wanneer sliep jouw baby door?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door spinnekop, 9 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
?

wanneer sliep je baby door

  1. voor 12 weken al (geluksvogels)

  2. tussen 13 en 26 weken (he he eindelijk)

  3. tussen 27 en 52 weken (omg)

  4. vanaf 52 weken (oh help)

Meerdere stemmen zijn toegestaan.
De resultaten zijn alleen zichtbaar na stemmen.
  1. Bibiche79

    Bibiche79 Fanatiek lid

    10 jun 2009
    1.364
    0
    0
    Nou moet zeggen dat toen ik werkte en elke nacht wel 1 a 3 uur dus bezig was met mijn jongste dat ik wel vaker fouten maakte en soms gewoon niet eens bij was. Ik hoorde het wel maar luisterde niet meer en kon mij heel moeilijk focussen. Kwam soms niet uit mijn woorden van de moeheid en deed heel lang ineens om goede zinnen te schrijven terwijl normaal nooit last van.

    Ik had gelukkig geen baan wat nou echt mega belangrijk was. Maar mijn man werkt in de zorg en die vroeg gewoon vaker aan collega's om hem te controleren of hij geen dingen over het hoofd had gezien. Best pittig dus.
     
  2. Mariebel

    Mariebel Fanatiek lid

    10 jan 2006
    2.373
    0
    0
    Drenthe
    Nou die van mij is nu bijna 15mnd slaapt niet door.. af en toe een ongelukje dat ze het wel deed...:S want over het algemeen wil ze rond 3 uur graag bij je zijn....

    Door de nachtelijke feestpartijen van onze dochter is onze zoon van 3jaar (ontwikkelingsleeftijd +/-13mnd) nu ook iedere nacht aan het spoken vanaf half 5...

    Dusssssssss als iemand de gouden tip heeft; dan ben ik je eeuwig dankbaar... Ik heb zelf al sinds sept 09' geen nacht meer doorgeslapen... (toen kwam ik in het ziekenhuis te liggen van mijn dochter met een dreigende vroeggeboorte. Daarna BI en toen een huilbaby)
     
  3. raspberry

    raspberry Niet meer actief

    Ik ben hier door de dramatisch slechte nachten op een gegeven moment in de ziektewet beland. Maar de nachten waren hier ook wel heel erg slecht, (vanaf 4 mnd tot 20 mnd gemiddeld genomen 5-6 ker wakker per nacht).
    Bleken hier allerlei gezondheidsproblemen te zijn: eczeem, KMA, oorontstekingen. Dus ook niet helemaal een gemiddeld kind ;)

    Ik raakte dus totaal oververmoeid en ben toen dus een maand of 3 volledig thuis geweest en daarna stapsgewijs weer opgebouwd naar m'n 24 uur.
     
  4. dagdroom

    dagdroom Bekend lid

    30 jul 2009
    598
    0
    0
    Hier tussen de 6 en 7 maanden. Vanaf het moment dat ze steeds minder borstvoeding kreeg is ze steeds langer gaan slapen.
    Maar ik vond het ook wel wat hebben zo'n momentje s'nachts al is een nacht doorslapen ook wel erg fijn natuurlijk!!
     

Deel Deze Pagina