En deze ook nog gemaakt voor zijn verjaardag, er zijn stiekem toch veel mensen die van choco houden Choco cake met chocoganache, gevuld met bosvruchten en knalblauwe botercreme met bosvruchtensmaak. Supermooie combi met donkerbruin. De slagroomtoefjes bovenop zijn niet spierwit doordat daar ook n beetje bosvruchtensmaak doorheen zit, en die is rood...
hey Eindelijk ik heb jullie gevonden hoor Ben niet zo profesioneel als jullie misschien maar vind het altijd wel leuk om te kletsen over mooie taarten. Mag ik me hierbij ook aanmelden? En houden jullie ergens een lijst vanbij? zag iets voorbij komen namelijk, heb niet alles gelezen dan ben ik morgen nog bezig!
@crisje leuke taartjes!!! Hoe vond je zoontje de taart? @denicepino welkom! Ben benieuwd naar je taartjes en hopelijk krijg je je spullen vergoed van dlt of sturen ze nieuw op op. Ik heb er zelf nooit besteld dus weet niet hoe hun service is, maar hoor wel altijd goede verhalen. Vindt ze zelf wat duur ivm een andere site waar ik zelf altijd bestel
Hij vond m prachtig. Hij herkende de vorm al als auto zijnde toen er nog niks omheen zat. Ik vind t toch wel grappig hoe ze in alles in taart zien. Tijdje terug op n freubelavond min 1e barbie taart gemaakt. Komt hij s morgens beneden, ziet het staan en roept heel blij. TAART, SNIJDEN
Hahahaaa... omdat het de gerbera's zijn die ik op jullie workshop heb geleerd te maken... Bij deze dus goede reclame voor Taart voor groot en klein waar je een geweldige workshop gerbera's hebt..
vandaag poging gedaan om biscuit te maken 1e poging kreeg ik het ei niet luchtig en romig dus toch maar met mixer gedaan, toen kreeg ik het wel omhoog toen de bloem en maizena erdoor geschept rustig beetje bij beetje en net het laatste beetje zakte de hele boel weer inmekaar:S Iemand enig idee hoe dit kan..
Idd je moet het wel zeven, maar ik zou ook gewoon de mix gebruiken. Is veel makkelijker! Hoef je alleen maar water en eieren aan toe te voegen mixer aan en lekker laten mixen.
ja ik zeefde het erin dus de zeef erboven en dan scheppen, weer wat erbij in en scheppen en dat was goed tot het laatste beetje toen liep me alle lucht eruit, kan het zijn dat ik net wat teveel bloem/maizena heb gebruikt ??
heb 150 gr suiker 5 eieren 125 gr bloem 25 gr maizena zakje vanillesuiker er zijn hier wel zakken mix maar die zijn 7 euro per zak en daar kan je dan 3 biscuits uithalen, maar als dat ook misgaat is dat een beetje zonde geld vind ik
Ik dacht dat bij dtl een zak mix van 1kg 5 zoveel is ofzo dus ja valt wel mee en als je de instructies goed opvolgt kan er weinig fout gaan Bij mij is er 1x een bescuit mislukt tot nu toe. Gewoon de tijd ervoor nemen dan komt t goed. Je moet niet te snel willen
Hmm, is dat anders dan "het basisbiscuit" recept wat ook op deleukstetaarten staat? Dat trok ik echt heel slecht, ik vond het droog en naar karton smaken. Zou die mix anders zijn?
Mamak en cris leuke taarten Ik wou een strik taart maken voor moederdag maar de strik mislukt steeds dus toch maar eens fondant en tylose halen...