fruit koken of stomen?

Discussie in 'Voeding' gestart door joma, 8 sep 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. joma

    joma VIP lid

    24 jan 2007
    28.689
    0
    0
    Veldhausen-Germany
    ff VRAAGJE!

    Zijn er meiden die appels (of andere fruit)stomen of koken voor hun kleintje? hoelang kan je dat bewaren en hoe? enz...

    ik pureer het altijd gewoon zo...ongekookt of gestoomd maar wil het anders proberen .....
     
  2. Nemo

    Nemo Niet meer actief

    Ik doe de Rapley methode en kookte dan wel eens appel. Gewoon net de kook erover. Dit omdat het anders te hard is om te happen. Als je toch pureert lijkt het mij eerlijk gezegd overbodig.
     
  3. joma

    joma VIP lid

    24 jan 2007
    28.689
    0
    0
    Veldhausen-Germany
    lijkt me wel lekker ook een gekookte appel vandaar maar bedankt voor je antwoord! ;)
     
  4. Ise

    Ise VIP lid

    28 okt 2007
    5.163
    436
    83
    ik stoomde vaak blokjes appel of peer bijvoorbeeld. makkelijk te prakken of in stukjes op te eten en je kan dit een dag bewaren in de koelkast zonder dat het bruin wordt. (deed het ook in de vriezer, weet niet hoe lang het goed blijft)
     
  5. joma

    joma VIP lid

    24 jan 2007
    28.689
    0
    0
    Veldhausen-Germany
    oh fijn om te weten ,ook dat het niet gelijk bruin wordt ;)
     

Deel Deze Pagina