Reacties op Profielpost door Marjo88

  1. Micchan
    Micchan
    Hoi, Dankjewel! Ik had het nog nergens neergezet omdat mijn zus hier ook leest, maar die heeft het inmiddels door haha. Leuk tegelijk zwanger. :D
    7 jun 2017
  2. Marjo88
    Marjo88
    Ohnee toch niet door mijn berichtje hè :( Zag je banner en dacht wauw!!! Zeker leuk om alweer samen zwanger te zijn! Hoe voel je je?
    7 jun 2017
  3. Micchan
    Micchan
    Neeee haha! Ik had iets naar haar gestuurd voor mijn moeders verjaardag en dat was om het aan te kondigen, dus ik had gezegd dat ze het nog niet open mocht maken. Toen wist ze het meteen. :P Ja wel goed, veel spugen maar verder alles okay. Hoe is het met jou?
    7 jun 2017
  4. Marjo88
    Marjo88
    Oh haha slimme zus ! Jeetje spugen, bah.. hopelijk houdt dat niet al te lang aan. Ik was in het begin heel er misselijk maar na 2 dagen emesafane (ofzo iets) in te hebben genomen is het bijna helemaal weg. Is nu met vlagen en voornamelijk 's ochtends. Vind het wel zwaar zo met 2 kinderen al rondlopen. Heb ook al heel veel last van mijn bekken. Dus ben benieuwd naar de komende tijd..
    7 jun 2017
  5. Micchan
    Micchan
    Oh jeetje, dat was wel heel heftig dan bij jou. :( Fijn dat de emesafene wel het ergste heeft verholpen, al blijft het naar natuurlijk. En ook al last van je bekken, wat zwaar meis. :( Kan me voorstellen dat dat heel pittig is en dan nog met twee kleintjes erbij.. Dikke knuffel.
    9 jun 2017