De titel spreekt voor zich denk ik Hier staat er op zaterdag en zondag het volgende op het ontbijt menu: Verse broodjes ( croissants, krentenbollen, maisbollen, kaneelbroodjes, kaasstengels etc. ) Verse sinaasappelsap & koffie. Scrumbled eggs met spek en kaas of kleine pannenkoekjes. Hartig en zoet beleg. Komkommertjes/tomaatjes of fruitsalade.
Niet elke weekend standaart hetzelfde nee. De ene keer afbak broodjes met allerlei beleg, filet american en een gekookt eitje. En ik dan koffie en de kids gewoon of melk, of yoghurt drink. En dan weer eens sauzijnenbroodjes of gewoon brood met roerei.
Zozo,als jullie dit op een gewone weekenddag al eten ben ik wel heel benieuwd wat je met Pasen op tafel gaat zetten..
o sorry, ik dacht dat het over het paasweekend gaat. Normaal in het weekend zachte broodjes of afbakcroissantjes.
alleen op zondag eten we sochtends uitgebreid, dan maak ik altijd zelf deeg en bak ik een soort brood. Niet elke keer hetzelfde, soms verschillende soorten turkse deegwaren en soms marokkaanse, met lekkere zelf gezette turkse thee erbij en olijfjes/tomaten/komkommers, feta kaas, honing en soms wat soep
Voor mij een koolhydraatarme boterham met 20+ kaas en een kop koffie, voor mijn man alleen een kop koffie, hij ontbijt nooit ( ik weet het, niet goed...)
Op zaterdag ontbijten we gewoon 'normaal' (hoewel ik dan wel vaak eerder knackebrod of cracotte neem ipv mijn normale Brinta). Op zondag hebben we altijd warme broodjes, gekookt(e) eitje(s) en soms croissantjes. Niet erg spectaculair, want dat bewaren we voor lange weekends en vakanties
Hier ook niet elk weekend een bijzonder ontbijt. Wij hadden dat vroeger thuis wel en dat ging toch vervelen op den duur .
Broodjes die we zelf afbakken Filet american van de slager Rosbief Soms een eitje, en vers geperst sap
sorry hoor maar als ik dat allemaal neerzet ben ik bijna mijn weekend al kwijt aan opruimen en dan gaan die kiloos er natuurlijk ook nooit af!!! hier dus lekker 2 plakken roggebrood met kaas magere kwark en koffie en mijn meisje wil smorgens bambix met stroop en mijn man eet ook brinta maar daarbij vind ik het ook erg overdreven hoor! ik zou er echt kotsmisselijk van worden en vind sommige dingen ook meer voor een brunch dan voor ontbijt. maar vertel wat eet je dan als lunch/middageten
Hier net hoe het uitkomt, soms gewoon cracottes/brinta/boterham uit de broodrooster en soms afbakbroodjes met lekker beleg.
Wij doen alleen uitgebreid op zondag, want zaterdagochtend hebben we niet veel tijd omdat ik moet werken. Middageten slaan we trouwens vaak over op zondag, omdat we dan pas tegen 10 uur aan tafel zitten voor het ontbijt. Witte en bruine zachte broodjes, soms aangevuld met harde broodjes en croissantjes, meestal 3 verschillende soorten vleesbeleg, jonge kaas, brie of een andere stinkkaas, soms een hardgekookt eitje, koffie en fruitsap. Oh en niet te vergeten een favoriet van de kindjes: hagelslag.