oeh ik heb ook regallice gehad, ik vond dat daar een smerige azijn-achtige lucht vanaf kwam... M'n andere fondant die ik heb, stinkt allemaal niet vind ik. Maar die regallice brrr..
supergaaf hoor.. heb je dan van te voren gewoon veel bakjes klaar staan met 'dipjes' ofzo? Die witte dip, is dat kokos ofzo?
Ja allemaal verschillende bakjes. Er zat ook kokos tussen. Vande week ga ik weer nieuwe maken heb hele gave kleuren binnen.
zou je dan toch eens willen vertellen hoe je het precies doet? Vooral met de chocolade ook - ik heb al her en der (op de leukste taarten) gelezen, maar als je heel veel leest ga je op den duur ook weer twijfelen hihi en die van jou zien er zo mooi uit, dat ik dáár dan maar op vertrouw
Wauw, mooi! Ik denk dat ikd ie ga maken voor traktatie op peuterspeelzaal als dochter jarig is.. Heb nog even te gaan Al is het ook leuk met blauwe muisjes voor zwager en schoonzus.. Moet je die stokjes echt appart in taartwinkel kopen of online bestellen?
hihi, dat dacht ik ook, maar ik denk dat ik toch voor de gezonde traktatie kies, vorig jaar had ik fruitspiesjes en dit jaar denk ik de komkommer-krokodil met kaas + worst... maar zaterdag gaat m'n broer verhuizen, ik blijf bij de meiden thuis, maar het is wel leuk misschien om een zooi cakepops mee te geven voor de verhuizers
Misschien kan je het ook gewoon hier neerzetten, zo te lezen zijn er meer dames die willen weten hoe dit moet Ik heb ze al eerder gezien bij een kennis, ze zijn erg leuk! Dat schijnen de nieuwe cc's te zijn, cc's schijnen alweer achterhaalt te zijn..Maar goed ik blijf ze lekker maken hahah ik vind het veel te leuk
Ja ik wil het ook wel weten, maar goed, als ze het niet openbaar neer wil zetten, mag ze me ook gerust een PB'tje doen, alleen als iedereen dan pb'tje moet blijf je bezig
dames ik breek ff in, klopt t dat er ergens een lijstje is wie taarten maakt? ik woon in arnhem en wil graag een mooie taart voor mijn zoontje zijn verjaardag...