Sinds een dikke week,volledig over op gewone melk. Maar nu heeft schoonzus mijn partner aan het twijfelen gebracht mbt vitamines bouwstoffen die dreumesmelk of opvolgmelk nog extra zouden geven.... Wie kan me helpen.
hier is gezegd dat tot 3jaar gerust opvolgmelk gegeven kan worden , zelfs liever dit dan gewone melk . hier tot 2 jaar trouwens opvolgmelk bij de oudste , ze wou geen gewone melk
Nergens goed voor... gewone melk of borstvoeding. Dreumesmelk is commercieel zeer goed maar verder slaat het nergens op. Dreumesmelk of opvolgmelk is zoeter en belemmert juist vaak om goed te leren eten.
dit geloof ik graag hoor , maar waarom raden ze dit dan aan op het cb ? ik heb soms de indruk dat ze daar meedoen aan commerciele reclame
Kinderarts en arts van cm gaven hier aan dat gewone melk goed is. Ik geef nog wel gewoon dreumesmelk omdat ik de gewone melk wel eens vergeet te kopen.
Bij ons cb nooit advies voor dreumes melk gekregen. In het boekje staat ook gewone melk. ... Als je kindje goed groeit en lekker gevarieerd eet zie ik de meerwaarde er niet van in. Erg commercieel is het, met goede marketing
Sinds ze 1 is gewone melk. Nog wel een beetje opgewarmd maar ze vind het net zo lekker. Als ze goed en gevarieerd eten hebben ze die extra voedingsstoffen volgens mij niet nodig. Standpunt van het cb hierin weet ik niet...
Ik vrees van wel maar misschien belangrijker.. ze hebben waarschijnlijk gezegd dat het best MAG... het mag ook, het is JOUW portemonnee..
ze hebben het echt aangeraden ik vond dat al een raar advies , vanaf 1 mag gewone koemelk toch gewoon , even gegoogled Nieuwe richtlijnen over borstvoeding en kunstvoeding voor zuigelingen [gezondheid.be]
Hier drinkt ze vanaf dat ze 11 maanden was gewone koemelk. sochtends een bekertje en in de middag. van de avond fles is ze al een tijdje af, mocht ze dat wel willen maak ik poeder melk, maar puur omdat ik daar nog 3 bussen van had staan en het zonde vind om weg te gooien. Hier zei de ka, dat de dreumes melk ,3,4,5,6 ..enz allemaal commercieel zijn en dus geldklopperij. hij zei dat ze dat helemaal niet nodig hebben, en zeker niet in het geval zoals bij onze dochter dat ze gewoon goed groeit en ontwikkeld.
Heb tot anderhalf groeimelk gegeven. Daarna gewone melk. Heb trouwens altijd voeding, opvolgmelk en groeimelk van huismerken gekocht. Was stukke goedkoper dan de bekende merken en uiteindelijk niet eens heel erg veel duurder dan koemelk. Voor op vakantie neem ik altijd groeimelk mee voor de zekerheid. Vind het een fijn idee dat ik voor de kleine man altijd melk bij de hand heb en niet gelijk op vakantie naar melk op zoek moet. Wijzelf zijn totaal geen melk drinkers dus vandaar. Een pak groeimelk van een huismerk kost ongeveer 6,50 voor 2x 400 gram dus voor het geld of je het op zich niet te laten maar vind het hier een beetje overbodig geworden... Ik heb eens vergeleken met een potje peutervitamine en de groeimelk wat het meeste aan vitamines bevat....dat was dus de peutervitamine. Aangezien ons kereltje heel slecht eet vond ik dit beter voor hem en dubbelop vond ik een beetje onzinnig.
Hier nog steeds elke ochtend een beker opvolgmelk Gewone melk krijg ik er echt niet in, hij geeft hem net zo hard weer terug Alleeen bij het avons eten een half bekertje koe melk
Hier adviseerde het cb juist heel duidelijk gewone melk! Zonde van het geld die dreumes en peutermelk, ook echt overbodig als je kind verder goed eet. Wij zijn met 13/14 maand overgestapt, daarvoor at ze nog niet altijd even veel met de pot mee dus voor mn gevoel was het dan wel prettig.
Met 12 maanden gestopt met opvolgmelk. Nummer 3 vind ik echt commerciële onzin! Maar mijn dochter drinkt geen gewone melk, ze weigert gewoon. Ze krijgt 's ochtends bij het brood een beker Arla, dat vind ze heerlijk.
Hier ook gewone melk. Naast BV begonnen met gewone melk toen zoontje 1 jaar was, ging prima. Toen de BV klaar was volledig op gewone melk. Voor het welzijn van je kindje hoef je geen dreumes of peutermelk te doen. Mocht je kindje gewone melkk weigeren, dan kan je daarvoor kiezen, maar dat is voornamelijk goed voor de fabrikant.