April 2011 mama's Deel 3

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Musty, 28 feb 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. suus1982

    suus1982 Fanatiek lid

    27 nov 2008
    3.422
    0
    0
    Brabant
    @FB: ik denk dat iedereen je wel begrijpt hoor! Lekker aan jezelf denken, dit forum loopt niet weg ;)! En geniet vooral!!!

    @me2, Luckey en ook star2: heeeeeeeeeeeeeeel veel succes meiden! Misschien zit het er bij me2 en star2 zelfs al wel op...;)
    Good luck! En joepie, weer bijna 3x babynieuws! IK WIL OOK!
     
  2. Seertje

    Seertje Bekend lid

    22 sep 2009
    778
    0
    0
    Operatieassistente
    Almere
    @FB: gekkie, doe eens even gewoon. Je hebt net een kind gekregen, je wereld staat op z'n kop en bent aan het overleven. Hier is nou echt de laatste plaats waar je je hoeft te verontschuldigen! Dus nu ophouden en lekker gaan slapen ;)
     
  3. Fleuri

    Fleuri Fanatiek lid

    17 okt 2010
    1.097
    0
    36
    NULL
    NULL
    Lees bij het andre April topic dat Star2 gisteren is bevallen van Ryan!

    STAR2:
    GEFELICITEERD MET JULLIE ZOONTJE
     
  4. foeske

    foeske Fanatiek lid

    25 jul 2010
    1.732
    0
    0
    Werkbegeleidster psychiatrie
    prov. Zeeland
    Star 2 gefeliciteerd met jullie zoon ryan, ben benieuwd naar je bevallingsverhaal maar eerst ff genieten!

    Hier,
    Ze zijn hier wel anderhalf uur van het CB geweest. Tsjongejonge ze willen wel veel weten zeg... Jelte zit nog niet terug op zijn geboortegewicht maar is vanaf zaterdag wel weer 90gram aangekomen (hij weegt nu 3740 gram), das toch fijn om te weten! Omdat hij nog niet op geboortegewicht zit komen ze volgende week nog eens wegen, prima dus!
    Vandaag verder niets op de planning staan dus ga lekker genieten van Jelte en straks ff in bed! Misschien dat ik op het gemak ga proberen om even de woonkamer te stoffen... Kmag nog niet teveel doen dus hoop in ieder geval dat dit lukt! (heb net ook op 't gemak Jelte zijn bedje verschoont, dit ging goed dus ik ben happy :D)
     
  5. Vica86

    Vica86 Niet meer actief

    Goedemiddag!

    @Star2, Gefeliciteerd met jullie zoontje Ryan!

    @Luckey, ook spannend voor jou zeg!

    @Foeske, wat fijn dat ze volgende week weer komen wegen.

    @FB, neem rustig je tijd meid! Het is een hele verandering zo op je ritme.


    Hier gaat het goed. Ben een beetje duizelig maar heb beide kids hier nu. Hubby is er nog en de kraamhulp ook natuurlijk. Mijn meis vind mij weer helemaal lief :D:D:D:D:D Ze heeft vandaag haar broertje gewassen in bad. Zoooo schattig. Met haar handje in het water en dan de voetjes nat maken en de haartjes haha. Ze genoot er vollop van! Nu ligt ze heerlijk tegen mij aan te slapen.

    De pijn bij het plassen is nog altijd erg aanwezig. Maar de kraamhulp heeft gekeken en alles van onderen ziet er gewoon rustig en heel uit. Blijkbaar een superklein scheurtje ofzo die je alleen kan zien op het moment dat je het super oprekt. Nou ja, hopelijk hersteld het dan ook gewoon snel.

    Vince is vandaag ook gewogen en ongeveer 4% afgevallen. Hij weegt nu 3940 gram. Erg netjes vind ik aangezien hij de 1e dag niet gedronken heeft. Nu gaan zijn flesjes gewoon lekker helemaal op.

    Hij zit al aardig goed met 4 uur tussen de voedingen. Soms 3,5 een keertje. Vannacht heeft hij 5 uur achter elkaar geslapen. Helemaal top!

    Het is een rustig en tevreden mannetje!
     
  6. cvm1985

    cvm1985 Fanatiek lid

    2 aug 2010
    3.692
    32
    48
    Star2: Gefeliciteerd met Ryan!!!

    Rest: Ben bijgelezen. Fijn dat alle kleintjes goed gaan. Zwangeren: Succes nog even! Laat het wat reageren betreft even hierbij, hectische dagen hier. Wil wel even mijn bevallingsverhaal doen nu ik eindelijk even tijd en energie heb!
     
  7. Musty

    Musty VIP lid

    2 jul 2008
    10.414
    0
    36
    @ vica... heerlijk dat het goed gaat!

    @ star... proficiat met jullie zoon en broertje ryan!

    en ben zo terug
     
  8. cvm1985

    cvm1985 Fanatiek lid

    2 aug 2010
    3.692
    32
    48
    Hier een lange en heel heftige bevalling gehad. Vrijdag twee keer gel ingebracht, zorgde wel voor vervelende buikpijn maar verder deed het niets. Zaterdag 3x gel gekregen, dit zorgde voor héél heftige constante buikkramp met als enig resultaat dat de bmm verweekte. Verder geen ontsluiting niets. Zaterdagavond hubby maar naar huis gestuurd en met gyn afgesproken zondag rust te houden zodat ik maandag fit zou zijn voor de ballonmethode, aangezien mijn lichaam niet op de gel leek te reageren. Als de ballonmethode niet zou aanslaan binnen een aantal uur zou ik maandagmiddag een keizersnee krijgen.
    Zaterdagnacht om 2 uur werd de buikpijn ondragelijk en mijn vermoeidheid ook. Sinds donderdag niet meer geslapen vanwege de zenuwen van het inleiden, vrijdagnacht niet omdat ik in het ziekenhuis lag en zaterdag teveel buikpijn, maar ik wilde persé geen slaapmedicatie om een suffe beeb te voorkomen.
    Toch maar de vk aan mijn bed geroepen voor iets tegen de buikpijn, maar ze deed voor de zekerheid eerst een CTG. Helaas geen weeënactiviteit tezien, wel was te zien dat onze dochter een paar flinke dipjes had (hartslag die ineens naar 80 zakte) Bij toucheren bleek ik toen eindelijk 2cm te hebben! Gyn gebeld voor overleg (die was niet in het ziekenhuis) en die besloot toch de vliezen te breken, al was de verwachting dat ons meisje de weeën niet aan zou kunnen en dan zouden ze een spoedkeizersnede doen.
    Gauw hubby gebeld, vliezen gebroken en aan honderdduizend snoeren gelegd. Al gauw was de pijn ondragelijk, maar er werd geen enkele wee geregistreerd! Dit bleeg de hele bevalling zo. Toch moeten het weeen geweest zijn al werd mijn buik niet hard, want de ontsluiting vorderde wel en had weeënopwekkers gekregen. Om 6 uur had ik 4 cm en kreeg ik een pompje met pijnstilling. Héérlijk was dat, even wat minder voelen en lekker stoned zijn maar na minder dan een half uur stond het pompje op zijn hoogst en reageerde mijn lichaam al niet meer op de pijnstilling.
    Ik was niet meer aanspreekbaar en daar reageerde de beeb heel erg op, ze kreeg steeds meer dippen dus werd om half 8 besloten een ruggeprik te zetten. De anesthesist was ook niet in huis dus die werd omgeroepen. Pas om half tien had die l*l de boel op orde en is de ruggeprik gezet. Ook hier reageerde mijn lichaam niet naar behoren op, de felle pijn bleef maar alleen mijn benen werden gevoelloos. Toen bleek ik 9cm ontsluiting te hebben vrijwel direct na het plaatsen. Kleine meis vond het echt niet meer leuk bij mij dus ik moest vast gaan meepersen. Door de ruggeprik had ik geen persdrang dus is besloten dat ik elke tien minuten 3x achter elkaar mocht persen. inmiddels voelde ik werkelijk niets meer (heerlijk) dus dat was een feestje. Gyn werd er wel bijgeroepen en uiteindelijk moest kleine meid er meteen uit na 3 keer op eigen kracht persen. Ze herstelde haar hartslag steeds minder. Dus de vierde keer een flinke knip gekregen, vacuumpomp geplaatst en hebben ze met 2 man staande vanaf een kruk heel hard op mijn buik geduwd om de kleine eruit te krijgen. Hier heb ik overigens totaal niets van gevoeld!!! De ruggeprik was op dit moment eindelijk helemaal ingewerkt met terugwerkende kracht haha.
    Onze kleine Liv Elize is geboren op 03 April om 12.04 uur en ze was meteen helemaal perfect. Mooi kleurtje, mooi stemmetje en helemaal gezond. Van het hechten heb ik niets gevoeld, ik lag te genieten van het wondertje in mijn armen.
    Hubby is ook echt een megagrote steun geweest, hij bleef de hele tijd naast mijn bed staan met washandjes, kusjes, knuffels noem maar op. Zonder hem en mijn moeder die er ook bij was had ik het nóóit getrokken!
     
  9. cvm1985

    cvm1985 Fanatiek lid

    2 aug 2010
    3.692
    32
    48
    En dan nu hoe het nu gaat: Onze meis moet heel erg bijkomen van de bevalling. Ze heeft er flinke hoofdpijn aan overgehouden. gelukkig mochten we na een paar uur al wel naar huis toen ik weer op mijn benen kon staan. Duurde wel even want de ruggeprik werkte aardig door! BV gaat goed maar kleine moest net bijgevoed worden omdat ze héél snel in slaap valt aan de borst. Ze woog vanmorgen nog maar 2780 gram, 220 afgevallen in 48 uur tijd. Dus vanaf vanmiddag ga ik bijkolven. Nachten zijn nog moeizaam, de kleine wil alleen maar op mijn borst liggen, raakt in paniek als ik haar wegleg, al staat haar bedje naast mijn bed. Zelfs papa wil ze 's nachts niet bij, alleen bij mij. Hopelijk gaat het komende nacht beter met de bijvoeding.
    Verder gaat het met mij heel erg goed. Superherstel, totaal geen last van de hechtingen ookal was het een enorme knip. Plassen gaat best heel goed, heb al ontlasting gehad, tepels geen centje pijn en bloedverlies is nihil. Baarmoeder krimpt ook héél snel! Nooit verwacht na zo'n bevalling haha. ik geniet volop van ons kleine moppie, ze is zooooo perfect!

    Kraamvisite hou ik deze week af, de kleine heeft het echt heel moelijk met prikkels, alles is haar snel teveel. Dit komt waarschijnlijk door het voor haar traumatische einde van de bevalling en de pijn van de vacuumpomp. Helaas gezeik met ex van hubby omtrent de bezoekregeling, dus morgen en komend weekend hebben we de kinderen al kan Liv dat eigenlijk niet aan. (zeggen de vk en kraamzorg) Tis niet anders....

    Nu gauw naar Liv toe hoor haha! Vanaf hier spring ik in!
     
  10. Chantico

    Chantico Niet meer actief

    Star, gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!!!

    CVM, wat een verhaal zeg. Ontzettend fijn dat je zo gelukkig met je meisje bent. Ik hoop dat ze snel van die vervelende hoofdpijn af is en het met de andere kinderen (wat een (*^*&^%-ex!) ook goed gaat morgen en het weekend.

    Ik ben net weer helemaal goedgekeurd door de vk. Heb voor donderdag een 'afspraak' staan om bij haar te bevallen :D
     
  11. Fleuri

    Fleuri Fanatiek lid

    17 okt 2010
    1.097
    0
    36
    NULL
    NULL
    CVM
    Dat is zeker een heftige bevalling geweest......pffffffff
    Wat fijn dat jij zo goed aam het herstellen bent.
    Lekker je kleine meid bij je houden hoor! De bevalling heeft een behoorlijke impact gehad op haar. Jammer van de situatie omtrent de ex van je man. Dat ze nou niet even rekening kunnen houden met jullie.....
     
  12. Fleuri

    Fleuri Fanatiek lid

    17 okt 2010
    1.097
    0
    36
    NULL
    NULL
    Chantico
    Jij loopt ook nog rond!
    Kijk jij ook al zo uit naar jullie baby.
    Begin langzaam aan een beetje ongeduldig te worden.
    Word 's avonds wel eens wakker om even te controleren of er al wee-activiteit is, maar tot op heden nog helemaal niks, noppes, nada.
     
  13. Isra

    Isra Fanatiek lid

    29 jun 2007
    4.230
    0
    0
    fotograaf
    omg. Utrecht
    @Musty wat zielig dat je kleine mannetje nu al verkouden gaat worden. Het hangt wel ontzettend in de lucht, wij lopen hier ook met zijn 3en te snotteren, dus hoop eigenlijk tegen de tijd dat de baby komt het over is.

    @Luckey spannend meid

    @saone ik heb ook op jou site gekeken ziet er idd ook mooi uit. Ik zal er vanavond nog is even goed naar kijken. Ik heb de proefkaartjes nu besteld via de link hier op ZP en vandaag binnen gekregen en die vielen me ook niet tegen.

    @FB nou daar hoef je geen excuse voor te maken hoor meid. Logisch dat je nu veel te druk bent met alle andere dingen.

    @Star2 van harte met jullie zoontje Ryan, wat een ontzettende mooie naam :D ons kleine binkie heet ook zo

    @Foeske nou dat is wel lang ja anderhalf uur. Heerlijk hoor dat je al zelf de kleine man zijn bedje kan verschonen.

    @Vica nou Vince die doet het wel super zeg. Fijn dat het met jou ook goed gaat op de haarscheurtjes na. Hopelijk is dat ook snel genezen. En wat lief dat je meisje niet meer boos is.

    @CVM oei wat een nare bevalling heb jij achter de rug meid. Maar super dat Liv het zo goed oppakte na de bevalling en logische dat ze nu even alleen bij mama wil zijn, want voor haar is het natuurlijk ook traumatisch geweest. Het lijkt me ook niet niks om er met zo’n vacuumpomp uitgetrokken te worden. Verstandig ook om de visite even af te houden, dat komt allemaal wel. Alleen een beetje jammer dat de ex van je man niet echt meewerkt hierin…… Waarom vraag ik me eigen dan wel eens af?? Iedereen is er toch bij gebaat als jij en Liv snel herstellen. Zij heeft zelf nota bene ook kinderen op de wereld gezet, dus ze moet weten hoe jij je op dit moment voelt..... jammer!

    @Chantico fijn dat je ook weer goedgekeurd bent.
     
  14. Musty

    Musty VIP lid

    2 jul 2008
    10.414
    0
    36
    argggggg bericht foetsie, krijg je met multi tasking, ook aan t voeden

    wat ik onthouden heb

    @ luckey.... spannnend!! hoop dat je druk aan t puffen bent of nog liever al aan t genieten!

    @ chantico... fijn dat je door de keuring bent! ben beniewd donderdag!

    @ FB.... neem lekker de tijd voor je gezinnetje meis!

    @ me2.... jij houdt t ook sannend!!

    @ cvm... jeetje meis wat een bevalling!! hopenlijk komt jullie kleine meid snel bij!
    en:$ die ex... ongelooflijk!

    @ fleuri & suus & chantico.... jullie uk zit te lekker :)

    @ foeske... das een lang gesprek met cb, fijn dat jullie manneke het zo goed doet!
     
  15. Musty

    Musty VIP lid

    2 jul 2008
    10.414
    0
    36
    vanochtend voor t laatst geprikt bij de kleine, was gelukkig zo gepiept, ikzelf injectie gehaald, boodschapjes zijn in huis
    kleine meis is naar t kdv met dr traktatie

    heb me nu lekker op bed geinstaleerd met alles :)
     
  16. Saona

    Saona Fanatiek lid

    24 jun 2006
    4.529
    640
    113
    @Star: Gefeliciteerd met jullie zoontje!

    @CVM: Wat een heftige bevalling zeg! Maar wat fijn dat jij in ieder geval goed herstelt nu en er helemaal kunt zijn voor Liv. Neem maar lekker veel rust, dat kun je wel gebruiken! Ik moet zeggen dat ik het werkelijk ongehoord vind dat de ex van je man moeilijk doet over het weekend zo vlak na je bevalling! Kan je man daar helemaal niets tegen doen? Hij moet met zijn vuist op tafel denk ik zo, dit kan toch niet zomaar? Als ik net bevallen ben en ik of mijn beebje kan het niet aan, dan komen ze gewoon niet BASTA! Natuurlijk komen ze even kijken en kennismaken, maar een heel weekend is teveel, volgende keer weer!
     
  17. Saona

    Saona Fanatiek lid

    24 jun 2006
    4.529
    640
    113
    @fleuri: Ik vind het heel logisch dat je ongeduldig begint te worden, ik vind het knap dat je nu pas een beetje ongeduldig begint te worden!!! Ik ben al onwijs ongeduldig en ik loop nog een paar weken op je achter!!!
     
  18. Fleuri

    Fleuri Fanatiek lid

    17 okt 2010
    1.097
    0
    36
    NULL
    NULL
    Sanne hoe is het met jou?
     
  19. mobius

    mobius Fanatiek lid

    2 apr 2007
    1.117
    0
    0
    Geel, België
    Star: PROFICIAT met je manneke!! :):) Hopelijk is alles goed gegaan

    Me2: Hoop dat het bij jou nu ook doorgezet is ;)

    Lucky: Ook voor jou gaan de duimen omhoog hier.

    Doe dat goed dames! ;)

    Bij mij begint het ook te korten. Is echt wel spannend nu. Ben zo benieuwd naar het hoe, wat, wanneer :D
     
  20. Hanna79

    Hanna79 Niet meer actief

    @Star2: van harte gefeliciteerd met jullie zoontje Ryan!!!

    @CVM: wat een heftige bevalling en wat fijn dat je nu zo snel hersteld!!! En als de kraamzorg en de verloskundige ook zeggen dat die kinderen te veel is, dan moet z'n ex dat maar een keer slikken!

    @zwangere meiden: nog even volhouden en dan 'mogen' wij ook.
     

Deel Deze Pagina