Het grote SMEP-Topic (deel 5)

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Beastie, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. miele heb t even gelezen.. sjonge...

    daan, tja ze vertellen dat t geen kwaad kan, maar het staat gewoon 4 tot 5 keer onder verschillende kopjes in de bijsluiter dat je het absoluut niet moet gebruiken bij een zwangerschap.. dus dan denk ik bij mezelf als het niet schadelijk is waarom komt het dan keer op keer terug :S
    hopelijk gaat de tijd een beetje snel :D dan kunnen jullie beginnen! spannend!!
     
  2. Miepie80

    Miepie80 VIP lid

    6 mei 2007
    8.101
    3
    0
    Hé meiden, ben een beetje druk op eht moment.. moeite bij te lezen, laat staan te reageren.
    Wil wel Mariek even een dikke knuffel geven, Miele 2 kusjes op haar blauwe duimen (en wat een verhaal!), Beast feliciteren met haar nieuwe huis (haha, mooi, je foto's van de 'verhuizing'), en verder voor iedereen een knuffel.

    Hier alles wel OK, al is het even zoeken naar een goed ritme met 2 kinderen vlak bij huis en 1 in Leiden - ben het liefst de hele dag bij alledrie, en vind het heel moeilijk alleen 's ochtends naar N te gaan, 's avonds naar de andere twee en tussendoor zelf ook nog rust te nemen om te herstellen. N is wel van de medicijnen af sinds vanmorgen, hopelijk blijft ze nu stabiel. We hoorden wel net (in het ziekenhuis waar de andere twee liggen!) dat ze het vandaag hadden gehad over morgen al verhuizen, en dat vinden wij eigenlijk wat te snel - eerst maar een paar dagen stabiel op de IC hoor! Hebben dat wel gelijk ook in beide ziekenhuizen aangegeven.... hopelijk willen ze ook luisteren.
    Ze zijn nu 39-43 cm groot (R is het grootst), zitten alledrie zo'n 1.5 ons boven hun geboortegewicht en R ligt nogsteeds helemaal zonder zuurstofondersteuning, A en N liggen nog aan de CPAP. Hopelijk snel meer (goed) nieuws en zal ook mijn bevallingsverhaal nog eens proberen te typen ;) (bizar dat het alweer bijna een maand geleden is!!!)
     
  3. Ellenk

    Ellenk VIP lid

    Hee miepie, Hier ook genoten van je foto's.
    Fijn dat het goed gaat. Ze hebben ook nog een week of 5/6 tegaan toch tot ze op hun eigenlijke datum zijn of niet?
    Ik kan me voorstellen dat je graag wilt dat N eerst stabiel is. Lijkt mij (als leek) ook niet meer dan logisch.

    Daan... Jip bijna april :)

    Mariek .... knuf....

    Hoe is het verder met iedereen???

    Hier vrijdag naar Enschede shoppen. Nog wel wat terughoudend want de vorige keer had ik ook dingen gekocht die ik daarna weer terug kon brengen. maar zag bij H&M leuke tuniekjes.
    Gisteren hartje van Ty nog gehoord maar hij verdween steeds. Misschien toch wat last van dat ding. Ik weet niet of hij die radiogolven kan horen. Elke keer had ik hem en dan floep, weg was ie. Nu al een eigenwijs kind dus.... ;)
     
  4. Leentje79

    Leentje79 Fanatiek lid

    15 mei 2007
    3.183
    0
    0
    Eindhoven
    Ik had vanochtend al het gevoel dat het een k-dag zou worden...ik ben zojuist gebeld, afgelopen nacht is mijn vriendin overleden. Voelt toch snel en onverwacht, gek hè. Zit nu in een vergaderhokje van mijn werk met overal rode vlekken, blijf hier nog maar even zitten want ik heb geen zin om het hierover te hebben. De volgende keer weer een bericht met beter nieuws. X
     
  5. go4baby

    go4baby Fanatiek lid

    11 jun 2007
    4.845
    0
    0
    Eigen baas boven baas ;-)
    Noord-Holland
    Oh lieve lieve Leen, gecondoleerd met het toch nog plotselinge overlijden van je vriendin. Kan me voorstellen dat dan toch zo voelt omdat jullie van het weekend nog bij een waren! Dood is zo definitief, daar kun je nooit op voorbedacht zijn, laat staan aan wennen.
    Hele dikke knuffel! Hoop dat jullie als vriendinnen veel sterkte, steun en troost bij elkaar kunnen vinden nu.

    En groot gelijk dat je even daar in het vergaderhokje blijft. Alhoewel het niet heel raar is om van zo'n bericht even van de kaart geslagen te worden.

    Liefs en sterkte!
     
  6. go4baby

    go4baby Fanatiek lid

    11 jun 2007
    4.845
    0
    0
    Eigen baas boven baas ;-)
    Noord-Holland
    Lieve Miep,

    Wat fijn om even van je te horen. Ik had over je gedroomd... maakte me wat zorgen omdat we zo weinig van je hoorde terwijl ik ook wel weet hoe knetterdruk jullie het nu moeten hebben zo heen en weer geslingerd te worden tussen 2 ZH, 3 kindjes en je eigen huis! Tussendoor uitrusten... dat is dan gewoon niet te doen lijkt me.
    Hele dikke hug en veel liefs voor alle kleine schatjes!
     
  7. Tezzz

    Tezzz VIP lid

    9 aug 2007
    12.779
    1
    0
    mamma van 3 heerlijke donderstenen
    achterhoek
    ow...wat snel gegaan! Hele dikke knuffel vanaf hier! :(


    @Miep: ben allang blij met een teken van leven van je ;) Hopelijk mag N eerst nog wat verder aansterken voor ze moet verhuizen. En hopelijk duurt dat toch niet al te lang meer, want zo heen en weer moeten is zoooooo niet handig! Het is al vreselijk dat je de kleintjes steeds delen van de dag en nacht moet missen, laat staan als je ze maar eens per dag kan knuffelen! Dikke kus!

    @All: lek in de gang opgelost. Lek in mijn banden...nog niet helemaal geloof ik...:(
    Ga lekker met K knuffelen. Die is gelukkig weer aan de beterende hand en meteen weer een stuk gezelliger ;)

    ltr
     
  8. Ellenk

    Ellenk VIP lid

    Leen, meis gecondoleerd! heel veel sterkte met dit trieste verlies...
     
  9. mielenl

    mielenl VIP lid

    29 jun 2007
    6.257
    0
    0
    @ leen heel veel sterkte en gecondoleerd met het overlijden van je vriendin! dikke kus van mij

    @ miep wat heerlijk om weer iets van je te lezen. hopelijk zijn je drie schatjes gauw bij elkaar, helemaal begrijpelijk dat dit je opbreekt. Zorg goed voor jezelf en hopelijk kun je gauw 24/7 met ze knuffelen!
     
  10. bapsie

    bapsie Niet meer actief

    leen gecondoleerd, vreselijk moeilijk...
     
  11. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    Even snel,

    Lieve Leentje, gecondoleerd met het verlies van je vriendin! Jeetje, dan toch opeens zo snel. Ik ben wel blij voor je dat ondanks dat ze zo ziek was ze afgelopen zaterdag er bij kon zijn... Heel veel sterkte de komende tijd! Dikke knuffel!

    Miepie, fijn te lezen dat R, N en A weer bij elkaar zijn!

    Hier ook bij de KA geweest. Het is even wachten op de dietiste en KA gaat overleggen met de Gastroloog (ofzo) ivm de Reflux klachten. Ze wil nog niet met een slang in N. haar maag kijken, maar gaat toch overleggen wat te doen. Ook moet N naar een eczeemverpleegkundige, die valt onder kindergeneeskunde, ook overleg met de dermatoloog. En ik heb medicatie gekregen als N. een allergie aanval krijgt van haar voeding die ze heeft gehad. Dit om te verkomen dat ze net als afgelopen weekend en maandag zo beroerd is met vurige eczeem wangen, vermoeidheidsklachten en het toch wel spugen dat ze doet...
    Ze wil proberen de Refluxklachten en voedingsallergie uit elkaar te zeven zodat beide klachten goed behandeld kunnen worden.
    Wel was N. goed gegroeid en volgt ze nog steeds goed haar eigen lijntje wat erg belangrijk is met al dat gespuug! (maar ja als ze spuugt door Reflux dan wil ze daarna vaak weer eten, alleen niet als het komt door allergie!)
    Afijn, heel verhaal, maar wordt vervolgd. 1 april naar dermatoloog en dietiste!
     
  12. Daan81

    Daan81 Fanatiek lid

    3 mrt 2008
    1.084
    0
    0
    Lieve Leentje,

    Wat een onzettend triest nieuws zeg. Wat moet dat een klap voor je zijn en wat is het toch snel gegaan. Ik hoop dat je veel steun gaan krijgen van je vriendinnen.Heel veel sterkte!!

    Liefs Daan
     
  13. Daan81

    Daan81 Fanatiek lid

    3 mrt 2008
    1.084
    0
    0
    Lool, wel fijn dat er nu iemand serieus naar de klachten kijkt en dat ze nu de twee 'problemen' afzonderlijk gaan aanpakken.
    Hoe gaat het verder op je werk?
     
  14. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    @ Daan, ja ben ik ook echt blij mee!
    En op het werk gaat het goed. Vond het vorige week echt saai, maar nadat ik had aangegeven ik nu al toe te zijn aan eigen clienten mocht ik ze van de wachtlijst plukken en kan ik zelf aan de slag! Gelukkig, dan loop ik niet zo met mijn ziel onder mijn arm!


    N. heeft net voor het eerst (bij mij) op de wc geplast. Meestal naast het potje en op het kdv 2 keer op de wc gaf ze net aan, mama plassen op de wc. En jahoor, ze heeft geplast op de wc!
     
  15. niet echt puf om op iedereen te reageren maar wilde leentje een hele dikke knuffel geven.. gecondoleerd meid.. het is zo niet eerlijk.. zulke dingen komen nooit op t juiste moment.. ook al verwacht je het het is toch altijd onverwacht!
    heel veel sterkte!

    miep ik kom iedere dag wel even kijken op je site.. zag op hyves net dat jullie weer lekker met zn 5e samen zijn! fijn joh! knuff

    lola sterkte met kleine n zo niet leuk als je zo klein al van die onderzoeken moet hebben...


    hier doodmoe... dubbele dienst gehad en dan vanmiddag ook nog vergadering..
    heb wel alle 5 seizoenen van gooische vrouwen gekocht dus kan voorlopig even vooruit met mn vrije uurtjes..
    hier vanavond t eerste pilletje maar eens nemen, was gebeld door de gyn en kan dus echt geen kwaad.. nou ja t zal wel..
    volgens mij ben ik gewoon schijnzwanger ofzo.. vanmorgen ineens een bloedneus.. heb ik nooit, had ik bij de vorige 2 zwangerschappen ook, verder savonds om half 9 echt zoo moe dat ik naar bed wil om vervolgens mega raar te dromen en om 5 uur klaar wakker te zijn.. vanmiddag had ik even wat krampjes dat ik dacht jaaaaa daar is mn ongi.. maar neeeeeee helemaal nix, en steken in de liezen!!!! wat klinkt dat allemaal geweldig he? zelfs mn temp is 37.5 terwijl mn basale temp 36.8 is.
    als een ander dit zou typen zeg ik meid zeik niet jij bent zwanger.... MAAR DAN MOET JE VERDOMME WEL EEN POSITIEVE TEST HEBBEN!!!!!!!
    dus zometeen maar t eerste pilletje van de 10 in mn giegeltje stoppen en dan hopen dat ik over 11 dagen wel een keer ongesteld word :(
    weer een maand extra naar de juu..... :'(
    sorry voor mn ego...
     
  16. stephanie24

    stephanie24 VIP lid

    22 jul 2008
    5.375
    0
    0
    woonbegeleider
    Gelderland
    Ach toch lieve Mariekske. Waarom doet jou lijf toch iedere keer zo raar???
    Morgen lekker hier bijkletsen en met de kindjes spelen.
    Het wordt heerlijk weer dus een tripje speeltuin lijkt me wel wat. :)
    Blijf je trouwens eten of eet je gewoon thuis bij je man?
     
  17. stephanie24

    stephanie24 VIP lid

    22 jul 2008
    5.375
    0
    0
    woonbegeleider
    Gelderland
    Trouwens, de rest allemaal gelezen. Leef met iedereen mee, sla niks over, maar op iedereen reageren lukt me met die twee kotertjes gewoon even niet zo.

    *Stijn doet trouwens in 1 week: Kruipen, zelf rechtop zitten zonder om te vallen, 'lopen' op handen en voeten en zelf gaan staan aan tafel of waar hij ook maar aan kan staan.
    Als hij zo doorgaat loopt ie in Juli mee met de vierdaagse!;)*
     
  18. Ellenk

    Ellenk VIP lid

    dikke kus marieke...
     
  19. mielenl

    mielenl VIP lid

    29 jun 2007
    6.257
    0
    0
    he bah mariek ik kan me voorstellen dat je het allemaal niet vertrouwt. Hopelijk gauw duidelijkheid voor jou, dikke kus!

    steeph wat goed van S!!! Heb je hem alvast ingeschreven??? ;)

    hier gisteren gevraagd om in te vallen bij een bandje voor een optreden op koninginnedag hier in de stad (je komt me toch wel aanmoedigen he dimple??) Ben zo trots, want zo lang speel ik nog niet, en toch word je gevraagd voor zoiets. En dan ook nog op tenorsax, terwijl ik eigenlijk altsax en sinds een paar maandjes baritonsax speel :D :D
     
  20. Ellenk

    Ellenk VIP lid

    Mielenl dat is het voordeel van sax he! ;) Ik speel zelf tenor maar soms nog wel eens alt als het nodig is, zelfde grepen zelfde noten ander geluid..... Succes !
     

Deel Deze Pagina