31 wkn, slecht slapen!

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door mammie1982, 28 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. mammie1982

  mammie1982 Fanatiek lid

  25 aug 2010
  1.459
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo,

  Even een vraagje. Ik slaap inmiddels erg moeilijk 's-nachts, en nu kan ik sindskort behalve op mijn linkerzij ook aaardig lekker liggen op mijn rechterzij. Best een bevrijding, want dan heb je nog een iets te kiezen.
  Nu moest ik vanacht naar de wc om te plassen en ik kon gewoon niet in 1 rechte lijn naar de wc lopen. Ik was niet duizelig of misselijk, maar zwalkte enorm en was bang om om te vallen.
  Ik kwam toen van mijn rechterzij af. Ook de baby was helemaal stil. Terwijl ze normaliter 100 uit schop.

  Heb ik dan iets afgekneld?
  En zo ja, hoe gevaarlijk is dat voor mijn kindje. Ze zeggen altijd, ach je wordt wel wakker en dan hersteld het zich wel weer. Maar wat nou als je te laat wakker wordt? Kan je kindje dat zodanig te weinig zuurstof krijgen dat het overlijd of blijvende schade oploopt. Beetje rare vraag misschien, maar het wordt zo groot allemaal, dat je soms wel een denkt, waar blijft het eigenlijk!

  Alvast bedankt!
   
 2. masu

  masu VIP lid

  5 jan 2010
  7.185
  0
  0
  Brabant
  Hoi hoi,

  Tja, het slapen wordt moeilijk he! Ik herken het wel een beetje, maar kan gelukkig nog redelijk slapen, afwisselend op mijn linkerzij en rechtrzij. Dat zwalken dat herken ik niet, ik moet er 's nachts ook tig keer uit om te plassen en dan loop ik wel enigszins slaapdronken naar de badkamer, maar dat had ik altijd al! :D

  Ze zeggen dat het beter is op je linkerzij te slapen, omdat dan de zuurstoftoevoer naar je kindje optimaal is. Op je rechterzij is dat iets minder, maar zeker niet schadelijk hoor! Anders zouden ze het slapen op je rechterzij ook wel afraden, lijkt me.
  Als je het niet vertrouwd kun je het eens navragen aan de verloskundige. Volgens mij is er door iemand hier op het forum ook de vraag gesteld aan de verloskundigen hier. Daar kun je misschien ook eens kijken wat de verloskundige geantwoord heeft.
  Maar ik geloof niet dat het kwaad kan voor je kindje of slecht is hoor!

  Groetjes
  Masu
   
 3. masu

  masu VIP lid

  5 jan 2010
  7.185
  0
  0
  Brabant
  LOL:D
  Ik kom er niet achter dat jij diegene bent die de vraag aan de verloskundige heeft gesteld....
  Dan rest mij niks anders dan te zeggen dat ik hoop dat je snel antwoord krijgt!;)
   

Deel Deze Pagina