan...fietsen! was steeds veels te glad!

    liefs
     
  20. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    @Inge: ik vind het natuurlijk wel gezelliger als hij thuis is... alleen als je dan toch op een feestdag moet werken... dan deze maar! Frank is in de zomer altijd wel heel veel de hort op. Dat staat hij op het honkbalveld... Wat lief dat Kris zo mooi zit te spelen, hier ligt ook de hele vloer bezaaid. Over een jaartje hebben we inderdaad nog een paar rommelkontjes rondkruipen... de eerste periode valt nog wel mee qua rotzooi!
     

Deel Deze Pagina