maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    @anneke: nee dat dacht ik ook al maar de vk vond het nodig om me naar de gyn. Te sturen. Naja ok dan doen we dat.
     
  2. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Hey moppies

    Waardevol, lieverd wat een verschrikkelijk nieuws. Ik kan me enkel herinneren dat jij en je man een lange strijd hebben geleverd om zwanger te raken. Als je dan hoort dat de kleine meid het niet heeft overleeft, dat is gewoon pure marteling. Heel veel sterkte gewenst voor alles wat er komen gaat. Het enige wat ik je kan adviseren uit ervaring is om de kleine in huis te nemen voor je het gaat begraven en vooral foto's te maken. Ook al lijkt het nu heel eng, je hebt er later heel veel aan.
    Dikke kus en knuffel!

    Ellenore
     
  3. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Debski, dus de kamer gaat eindelijk vorm krijgen!! Wat fijn zeg! Succes met klussen.

    Lin, jeetje ik word al moe als ik je verhaal lees! Wat erg dat je zo ontzettend uitgeput bent steeds. Hopelijk knap je na die prikken wat op.

    Inge, heel veel plezier in kampen! Wij hebben dit weekend alleen maar feestjes :) lekker vermoeiend.

    Anneke, wat heerlijk dat je lekker vrij kon zwemmen. Lijkt me zalig!

    Yippie, ik zie dat je meeleest. Wat leuk dat je even komt buurten!
    Hopelijk gaat alles goed met jou en de mannen!!

    Nou hier is de eerste verjaardag voorbij. Vandaag was mijn familie te gast, morgen mijn schoonfamilie. Chris is onwijs verwend met een stofzuiger, een tosti apparaat en een ukelele van mijn muzikale broer hahaha. (Dat is een heel klein gitaartje voor de mensen die het niet weten hihi)

    Over de ruzie kan ik kort zijn. Hij heeft zich als een zwijn gedragen de afgelopen dagen en ik was in staat hem de deur te wijzen, zo erg. Hij heeft van mij nog 1 kans gekregen om zijn leven te beteren, lukt dat niet dan kan hij opzouten. Zoals hij tekeer is gegaan was voor mij een teken dat hij duidelijk geen verantwoordelijke vader en partner kan zijn. Enkele een dikke egoïst.

    Nou lieverds, ik ga lekker ontspannen na een hele drukke dag!
    Spreek jullie later weer!!!

    xxx Ellenore
     
  4. mamaantje

    mamaantje Fanatiek lid

    5 dec 2005
    1.487
    0
    0
    Ouderenwerker
    Maassluis
    Jeetje wat een naar bericht zeg... je weet dat je je kindje ook op het laatst nog kan verliezen, maar daar sta ik zo min mogelijk bij stil.. Weet iemand wat er gebeurd is?
    Ik wil Waardevol en haar man in ieder geval heel veel sterkte wensen bij dit ongeloofelijke verlies...

    @Ellenore.. nog gefeliciteerd en ik hoop dat je partner zijn leven gaat beteren.
    @lennylen... raar verhaal joh van je vk... komt vast goed...
    @Anneke.. das genieten met zijn drietjes...

    Morgen mijn verjaardag vieren.... ik word dan alweer 37 jaar...
    Duik vroeg mijn bedje in... wat een beetje energie kan ik wel gebruiken...
     
  5. Baylee

    Baylee Fanatiek lid

    21 jan 2008
    2.417
    0
    36
    hai meiden

    Dit is volgens ik er van begrepen heb er gebeurd met waardevol
    Ze heeft dinsdag volgens mij nog echo gehad die goed was en na het eten voelde zij haar meisje niet meer en de volgende dag (woensdag) heeft ze weer een echo gekregen en daaruit bleek dat haar dochtertje der hartje niet meer klopte.
    Donderdag heeft ze nog een controle echo gekregen omdat ze het niet kon geloven en die echo bevestigde het nogmaals helaas !
    Vrijdag zijn ze met de inleiding begonnen... verder weet ik het niet ze wist ook niet hoelang het zou duren...

    Ik zit er nog steeds dag en nacht aan te denken gewoon verschrikkelijk !

    Laten we ons best doen om de kaarsjes zolang mogelijk te laten branden voor Waardevol en man en hun dochtertje !

    Group *hemel* Candles - Light A Candle
     
  6. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Waardevol: Heel veel sterkte. Ik vind het erg heftig om dit soort dingen te lezen.

    Buik: Ja, ik weet het een bescheiden buik, mensen verwachten ook niet dat ik al zo ver ben, en niet dat ik al 13 kilo aangekomen ben... Ik weet ook niet waar ik het laat. Wel geloof ik dat er een aantal kilo's in mijn borsten zit, haha.
    Lennylenn: Jeeeee!!! Z'n paspoort is boven water. Is misschien een kluis(je) een idee om dat soort belangrijke dingen in te bewaren?
    Urineverlies: Zo nu en dan, zeker nu met het niezen er bij, heb ik een natte onderbroek, bah! Gelukkig tot nu toe alleen thuis gehad, maar mijn onderbroeken vliegen er doorheen.

    Vanmorgen was ik om kwart over 5 al wakker en bleef maar draaien. Uiteindelijk mijn bed maar uitgegaan. Ik ben op dit moment echt snipverkouden en word helemaal gek van de hoofdpijn en alles wat helemaal dicht zit.
    Vrijdag had ik al last van mijn keel en dichte oren. Ik heb direct tegen de kinderen gezegd dat ik hun hulp nodig had, omdat ik voelde dat mijn stem minder werd, Gelukkig heb ik een goede afspraak met ze kunnen maken, zodat als ze stil moesten zijn en opletten, dat dat ook kon.

    Nog 3 dagen werken en dan gaat mijn verlof in, ik heb er echt zin in, om niet meer over werk na te hoeven denken en lekker in huis alles in orde te gaan maken. Ik vind het heerlijk om te werken, maar toch.
     
  7. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    Anneke: was een gezellige verjaardag en we waren half 12 weer thuis...doodmoe... dit was waarschijnlijk wel de laatste keer,....het hakt er echt in! maargoed, voorlopig zijn de verjaardagen ook weer klaar...dat scheeld! lekker zwemmen! doen wij eigenlijk nooit...best jammer! misschien gewoon maar eens gaan doen als de kleine er groot genoeg voor is...en dan te bedenken dat ik zelf altijd 3 keer per week zwom...stom he?

    debski: ben benieuwd naar je kamertje meid! eindelijk he?..;)

    ellenore: pfff...klinkt heftig zeg! toevallig hier net een zelfde soort gesprek gehad...wel met een andere inslag maar toch...kan me een beetje indenken hoe je je moet voelen...die van mij is sinds twee weken in therapie...hopelijk gaat het snel wat doen, want ik word er echt knettergek van! over 1,5 week gaan we samen een sessie doen..ik ben benieuwd...jij sterkte meis!

    mamaantje: gefeliciteerd!

    baylee: wat heftig he?.. moet er ook veel aan denken en ben iedere keer weer blij dat mijn kleintje een por uitdeeld... zet je inderdaad met beide benen weer op de grond...arme waardevol en waardevolman..

    micha: hihih...hier ook watervallen als ik moet niezen, hoesten en zelfs soms bij het opstaan....hahah..gelukkig heb ik heel wat onderbroeken...hihihi en lekker dat je verlof er aan komt he? heerlijk!!!

    hier een gezellige avond gehad in kampen, eerst even bij mijn ouders een bakkie gedaan en daarna naar mijn schoonzus en tweelingbroer van manlief. Was erg leuk en Kris heeft er heerlijk gespeeld! om 22:30 uur zijn we weer vertrokken, was erg moe...ribben doen dan echt pijn...hebben jullie ook zo'n kontje dat tegen je ribben duwt? nog 49 dagen te gaan..het gaat zo snel! waarschijnlijk zal de tijd tijdens het verlof wel langzamer gaan...dat was de vorige keer in elk geval wel zo.. maargoed, heb er erg veel zin in! had ik al verteld dat kris een nieuwe fiets heeft? zo wel ,. sorry alvast...haha..ben echt dement! maargoed, hij is er helemaal blij mee..leek me handig om hem hier vast mee te laten oefenen, kunnen we straks lekker met de baby wandelen en hij fietsen!

    nou meiden, genoeg over mij! liefs...
     
  8. Debski

    Debski Fanatiek lid

    23 nov 2006
    1.502
    0
    0
    Koerier
    Maastricht
    @ Ellenore He vervelend meid ruzie ... ik ken het wel hoor, ik weet natuurlijk niet hoe hij zich precies heeft gedragen maar hoop dat ie z'n verantwoordelijkheden nu oppakt! Succes ermee meid

    @ Ingef Ik zit al vanaf 20 weken thuis en ik vind het nog ontzettend snel gaan, ik zit dan ook geen moment stil, er is altijd wel wat te doen gelukkig. Ik hoop niet dat die laatste weken minder snel gaan want die zijn meestal toch wel zwaar ;)

    Zo ik ga es even ontbijten, we hebben lekker kunnen uitslapen want Jesse is bij oma en opa gaan logeren, over een uurtje komt mijn schoonvader en gaat het eindelijk gebeuren ... het kamertje! :D

    Geniet van jullie zondag dames!!
     
  9. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    @Debski: veel plezier met het klaar maken van de babykamer!

    @Inge: hier bevalt het zwemmen echt heel goed. Bij de Sports-Inn in Leeuwarden kun je al beginnen als je kindje acht weken is en het is in kleine groepjes, hartstikke leuk! Ronja geniet er echt heel erg van! En daardoor is het ook leuker om met haar te gaan vrij zwemmen, ze is echt helemaal gek op water en kopje onder en alles doet haar helemaal niets!
    Wat leuk dat Kris een fiets heeft gekregen, is inderdaad wel heel praktisch denk ik!

    @Ellenore: ik hoop dat het weer helemaal goed komt tussen jou en je vriend, want dit klinkt wel heel vervelend! Doe je zelf wel ook even rustig aan? Je moet nu vooral ook goed op jezelf en de kleine passen!

    @Micha: vervelend he zo'n heftige verkoudheid? Bij mij gaat het nu gelukkig wat beter, maar ik sta 's ochtends nog wel met flinke koppijn op. Gelukkig helpt paracetamol wel goed! Urineverlies heb ik van de week een keer gehad bij het niezen en dat voelde echt heel erg vervelend. Ik ben als ik daar aan denk goed mijn bekkenbodemspieren aan het trainen, want ik moet er niet aan denken dat ik daar straks last van houd. Na de vorige bevalling heb ik al wel gemerkt dat het zijn sporen achter laat.

    @Lenny: een extra controle kan nooit kwaad inderdaad, krijg je dan weer een echo?

    @Mamaantje: van harte gefeliciteerd met je verjaardag, veel plezier vandaag!
     
  10. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Hier gisteren een acute aanval gehad van nesteldrang. Babykamer helemaal opgeruimd, kleertjes gesorteerd op maat. Ronja's kamer opgeruimd. Alles besteld bij de Prenatal en Hema wat nog op het lijstje stond wat ik daar vandaan moet hebben voor de babyuitzet. Ach ja, het is natuurlijk ook nog maar 60 dagen, dus dan is het handig de boel op orde te hebben. Bleek wel al veel meer kleertjes te hebben voor de kleine dan ik dacht. Alleen in maat 50 wil ik er nog twee setjes bij hebben denk ik.

    Vandaag een lekker rustig dagje voor de boeg. Frank is nu naar honkbaltraining, Ronja speelt lekker met haar blokken en de kleine kat. Ze kan steeds meer woordjes zeggen en dat is wel heel erg leuk. Denk dat ze nu op een stuk of tien/elf zit en dat vind ik wel heel knap voor zo'n kleine meid. En je merkt dat ze steeds meer door heeft. Komt nu zelf met haar schoentjes aan als ze naar buiten wil, probeert haar sokken na het uittrekken zelf weer aan te doen en ze stapelt nu ook zelf een stuk of vijf blokken op elkaar. Voorheen was het alleen maar kapot maken... dan is dit weer een hele stap!
     
  11. kartvelibaia

    kartvelibaia Actief lid

    8 mrt 2010
    392
    0
    0
    NULL
    NULL
    oh meiden wat vreselijk van waardevol!!
    ik moet er steeds aan denken.. en vandaag al helemaal want heb de kleine vanochtend vroeg alleen maar gevoeld...
    dan denk ik meteen van oooooh straks is het niet goed.
    als het kindje binnen een paar uur nog niet heeft geschopt ga ik de vk bellen hoor!

    misschien vind iemand mij nu een aanstelster maar ik ben snel ongerust...
     
  12. flotsje

    flotsje Niet meer actief

    Hey allemaal,

    Ik ben er ook nog... ziek nog steeds en beetje ondersteboven van het nieuws van waardevol...
    hoop snel weer wat meer aanwezig te zijn.. heb wel bijgelezen..
    @kartvelia: even rustig op je rug gaan liggen en je handen op je buik leggen.. vaak helpt dat wel anders je beebje beetje duwen hihi meestal krijg je dan wel reactie... en je kan beter teveel naar de vk bellen als te weinig hoor! Bij twijfel altijd doen!
     
  13. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    @Kart: ik vind je ook geen aanstelster hoor, ze zeggen toch niet voor niets dat je contact moet opnemen als je je zorgen maakt. En met een beetje geluk blijkt dan inderdaad dat het niet nodig was, maar des te beter dan! Heb je m al weer gevoeld?
     
  14. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    debski: is ook zo, er is altijd wel van alles te doen...bij mijn eerste had ik natuurlijk ook geen kindje van 3 thuis om bezig te houden...;) toen verveelde ik me echt wel...zal nu vast anders gaan!

    anneke: klinkt heel erg leuk dat zwemmen! en wat knap dat ronja zich al zo goed kan uitdrukken! en dus ook een acuute aanval..hahaha...hier aan de lopende band! heb nu net zelfs de stoppenkast opgeruimd..hahah... vond het eigenlijk te belachelijk voor woorden, maar de bedrading was een rommeltje..tsss...muts ben ik he?

    kart: ik had precies hetzelfde! voelde de kleine ineens minder...dacht ik, maargoed, door zo'n vreselijk verhaal word je ineens onzeker he?.. de kleine schopte net een paar keer heel flink..ben weer gerustgesteld..hoe is het bij jou? anders inderdaad gewoon bellen hoor!

    zo, de hele middag aan het poetsen en opruimen geweest, lekker de muziek hard aan en gaan met die banaan..hahah.. ik vind opruimen en poetsen op het moment het leukste wat er is...blijft vreemd wat hormonen met je doen he?..maargoed, het organiseert in elk geval wel lekker! daarna even een half uurtje geslapen en net even gewandelt buiten..nu lekker de kaarsjes aan, manlief aan een biertje en zo even koken..wordt een makkelijk mengseltje van aardappels, spinazie, salami en paprika..mmm..heb er nu al zin in! en vanaaf weer boer zoekt vrouw! ben benieuwd!
     
  15. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Ik ben ook erg benieuwd naar bzv... vooral naar het verhaal bij Richard... Zo maar lekker even op de bank nestelen. Heb vandaag ook veilig bevallen er maar eens bij gepakt, om me weer vast even in te lezen. Ik begrijp nu ook heel goed waarom mijn ontsluiting toen totaal niet wilde vorderen. Dat had ermee te maken dat ik veel te veel zat na te denken. Maar dat is ook hoe ik ben, dus zou me niks verbazen als ik daar weer mee kom te zitten!
     
  16. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    anneke: wie weet kun je het deze keer meer loslaten omdat je al ervaring hebt? het zal vast makkelijker en sneller gaan?...tenminste, dat hoop ik voor ons...hahaha

    ben ook erg benieuwd hoe het bij richard gaat, de preview was wel spannend..alle vrouwen weg?...we shall see...

    zo net een driftige en oververmoeide peuter op bed gelegd... al met al een uur bezig geweest met hem.. hij wilde van alles, maakte niet uit wat, als het maar precies 180 graden de andere kant op was als wat wij in het hoofd hadden...WHAAAAHHH... en maar rustig proberen te blijven...maargoed, uiteindelijk...na veel tot 3 tellen, waarschuwen en compromiën sluiten, ligt meneertje nu toch op één oor...mama en papa helemaal uitgeput, die kunnen wat dat aan gaat wel direct door naar hun mandje...hahah..maargoed, mannetje gaat zo thee zetten, daar knappen we vast wel weer wat van op.

    liefs en veel plezier bij boer zoekt vrouw!
     
  17. kartvelibaia

    kartvelibaia Actief lid

    8 mrt 2010
    392
    0
    0
    NULL
    NULL
    hij heeft ongeveer een uurtje na mijn bericht idd geschopt..
    ik ging ff liggen en moest opeens wat traantjes laten lopen en toen werd er weer geschopt!! toen weer een hele poos niet en nu begint het weer, maar het is meer gedraai...:)

    nou ben weer helemaal gerust gesteld...

    fijne avond nog..

    xx
     
  18. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    He Dames,

    Ik ben lang niet geweest. Maar ik ben er vandaag weer even.
    Deze week moet ik nog heel veel werken en daarna heb ik verlof. Dan ben ik er weer heeeeeeeeeeeeel vaak!!!! Hihihihihi.
    Vandaag heb ik alle babywas weggestreken en in de kast gelegd. Ik ben zo blij dat het klaar is. Was veel werk.
    Ik denk dat de kleine in aan het dalen is. Heb zo’n druk op mijn bekken.
    Ik ga nu even proberen te reageren op iedereen. Kan zijn dat het een beetje achterhaald is.

    @Lennylen: Drogistplein? Nooit van gehoord, Ik zou dadelijk een gaan google.
    Wauw een mooie dresoir hoor!! Geweldig opgeknapt. Je mag trots zijn.

    @Ellentje: Fijn dat je nu helderheid hebt dat het een keizersnee gaat worden. Dat geeft dan ergens toch rust he. Ik haddat tenminste wel toen er besloten was dat ik in het ziekenhuis ga bevallen.
    Wat een kunstenaar die Dean. Gaaf hoor.
    Zo ellentje: Jij hebt ook een mooie flinke buik.

    @Debski: Wat een mooie buik. Balen zeg van de commode. Misschien moet je doe man eens zeggen dat je er klaar mee bent. Vaak worden ze dan ineens sneller.

    @Ingef: Je hebt het over indalingsweeen??????? Ik als leek weet niet wat ik daar bij voor moet stellen.

    @Ellenore: Wat een verwennerij bij de prenatal. Blijft leuk he en al helemaal in de opruiming.
    Whahahahaahah wat een gezellige onderbroeken lol!! Ik zie het helemaal voor me. Hihihhhi

    @micha: Ik moet er zelf nog steeds een beetje op letten dat ik al bijna 8 maanden zwanger ben. Ik wil nog te veel doen. Daaarom heeft ook mijn omgeving daar wat moeite mee. Ik doe nog alles.
    Ik was van de lekkende borsten! Hihihiihi. Ik laat het nu maar gewoon lekken en was m’n hempjes maar dagelijks uit. Maar zodra ik overdag ga lekken dan doe ik wel zoorcompressen in. Beetje genant.
    Mooi buikje meid!!!

    @Ladypink: Wat gaaf een zoon!!!!!!!!! Van harte gefeliciteerd.

    @Suenne: Ik heb ook wel wat dikke pootjes, maar als ik mijn beentje omhoog leg trekt het wel goed weg. Charmant he!!!

    @Anneke: Een zieke Ronja, wat zielig. Is ze weer wat opgeknapt? Wat zie jij er mooi uit tijdens je zwangerschap.

    @Kart: Je ziet er mooi uit. Mooie buik hoor!!

    @31 dec: Wat een mooi kamertje. Leuk die lamp ook. Ik ben dol op luchtballonne.

    @Baylee: Poeh wat heftig. Hoe kan dat nou gebeuren bij waardevol. Verschikkelijk. Bah ik krijg het er zo koud van. Ik ga zo meteen een kaarsje voor haar branden.

    @Waardevol: He meid, wat erg. Ik heb er geen woorden voor. Denk aan je.

    @Onzeker: He meiden, natuurlijk worden we allen onzeker van zo’n bericht. Vreselijk gewoon, Ik kan het niet van me af zetten. Maar gewoon bellen als je de kleine niet meer denkt te voelen. Liever te vroeg dan te laat.

    Liefs Sjoelke
     
  19. lisacar

    lisacar Actief lid

    Dag meiden,

    Wat een afschuwelijk bericht van Waardevol. Ik sta daar eigenlijk helemaal niet meer bij stil dat het in deze fase ook nog zo zou kunnen lopen.

    @Waardevol: voor als je dit leest. Ik wil jou, je man en je naaste omgeving ontzettend veel sterkte wensen. Wat een nachtmerrie moet dit voor jullie zijn. Ik ben er perplex van en weet verder ook eigenlijk niet wat ik moet zeggen ! Mijn gedachten zijn bij jullie...........


    Liefs,
    Lisacar
     
  20. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Hihi boer zoekt vrouw was weer zeer boeiend. Die Richard gooit nu lekker zijn eigen glazen in door alle regels aan zijn laars te lappen. En die Frank is echt een zeikerd, nu weer over die studie... en dat dat nog zo lang duurt. Wees blij dat je een serieus meisje treft!

    @Inge: fijn he als kinderen zo moe zijn dat ze er bijna overheen zijn... maar gelukkig is het gelukt! Heb je bzv nog uit kunnen kijken? Ronja had ook besloten dat ze vandaag wel wat later kon slapen. Zette ze steeds haar kassa met muziekje en praatjes aan dwars door de tv heen... maar ook die slaapt inmiddels.

    @Kart: blij voor je dat het weer goed voelt! Logisch dat je onzeker was, maar fijn dat dat nu weer voorbij is!

    @Sjoelke: voor jou als uitgerekende dame begin maart begint het nu lekker op te schieten he? Dus nog een weekje werken en dan lekker in de rust? Lekker, geniet ervan! Dank je voor je compliment! Ik begin me nu wel echt dik en lelijk te voelen trouwens, moet binnenkort maar weer eens mijn haren kleuren en laten knippen. Even weer mijn zelfvertrouwen pimpen! Ronja is inmiddels weer helemaal topfit hoor! Dank je voor je belangstelling.
     

Deel Deze Pagina