Augustus 2011 Mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door debbedebs, 21 nov 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. guppekop

    guppekop VIP lid

    28 aug 2009
    13.271
    1
    0
    varend op schip
    en dat noem jij niks doen?:D
     
  2. Suzanne1

    Suzanne1 Bekend lid

    28 nov 2010
    932
    0
    0
    NB
    @ Hond, ik heb 3 honden.... gelukkig is mijn man straks vaak thuis dus kan hij de honden uitlaten, maar in de middag ben ik er niet en dan gaat hij de honden ook uitlaten (we wonen op een verlaten dijk en hebben een tuin van 2000 M2 dus kunnen ze daar ook nog even op rennen.
    Wij hebben een babyfoon gekocht met een ver bereik, zodat als het kindje slaapt we gewoon de babyfoon kunnen meenemen als we de hond uitlaten, (uiteraard niet te ver weg), en mocht het kindje huilen, dan kunnen we gelijk terug :)

    Maar ja, nu nog kijken of dit in de praktijk werkt....
     
  3. zj84

    zj84 Fanatiek lid

    16 jan 2010
    1.163
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hier met de hond gewoon even kijken en anders combineren met een wandelingetje ofzo...
    Vandaag voor mij ons een bijzondere dag, gaan de peter en meter vragen en ze hebben echt geen vermoeden, ben zo benieuwd naar hun reactie :)
     
  4. Ros84

    Ros84 Fanatiek lid

    25 nov 2010
    3.479
    2
    36
    #3884 Ros84, 2 apr 2011
    Laatst bewerkt: 2 apr 2011
    er staan veel behangetjes op Kidsbehangstore.nl en Kinderbehangsite.nl
    wij zijn zelf naar zo'n grote behangwinkel geweest waar ze echt 20 boeken met kinderbehang hadden, ben je fftjes wat tijd aan kwijt maar dan moet je er wel uitkomen, er is zoveel :)

    @Prenatal wij zijn gister ook geweest, met een grote winkelwagen door de winkel gelopen en ook echt flink wat geld kwijt maar hebben dan ook behoorlijk ingeslagen:) (kinderstoel, badje, luier-emmer-systeem-gebeuren, boxkleed, kruiken, etc.) bijna inventaris compleet zo, haha, zitten al lekker af te strepen van de uitzetlijst (van kraamzorg)

    @Augmam als ik het zo lees lijkt het me idd niet ideaal dat je soms even zonder kindje de deur uit zou moeten om de hond uit te laten máár als je alleenstaand bent is het denk ik wel heel fijn om er een hondje bij te hebben, en vind het zelf sowieso voor een kind ook leuk om met zo'n huisdier op te groeien!

    @zj84 leuk, spannend, ben benieuwd hoe men zal reageren! al zullen ze dat vast superleuk vinden toch :)

    fijne dag iedereen met dit heerlijke zonnetje!
     
  5. Marieke1983

    Marieke1983 Niet meer actief

    kom ik even ego berichtje..

    we zijn net met Ties naar een strandje geweest, heerlijk!!!! hij heeft heerlijk et water en zand zitten kliederen en vond het geweldig. tel daarbij op dat mijn man lekker naast me zat en ik de baby flink aan het schoppen was, en het was even helemaal compleet net :) :) :)
     
  6. Cindy80

    Cindy80 Bekend lid

    15 apr 2008
    769
    0
    0
    Woonbegeleider
    Zwijndrecht
    Hier vandaag ook heerlijk genoten van het heerlijke zonnetje! Ik was alleen zo eigenwijs om mezelf niet in te smeren en nu ben ik dus verbrand...... Maar dat gaat wel weer over....

    Ik heb nog even op internet gekeken en op www.behang4kidz.nl heb ik een leuk behangetje gevonden (basis= wit met zilvergrijs en aqua). Nu alleen de muren nog even opmeten en de rollen bestellen....

    Vanavond maar even relaxen op de bank, want ben al vanaf vanochtend in de weer en dat merk ik nu toch wel hoor!
     
  7. zj84

    zj84 Fanatiek lid

    16 jan 2010
    1.163
    0
    0
    NULL
    NULL
    Peter en meter waren super trotsen blij vinden het een heel grote eer ze kon het ook niet droog houden :)
     
  8. Bibi26

    Bibi26 Fanatiek lid

    20 mrt 2010
    3.050
    0
    0
    Leuk ZJ! Wij zijn er nog niet helemaal uit wie we gaan vragen...Ik wil niemand voor het hoofd stoten dus ik vind het best lastig.
     
  9. delfina

    delfina Actief lid

    10 dec 2010
    250
    0
    0
    NULL
    Provincie groningen
    Hey,

    Ben er even tussenuit geweest. Ik heb totaal nog niet teruggelezen en zelfs even een tijdje niet meegelezen. Ik hoop dat het met iedereen goed gaat! En vooral met de kleintjes in de buik!!

    @ego
    Hier gaat allles redelijk de goede kant op. Eindelijk maar toch. Pff ik had het ook echt helemaal gehad. Afgelopen week hebben we het eerste voorschot van mn man zn nieuwe werk gehad. He wat was dat heerlijk om een paar belangrijke rekeningen te kunnen betalen. Over 2 weken ontvangen we alweer loon. Bij dit bedrijf word het voorschot "geparkeerd" Dit houd in dat het niet verrekend word met het loon. Pas als je uit dienst gaat word het verrekend. Dus het volgende loon is gewoon volledig. Pff dan kunnen we eindelijk eens weer voldoen aan de vaste lasten en hopelijk alvast wat afbetalen. En eens een maand doorkomen zonder te moeten lenen van familie. De faillissementsaanvraag van de vorige werkgever laat helaas op zich wachten. We lopen tegen allerlei obstakels aan.

    Na een *piep*periode ben ik weer opgekrabbeld! Ik concentreer me nu gewoon op wat we hebben. Er is eindelijk uitzicht op betere tijden. Ik laat de advocaten lekker hun werk doen en probeer zelf hier thuis alles op regel te krijgen. En ik wil nu gewoon genieten van mn kleine meisje en dat kleine hummeltje in mn buik! En voor de rest zien we het wel! Ik hoop nergens meer op want dan blijf ik "klappen" krijgen. Kortom mn hoofd weer de lucht in en me richten op de toekomst.

    Oh en nog even zo leuk om te melden: Nicole loopt nu echt helemaal los. Ze loopt echt door het hele huis in. Oh wat een prachtig gezicht!

    Ik zal vanaf nu weer proberen bij te houden wat hier allemaal geschreven word. Dat zal niet meevallen... ;) Jullie kletsen erop los!

    Nu even tijd voor een kopje koffie en een broodje. Fijne zondag allemaal!!
     
  10. Marieke1983

    Marieke1983 Niet meer actief

    Wat fijn delfina dat er wat schot in de zaak zit!! Echt een opluchting!
    En leuk dat Nicole loopt, fijn voor jou ook. Heerlijk joh, er gaat zo een hele wereld voor ze open. Ik kon er echt van genieten Ties alles opnieuw te zien ontdekken. Superleuk!

    Cindy kijk uit met verbranden he, ik ben nogal een muts wat dat aangaat, maar het is natuurlijk wel gevaarlijk voor je. Fijn dat je ook zo genoten hebt gister.

    Peter en meter, doen wij niet aan, ik ben protestant ;)

    Ik heb net mijn buik zien bewegen, nu al! Echt zo,n golfbeweging met af en toe een schop erbij, super!! En steeds als ik mijn hand op mijn buik legde zwom Kruimel ernaartoe en kroop ertegenaan. Ties deed dat nooit zo, maar wat is het leuk zeg!! :) :)
     
  11. zj84

    zj84 Fanatiek lid

    16 jan 2010
    1.163
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hier zie ik soms ook echt heel mijn buik bewegen, zo raar...

    Peter en meter wij hebben de keuze voor ons zelf gemaakt en niet wat anderen zouden verwachten. Moet zeggen voelt heel erg goed
     
  12. mijnimeel

    mijnimeel Fanatiek lid

    10 nov 2005
    2.343
    0
    0
    Directeur
    In de buurt van Den
    Hier alles goed. Ik ga NU alle verhalen nalezen...
     
  13. maienditje

    maienditje Fanatiek lid

    26 nov 2010
    1.872
    0
    0
    NULL
    Zeeland(Provincie)
    zo weekend zit er weer op en alles terug gelezen.
    de hormonen spelen nu echt in op de hersenen en onthouden is erg slecht.
    zaterdag een familiedag gehad dus ik vraag aan iemand wat ze wil drinken, loop naar binnen ( 2 meter) en ik weet het al niet meer, echt erg.
    zeker als je normaal zo nooit bent.
    dus alle afspraken komen maar weer netjes in een agenda te staan.

    maar wel weer een druk weekend gehad dus als manlief straks naar zijn werk gaat over 10 min. duik ik nog even op de bank.

    want ik nu merk is dat links echt mijn zwakke plek is na een half uur lopen heb ik echt last en gaat mij been tintelen.
    vk had al gezegd als het erger werd kon in naar een fysio maar weet je ik heb natuurlijk enkel de vrijdagmiddag vrij en om die dan steeds te moeten op offeren is zo jammer.

    maar links heb ik meerdere zwakke plekken, een heupafwijking, hij staat aan die kant 2 cm lager.
    hierdoor heb ik een x-stand in dat been en een zwakke knie waar het kraakbeen mist.
    nu ligt de kleine jonge man ook net links dus ja en de spataderen er nog bij aan dat been en je kan je lol op.

    maar gewoon op een stoel zitten en verder niks doen.

    weet niet of er mensen zijn die deze week nog uit mogen kijken naar een echo maar die wens ik veel plezier.

    want nu gaat het echt opschieten, vind de weken opeens zo snel voorbij gaan.
    22 april t/m 30 april is de opvang hier dicht en gaan we nog even lekker met de caravan weg, laatste keer met zijn 2en en enigste vakantie die jaar denk ik.
    dus heb er echt super veel zin in.

    oh ja en 29-8 gaat mijn oom trouwen hoorde we zaterdag dus ja hoop dat ik dan wat ben zoals meerder hier last van hadden.
     
  14. bumpie

    bumpie Niet meer actief

    hoi hoi,

    Weekend zit er weer op! ;)

    Gisteravond me hele buik zien bewegen! Echt zo apart! Straks naar de tandarts (ze gaan de zenuwbehandeling afmaken) en dan vanmiddag naar de fysio :D Lekker druk dus.

    Iedereen een fijne dag!

    groetjes,
     
  15. delfina

    delfina Actief lid

    10 dec 2010
    250
    0
    0
    NULL
    Provincie groningen
    @ maienditje. Dat vergeten is hier ook echt vreselijk. Ik las jouw stukje erover voor en mn man zei meteen: het lijkt jou wel. Hihi voel me ook echt zo'n muts af en toe. Soms vraag ik wel 5 keer op een dag hetzelfde. Of ik loop naar de keuken en vraag me dan vervolgens af wat ik daar ook alweer wou doen. Nou ja het is niet anders. Ik had het met Nicole ook. Ik weet dat het wel weer wat overgaat na de bevalling.

    Mijn mannetje gaat vandaag weer aan het werk. Hij mocht wat later beginnen want hij moet even een nieuw paspoort aanvragen. Dus dan ben ik tot vrijdag weer alleen met mn meisje.

    Wij hebben een lekker rustig weekend gehad. Gister even bij mn schoonmoeder geweest. Die vond het natuurlijk helemaal geweldig. Vooral nu Nicole loopt. Het was voor het eerst dat ze dat "live" zag. Zo leuk om trotse oma's te zien!

    Ik zal vandaag even een paar kleine dingetjes doen en ach verder zie ik het wel weer. Niet te veel, want heb het hele weekend al last van mn banden, heupen en onderrug. Vorige week teveel gedaan vrees ik!
     
  16. Marieke1983

    Marieke1983 Niet meer actief

    Goedemorgen!

    Maienditje, vervelend zeg! Kan de fysio niet bij je thuis komen? Soms doen ze dat, en bespaart weer tijd.

    Ik heb vandaag een dagje vrij, heerlijk! Ga lekker de stad in babyshoppen :)
     
  17. josjo

    josjo Fanatiek lid

    6 nov 2008
    2.757
    156
    63
    Arnhem
    @behang: wij hebben behang van www.onszelf.com, ook gezien in 1 van de 20 boeken bij de kids factory. Maar is wit/grijs en heeeel licht beige met vogeltjes en poesjes en sterretjes, heel cute!

    @augmam: als je wens zo sterk is om een hond te hebben moet je er denk ik gewoon voor gaan. Al moet je denk ik niet onderschatten hoe heftig het is om een kindje te krijgen, hoe vermoeid je zal zijn etc. Dan zou het nog beter zijn om eerst te wachten tot je ukkie er is en als je wens dan zo groot blijft er alsnog 1 te nemen? En van 1 merk heb je babyfoons met een bereik van iets van 1500 meter, heb ik gezien bij de kijkshop. Mijn vriendinnetje woont in DL vlakbij het bos en gaat ook met de hond wandelen met de babyfoon mee. Kan op zich niet echt kwaad denk ik hoor...

    @zj84: leuk, een peter & meter! Wij zijn er nog niet over uit. Ik wil het wel, maar manlief denkt er nog over na en ik weet ook al wel wie ik zou willen vragen haha maar ja daar moet hij het ook mee eens zijn he...

    @delfina: fijn, eindelijk weer licht aan het eind van de tunnel zeg maar! En gaaf dat die kleine loopt! En ook erg makkelijk als er straks een tweede is.... :)

    @marieke & bumpie: gaaf dat je dat helemaal ziet! Ik zie wel mijn buik op het ritme van mijn hartslag bewegen als ik op mijn rug lig, vond ik ook al apart, maar echt die golfbeweging, lijkt me echt supergaaf! kan niet wachten :D

    @ego: wij weten eindelijk de namen voor een jongen en een meisje, joehoehoe! Ik hou ze nog wel voor mezelf :p. Iemand nog leuke tips waar je mooie kaartjes kan laten maken? heb tot nu toe gekeken op:

    www.studiokoekepeer.nl
    www.babyboefjes.nl
    www.kaartje2go.nl
    www.hipdesign.nl

    Weet iemand nog leuke andere websites??

    X
     
  18. Sammie88

    Sammie88 VIP lid

    12 jun 2008
    11.287
    0
    36
    Emmen
    #3898 Sammie88, 4 apr 2011
    Laatst bewerkt: 4 apr 2011
    Goedemorgen!

    *zwaai, zwaai!*

    Hoe gaat het hier?
    Hier een druk weekje gehad, dus weinig online geweest.
    Vriend was 31 Maart jarig dat hebben we gevierd.
    Verder die dag naar de gyn geweest, weer een lage bloeddruk en in combinatie met het flauwvallen HB geprikt, hier uit kwam dat deze te laag was dus zit nu sinds vrijdag aan de ijzer tabletten voor 1 maand.

    Behang, ik heb de muur zelf geschilderd nog voor de zwangerschap.

    Zj84, leuk een peet en een meet! En wat super dat ze zo leuk reageerde!

    Bewegende buik, echt super leuk! Hier lijk ik af en toe wat te zien bewegen maar niet heel duidelijk.
    Wel voel ik de kleine gemiddeld 7-8 keer per dag.
    Waarvan eerder gister avond het heftigst, hij probeerde zich af te zetten en duwde heel hard tegen onze hand.
    Gister avond was hij heel de dag wat rustig, maar 's avonds weer ingehaald! zo'n 1 uur achter elkaar! (wel met wat korte tussenpozen).

    Josjo, wat super dat je de namen al weer!
    Wij hebben ook jongensnamen in ons hoofd, maar zijn nog steeds niet zeker welke het word.

    Delfina, wat leuk dat Nicole loopt!

    Augmam, wij hebben een hond (jack russel) en als ik die 's middags uit ga laten, laat ik de kleine liggen (als het zover is).
    Ik heb een goede babyfoon met 500 meter bereik en daarbij heb ik veel groen rond de flat.
    Je moet doen wat goed voelt!
     
  19. Lori

    Lori Bekend lid

    1 dec 2010
    544
    0
    0
    NULL
    NULL
    Meiden, misschien een domme vraag: maar wat zijn een peter en meter eigenlijk precies? :)
     
  20. Marieke1983

    Marieke1983 Niet meer actief

    Dat zijn de peetouders ;)
     

Deel Deze Pagina