maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. cis1

    cis1 Actief lid

    27 jul 2010
    153
    0
    0
    consulente
    gelderland
    hoi hoi,

    Nee ik wil geen drankjes meer voor maagzuur,ik hou het niet binnen,
    neem nu beker melk met een rennie.7 van de tien x helpt het moet het alleen om de drie uur bijna herhalen.het is ook gelukkig alleen snachts overdags gaat het eigenlijk wel aardig.
    vanacht heb ik wel goed geslapen 1x wezen plassen en ben gelijk weer ingeslapen.fijn even zo een nachtje tussen door.
    vanmiddag had ik weer wat slijm verloren dus ik denk nu ook die slijmprop is me niet opgevallen bij de eerste 2 kids.
    Harde buiken heb ik nog wel maar nog steeds niet regelmatig ben daarom vanmorgen ook maar weer druk geweest met poetsen wie weet word het weer een weekend kindje hahahaha net als die andere twee.misselijk en pijn in rug is over misschien stress of vermoeidheid geweest.
    ik ga nu ff liggen en ontspannen.

    liefs cis
     
  2. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    31 dec.: Geniet van het gezellige weekend! Het klinkt in ieder geval erg leuk wat je gaat doen!
    Sjoelke: Terug ga ik wel met de auto hoor! Ik loop ook meestal aan het winkelwagentje te hangen. Ik ben dus erg benieuwd, als het niks is ga ik gewoon in de winkel zitten. Er zijn veel oude mensen bij mij in de buurt dus daar houden ze rekening mee.
    Ingef: Ik zeg het gewoon, ik heb haar naam was Sara gekeken! En ik moet zeggen dat de emoties mij erg mee vielen... misschien omdat ik tegelijk met andere dingen bezig was.
    Ellentje: Ik heb net mijn strijk af en ben erg blij dat ik nu zit! hahaha.
    Irritant hè die buikpijn helemaal bovenaan je buik, daar heb ik ook wel last van, vooral 's avonds als ik al wat langer op de bank achter de computer zit.
    Vandaag is mijn kleine meid ook weer wat rustiger, zoals ik eerder al eens zei: Dan heb ik liever zo nu en dan pijn door de porren en schoppen en dat ze druk is.

    Zoals ik al typte, ! Ik ben klaar met strijken!!! Joepie!
    En ik heb "Haar naam was Sara" net gekeken.

    Wat een heerlijk gevoel zeg dat ik daar klaar mee ben.
    Nou even lekker relaxen op de bank, want ik vind dat ik dat wel verdiend heb.
    Toen ik aan het strijken was heb ik ook de kleertjes gestreken die ik van een moeder van een kind in de klas heb gekregen. Het eerste wat mij toen opviel is dat de kleertjes heerlijk zacht waren, nou strijken ze ook nog heel makkelijk. Ik heb gekeken of ik de kleertjes op internet terug kan vinden, niet dus.
    Ik denk dat ik de huidige leerkracht maar even ga mailen of zij aan de moeder wilt vragen, of en zo ja waar ik die kleren eventueel kan kopen. Ik ben alleen bang dat het best duur zal zijn, aangezien zij zelf in die kleding zit en dat het een beetje een elite buurtje is.
    Maar goed dan kan ik het altijd nog laten.
    Maar ik heb de kleertjes nu wel ook in de vluchttas zitten, want ze zijn zo lekker zacht!!!
     
  3. Kwekijzer

    Kwekijzer Niet meer actief

    Jij hebt al hetzelfde ritueel als ik had afgelopen week. Onze auto is ook binnenstebuiten gekeerd. Alleen heb ik het heel lui laten doen, het lukt me niet meer om goed te bukken met die buik, kan nergens meer fatsoenlijk bij. In de auto is het desbord al te diep. Herkenbaar ook van die rommel, ik zie bij anderen altijd van die keurige auto's, de onze is soms net een vuilniston:p

    Wat een heftig verhaal van je vriendin, niet te bevatten he zoiets. En dan 'gewoon' aan streptokokken, nare bacterie kan dat toch zijn..

    Pasgeboren babys vind ik ook helemaal om bij weg te smelten, nog nooit zo erg gehad. Vooral dit topic is al een tijdje mijn favo: http://www.zwangerschapspagina.nl/baby-dreumes/225658-kersverse-kiekjes-vlak-na-de-bevalling.html
     
  4. Debski

    Debski Fanatiek lid

    23 nov 2006
    1.502
    0
    0
    Koerier
    Maastricht
    He meiden!

    Iedereen die heeft gereageerd bedankt! Ik heb vannacht maar 3 uurtjes geslapen ofzo ... maar ondanks dat ben ik er nu wel wat rustiger onder, als zij er eenmaal uit is ga ik me ook weer beter voelen denk ik dan maar!

    Nou mijn mannetje voelt zich gelukkig al iets beter dus dat moet goed komen volgende week en hij moet helaas wel nog het een en ander doen dit weekend, de box staat nog niet eens op !
    Hij was wel bezorgd om me hoor en hij vond het vreselijk dat hij er gisteren niet voor me kon zijn ... maar hij heeft beloofd alles voor dinsdag in orde te maken, het huis te poetsen en groots in te slaan qua boodschappen! Lief he ;)

    Ik ga het dus lekker rustig aandoen dit weekend en hoop dat de bloeddruk dan maandag toch iets beter is! Ik laat jullie sowieso maandag nog weten wanneer ik nu precies wordt ingeleid en als ik ben bevallen zal ik dat wel sms-en naar mijn buddy Ellentje :D

    Meiden doe allemaal rustig aan en jullie horen snel weer iets van me!!
     
  5. Imsala

    Imsala Bekend lid

    5 aug 2009
    662
    0
    0
    NULL
    NULL
  6. brasileira

    brasileira Actief lid

    7 apr 2010
    165
    0
    0
    NULL
    NULL
    @annekevdz: Ja vandaag examen gehad met mijn garnalenhersenen viel het toch nog mee. Ik denk zelfs een heeeele kleine kans dat ik het wel heb gehaald.

    @ellenore: Fijn dat je het hebt kunnen laten bezinken. Ik wens je nogmaals veel succes komende week!

    @cis: spannend allemaal zeg, zou bijna zeggen dat het wel eens kon opschieten bij jou.

    @debski: Jeetje, ookal sprake van een inleiding. Ik had dat ook bijna gehad bij onze dochter met een bloeddruk van 130/90. Maar gelukkig melde ze zichzelf in de tussentijd.

    @hier: vandaag dus examen gehad en nu heb ik officieel verlof! Geen studieboeken meer voorlopig. Ik voel me in tegenstelling tot gister een stuk beter. Heb ook weer netjes mijn injectie gehaald bij de dokter.
    Ik ben benieuwd wanneer onze kleine man komt, van ons mag het nu wel hihihi.
    Slapen gaat hier ook waardeloos: als ik op mijn zij lig moet ik steeds wisselen omdat ik die druk niet lang kan verdragen, als ik op mijn rug lig krijg ik geen lucht en als ik rechterop slaap zakt de baby vol op mijn blaas en moet ik steeds plassen :(
    Verder heb ik nog steeds veel last van harde buiken en ook als ik niks aan het doen ben of in bed lig. Daarbij wat steekjes en menstruatiekrampen. Ook heb ik meer aandrang dat ik naar het toilet moet (sorry) en ik weet dat als dat zover is het niet lang meer duurt van de vorige keer hahaha. Heb het ook vaker bij andere gehoord.
    Nou we wachten maar gezellig af.

    Grz.
     
  7. cindy1981

    cindy1981 Fanatiek lid

    20 apr 2008
    2.093
    0
    0
    ff echo berichtje:

    Kom net terug van het ziekenhuis. pfff wat een chaggo gyn zeg. Had hem nog nooit gehad. Ik kwam hem al tegen in de gang en ik zei nog vrolijk goede morgen..............geen reactie. Prima misschien heeft hij me niet gehoord. Wordt ik binnen geroepen loopt hij snel voor ons uit. Is maar goed dat ik ook wat sneller ben anders wisten we niet welke kamer we in moesten. Mijn vriend en Marley waren ook mee, dus die hadden wat tijd nodig.
    Mocht ik op de bank liggen voor de echo. Na alles meten en conclussie alles gaat goed met de baby gaf hij me een doekje om mijn buik schoon te maken en loopt hij zelf het kamertje uit zonder wat te zeggen (??????????????????) nadat ik mezelf had aangekleed en klaar gemaakt kijk ik mn vriend aan en zeg ik ................... nou dan gaan we maar achter hem aan he. neem ik aan (????????????) dus ik kijk in het kamertje aan de overkant en daar zat hij. Dus ik neem plaats. Zegt hij nou MEISJE (...................mijn gedachten..........meisje meisje ik word f***ng over een aantal maanden 30 en heb al 2 kindjes...........Meisje meisje?) je doet het goed en als je geen leven voelt moet je zo snel mogelijk aan de bel trekken. Nou meneertje wees maar niet bang. Been there done that.
    Hoe degenererend is dat????

    Dus we zaten in de auto terug en ik begin toch te lachen............ En ik zeg nog ik hoop zo niet dat we hem krijgen met de bevalling. Moet wel iemand hebben die zegt hoe of wat en waarmee je kan lachen. Ik moet geen dooie bedoeling in mijn pufkamertje.



    Zooooooooooo ff hart gelucht.
    Man o man heb me nog nooit zo klein gevoeld op deze leeftijd.
     
  8. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Hey meiden!

    Anneke, heel veel plezier in de stad!!!

    Deb, we zitten in hetzelfde schuitje. Jij wordt dus ook meteen ingeleid als je 37wk bent. Ik helaas ook. We hebben het ook nog eens op dezelfde dag te horen gekregen, hoe vreemd is dat :).
    Maar waarom direct inleiden eigenlijk? Je bloed en urine was toch goed? Er is toch nog geen dreiging mbt zw.vergiftiging? Het zal wel in elk ziekenhuis anders zijn denk ik. Bij mij begonnen ze eerst met bloeddrukverlagers.

    Nachtrust, hier niet hoor!!! Ben van 3-6 wakker geweest vannacht. Ben op een gegeven moment de post maar gaan sorteren van betaald en niet betaald en op te ruimen in mappen en vasthouden voor invullen belastingaanslag....
    Klaar wakker!!

    Hi Jesje!! Welkom terug!

    Inge, dat klinkt weer als een hele volle, drukke dag! Ik word al moe als ik het lees! :$
    Doe je rustig aan?? Ik vind het trouwens wel tijd voor wat gerommel aan jouw kant! Hoe zit dat? :) En de naam opeens weer veranderd hahahahaa. Geweldig, ik zit me rot te piekeren over welke namen je in het begin had. Volgens mij heb je wel een aantal genoemd.

    Ellentje, oh die pijn herken ik! Tenminste, ik had gisteren ook zo'n apart gevoel boven in mijn buik. Alsof ik te diep had gebukt en er een soort kneuzing was ontstaan. Het blijft toch altijd spannend als je de kleine wat minder voelt he! Ik lag vannacht ook even in spanning, maar hij sliep blijkbaar nogal diep ;)

    31dec, veel plezier in Scheveningen!! Ga je ook naar de Crazy piano's? Is echt zo gezellig!!!

    Mwag, wat een heftig bericht over die vriendin van jou. Bah zeg! Kersverse baby's zijn niet te negeren, ik smelt er ook van :)
    En wat je zegt over de auto komt me zo bekend voor. Ik leef in dat ding ivm mijn werk, dus het is sowieso altijd een rommeltje! Morgen, na de CTG gaan we door de wasstraat en gaan we (mijn vriend) hem stofzuigen. Ik wil ook een schone auto als de baby vervoerd moet worden!

    Sjoelke, recept snert? Graag!!! :D Ben heel benieuwd! Stuur maar pb hoor, jammie!!! Ben zo benieuwd wanneer het bij jou gaat beginnen! Spannend zeg!

    Bras, spannend zeg dat gerommel bij jou. Zat je wel lekker voor dat examen???
    Gefeliciteerd met je verlof hoor! Lekker genieten zo lang het nog kan natuurlijk :)

    Cindy! Hahaha ik moet wel lachen om je bericht, je reactie is zo herkenbaar! Ik trek dat "gemeisje meisje" ook heel slecht!!! Wat gaaf dat je zo hebt gereageerd! Ik geef je groot gelijk. Hij zal zijn dag niet hebben gehad (hoop ik).

    Nou, hier een onwijs slecht nacht, maar energie voor 10 dus niks te klagen. Chris en ik zijn vanochtend lekker aan het shoppen geweest en na zijn slaapje doen we alle boodschappen. In de tussentijd ga ik nog wat poetsen en enveloppen schrijven.

    Shenoby moppie, hoe gaat het met jou??? Lig je misschien al in het ziekenhuis? Het is zo stilletjes daar in Drenthe :(
     
  9. christa24

    christa24 Actief lid

    13 jul 2010
    167
    0
    0
    Ik ben peuterleidster
    In Den Haag
    hoi meiden

    Jeetje debski doe lekker rustig aan meid!

    @Sjoelke: Wat fijn dat de kleine nu is ingedaald zeg! hoef je je daar niet meer mee bezig te houden.
    Maarnet wat ellenore volgens mij zei (weet niet meer zeker of zij dat zei) mijn indalings weeeën voelde ook anders als die voorweeën voelde meer een soort steken echt in me vagina inplaats van harde buiken. leek ook veel op menstruatie pijn bij me buik.

    @Anneke: ja gaat wel weer hier slaap nog steeds slecht vanacht weer ben wel 10 keer achter elkaar naar de wc geweest leek wel of ik een blaasontsteking had maar die kleine lag op me blaas te drukken.
    Ook weer veel harde buiken gehad ach raak er nu wel zo een beetje aan gewend word er alleen zo moe van!
    Vandaag is het weer rustig in me buik krijg zo nu en dan een trap :).

    Pfff gister was ik echt zwaar chagerijnig zat maar te snauwen tegen iederen!
    S'avonds maar even sorry gezegt tegen aad (me mannetje) want die wist niet wat hem over kwam hahaha hij ging ineens heel lief voor me stofzuigen en dweilen ach toen voelde ik me zo schuldig:) hij dacht dat het aan hem lag maar ik hem uitgelegd dat ik het gewoon allemaal ff zat ben en het niet aan de mensen om me heen ligt.
    Zijn me hormonen:)
    Gelukkig snapte hij het wel.
    En toen kwam de nacht eraan ik was zo moe dus dacht zo nu zal ik wel lekker slapen maar nee hoor!
    Kon niet inslaap vallen alles ging weer jeuken vooral me benen daar heb ik de laatste tijd zo een last van net of ik op kruimels of zandkorreltjes lig in me bed.
    Ook weer tig keer moeten plassen maar uiteindelijk ben ik na drieën in slaap gevallen.
    Vanochtend weer vroeg opgestaan want de kids hadden carnaval op school dus heb ze verkleed en geschminkt.
    Straks komen ze weer thuis en hebben ze heerlijk een weekje vakantie nou maar hopen dat hun broertje er dan aan komt!
    Heb vandaag ook echt het gevoel dat ik alles ff wil aanpakken en schoon moet maken maar heb er geen fut voor pffff straks eerst maar ff bij tanken met een uurtje slaap.

    Nou sterkte allemaal meiden!!
     
  10. mwag

    mwag Actief lid

    24 mrt 2010
    269
    0
    0
    horeca
    brabant!!!
    #3510 mwag, 25 feb 2011
    Laatst bewerkt: 25 feb 2011
    wonen we nog dichter bij elkaar...... ik woon in boekel...
    mijn zus woont ook in gemert en mijn schoonzusje in de mortel!!!
    jij gaat toevallig ook niet zwemmen in gemert????
     
  11. mwag

    mwag Actief lid

    24 mrt 2010
    269
    0
    0
    horeca
    brabant!!!
     
  12. cindy1981

    cindy1981 Fanatiek lid

    20 apr 2008
    2.093
    0
    0
    dat meisje is nog niets hoor.

    Een aantal maanden geleden had ik een ouder man als klant in de winkel en die begon gelijk zoooooooooo mevrouwtjeeeeeeeeee. Dus ik zeg zo zooooooooo meneertje zeg het eens. Je had zn gezicht moeten zien. Tja hij kon er niets van zeggen want hij begon haha.

    @inleiden met 37 weken. Dan schiet het al op voor jullie zeg. Spannund

    @slecht slapen. En als jullie nu een kussen tussen jullie benen in de buik en of in de rug doen gaat het dan niet beter? Hier helpt het soms wel soms niet. Ik heb meer last van mijn rechter been die doet onwijs pijn snachts.

    @indalen: ik heb gehoord dat dit eigenlijk alleen hoeft bij het eerste kindje dat de volgende kindjes niet hoeven in te dalen. Of ze dalen veel later in.
     
  13. Biancje

    Biancje Bekend lid

    20 apr 2010
    767
    0
    0
    Zuid-Holland
    Bevallen:
    2 januari: Ladypink: Branco Elvis Martinez- 1395gram-40cm-31w
    15 Februari: Tara26:-Tygo Lorenzo-2053 gram-45 cm
    20 februari: Flotsje: Tim Devrim-2410gram-49 cm
    21 februari: Lennylenn: Indy Sienna-3260gram-50 cm

    UItgerekende datum:

    03 maart - sjoelke - 1e kind - zh - verrassing
    05 maart-Cis-3e kindje-
    06 maart - lisacar - 2e kindje - zh - bv -
    07 maart- Christa24-3e kindje-jongen
    07 maart-mickey80-2e kindje-thuis- fv-jongen
    07 maart- mwag-1e kindje-zh-bv?-verrassing
    08 maart- mamaantje-2e kindje-zh-bv-meisje
    08 maart-Baylee- 2e kindje - zh- fv - Meisje
    10 Maart -Biancje-1e kindje-zh-bv-??
    13 Maart -ingef-2e kindje-jongetje
    14 maart-shenoby-2e kindje-zk-meisje
    14 maart-Yippieajee-1e +2e kindje-zk- 170% meiden.
    14 maart-Micha 2-1e kindje-zk-bv-meisje
    14 Maart -Mamaloe26-jongetje
    15 maart-zip-2e kindje-thuis-bv-verrassing
    15 Maart-brasileira-jongetje
    16 maart-ellentje-2e kindje-zh-jongen
    16 maart - jellebel - 3e kindje - thuis - meisje
    17 Maart -Imsala-3e kindje- thuis- bv-jongen
    19 Maart - suenne-1e kindje-thuis-bv-verrassing!!
    20 maart - Romana - 2e kindje - zh - bv - meisje
    20 maart- kartvelibaia- 1e kindje- zh-bv- jongen
    20 maart- Ellenore 2e kindje, zh, bv/fv Jongen!
    21 maart - debski - 2e kindje - zh - bv -MEISJE!!
    22 maart - Nemo81 - 1e kindje - zh - bv - verrassing
    22 maart - joan81 - 2e kindje - thuis - bv - verrassing
    23 maart- 31 decegestopt-1er kindje-zh-bv-verrassing
    24 maart-annekevdz-2e kindje-zh-bv - jongen
    24 maart-mamaloe26 - 1e kindje - zh - fv- jongen
    24 maart - raw - 2e kindje - zh - bv - meisje
    25 Maart - Cindy1981-3e kindje - zh - bv - geheim
    26 maart- jesje1982- 1e kindje- zh- fv- meisje



    Meisje 12
    Jongen 13
    Verassing 11
     
  14. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    @Ellentje: Ik begrijp je gevoel van blauw van binnen. Dat idee heb ik ook.
    Leuk zeg dat shoppen. Fijn dat alles nu binnen is.

    @Cis: Ben eigenlijk best blij dat jij de slijmprop niet kan herinneren van je andere twee kids. Ik zit al steeds te wachten waarom kom je nu niet slijmprop, maar dat kan dat gewoon niet komen.
    Ik hoop ook op dit weekend de baby.
    Geniet van het even lekker liggen.

    @Micha: Joehoe, de strijk klaar. Dat vind ik zo’n stom werk. Bah. Ik snap dat je juicht dat je klaar bent. Haar naam was Sarah lijkt me een mooie film. Ik heb dat boek gelezen. Prachtig!!

    @Debski: Hou je taai he meid. Geniet van de rust en laat je maar lekker verwennen door je lieve mannetje. Dikke knuffel!!

    @Cindy: Wat een rare Gyn. Belachelijk gewoon. HIhihihii. Dat zo’n man Gyn mag zijn. Ik hoop ook voor je dat je hem niet hebt tijdens de bevalling. Dat wordt dan indredaad erg saai. Poeg poeh.

    @Ellenore: Ik stuur je zo even een pbtje voor de snert. Heerlijk is die. Het snijden van de groente is wel een heel karwei, maar dat is het zeker waard.
    Ik ben ook erg benieuwd wanneer het echte werk begint. Ik wil de kleine zien, ruiken ,vasthouden enz.
    Hopen op een goede nacht voor jou aankomende nacht!!

    @Christa: Die steken in mijn vagina enz die heb ik eerder al gehad en nu af en toe. Volgens mij heb ik gewoon alles door elkaar gehad. Het is jammer dat ik niet gevraagd heb of ze wilde kijken voor eventuele ontsluiting. Maar ja. Ik wacht maar af.
    Wat balen die ellendige nacht. Ik hoop dat je nog wat hebt kunnen rusten en anders hoop ik dat je vannacht een mega goede nacht hebt.

    @Mwag: Hihihhi nu wordt ik wel erg nieuwsgierig wie jij bent. Ik ken best veel mensen in boekel. Wij kwamen eerst bijna weekelijks in het stuupke. Verder heb ik veel vrienden in Boekel. Hahahahha. Grappig zeg. God weet kennen wij elkaar gewoon.
    Ik zwem niet in Gemert.
     
  15. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    micha: mooi verhaal he? ik durf de film nu nog niet te kijken...ben bang dat ik veel moet huilen dan..hield het bij het boek al niet droog!

    ellenore: hahaha..weet je de namen niet meer meis? nou dan hou ik het nog lekker even geheim! je weet maar nooit wie er meeleest...;) wat balen dat je zo slecht geslapen hebt zeg! ruimt wel lekker op qua post...;) gek idee he dat je kindje nog maar even in je buik zit! hier nog geen gerommel hoor!...;) misschien loop ik wel overtijd... de placenta zag er nog prima uit en ik heb nog ruim vruchtwater....voor de kleine dus nog absoluut geen reden..

    cindy: dat meen je niet van die gyn...hoe oud was hij 60? dan is het misschien nog wel schattig bedoeld...maar inderdaad wel wat apart!

    mwag: ach ja.....lekker genoten van de bank in elk geval? Hier ook niet veel gedaan hoor...even gestofzuigt, eten gekookt, vaatwasser gedaan en de was opgevouwen...o ja, en met kris gespeeld! op het autokleed...hahaha...zit echt voor geen meter meer op de grond, maar hij vindt het zoooo gezellig!

    ben echt megatrots op mijn kleine ventje...hij is al 5 weken plaszindelijk en vandaag heeft hij voor het eerst op de pot gepoept! knap he?..we hebben hem helemaal de hemel ingeprezen...nu hopen dat hij dit volhoudt...alleen 's nachts nog een pamper voor de zekerheid! verder is de kleine in mijn buik lekker actief!

    suenne: dat topic met pasgeboren babyfoto's te schattig zeg! goeie tip!

    liefs
     
  16. mwag

    mwag Actief lid

    24 mrt 2010
    269
    0
    0
    horeca
    brabant!!!
    hoi!!

    @ sjoelke: grote kans.... ik ben ook regelmatig bij 't stuupke geweest.... mijn broertje komt er nog veel en iedereen kent mijn man sowieso wel in boekel volgens mij..... die is 30 dus ong net zo oud als jij.... zijn naam is ronnie....

    @ ingef: wel lekker op de bank gezeten ja!!! de was laat ik staan voor morgen, is toch niet zo heel veel dus zo gedaan morgen. de auto is wel weer helemaal schoon!!! alleen morgen de buitenkant nog een keer door de wasstraat!!!
    goed van je manneke dattie op de pot gepoept heeft!! is toch een heel gedoe denk ik dat zindelijk maken. merk ik wel bij mijn nichtje. ze zegt het wel maar dan begint ze toch gewoon met plassen en is ze elke keer net te laat!!! maar dat gaat ook steeds beter!!

    vanavond lekker bankzaken!!! misschien dalik nog ff lekker in bad... mmm....
     
  17. lisacar

    lisacar Actief lid

    Dag lieve meiden,

    Wat is dit heerlijk zeg ! Zwangerschapsverlof !!!! Niet meer hoeven werken, lekker uitrusten en alleen maar doen waar ik zin in heb ! :)

    Met mij gaat het goed, ik voel hem elke dag erg goed bewegen en schoppen en ga zelf steeds meer waggelen hoor ik van anderen ...... hi hi :p. Slapen wordt wel steeds lastiger maar de onderbroken nachten beschouw ik dan maar als een goede training en voorbereiding op de periode na de bevalling. Ben ik er alvast een beetje aan gewend......... :)

    Vind het wel gezellig en gemakkelijk zo, nu hij nog in mijn buik zit.

    Ben erg benieuwd hoe het deze keer begint. Met Lisa braken de vliezen bij 39+1 en kwamen direct de weeeen op gang.

    Liefs Lisacar
    x
     
  18. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    mwag: weer een auto als nieuw zeg maar...;) lekker hoor! inderdaad best wel een heel gedoe dat zindelijk maken...maargoed, met veel geduld, stickers etc lukt het wel!

    lisa: leuk weer wat van je te lezen meid! lekker he verlof! geniet ervan!

    wij krijgen zo vrienden op bezoek, dus zal straks niet meer online komen....tot morgen!

    liefs
     
  19. cis1

    cis1 Actief lid

    27 jul 2010
    153
    0
    0
    consulente
    gelderland
    hoi hoi,

    Nou sjoelke,die prop had van mij nu ook niet gehoeven hoor,
    je denkt als eerste wat is dit daarna lees je van alles en twijfel je over de kleur.
    ik denk die komt in een x maar heb tot nu toe in etapes dikke plakkerige slijm verloren jakkes.
    ook lees je dat je nu nog wel weken door kunt lopen maar de verbhalen van andere zeggen toch dat ze binnen een dag of 2 bevallen zijn na dat verlies van die prop.
    we zien het wel het rommelt nog wel aardig in mijn buikje.

    vanmiddag dacht ik even lekker te gaan liggen,
    maar was vergeten dat het bed vol lag met schonen was,
    ik alles opgevouwen en daarna even gaan liggen,
    maar het was alweer half 3 dus ben er uit gegaan want man lief was deze dag lekker vroeg thuis.en ja hoor ik was een kwartier beneden en was hij al thuis.wel gezellig zo en blij toe als er wat gebeurd ben ik niet alleen en nu lekker weekend.
    Nu lekker in bad geweest en zag ik hele kleine stolseltjes maak me maar geen zorgen zal wel in dat slijm gezeten hebben en nu zit ik heerlijk op de bank en vanavond kom ik er ook niet meer van af.

    Liefs cis
     
  20. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    Yesss morgen naar huis! Mis ons huisje behoorlijk zeg. Dus vanaf dan ben ik ook weer lekker aktief hier op zp.
     

Deel Deze Pagina