33 weken,erge buikpijnen.

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Jee, 11 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jee

  Jee Bekend lid

  17 aug 2006
  666
  0
  0
  Hallo verloskundigen!

  Ik heb even een vraagje.Ik heb zo'n enorme buik- en rugpijnen en onderaan (denk het bekken) doet het ook zo zeer dat ik soms amper kan lopen.Ben ook al iets eerder nu met verlof gegaan.Vorige week heeft de vk nog een inwendig onderzoek gedaan om te kijken of ik ontsluiting had.Dat was niet,maar ze kon wel het hoofdje voelen.Is ze dan al zover ingedaald of voelen jullie dat dan altijd al?
  Vroeg me ook af ofdat mijn hele buik zo ontzettend pijnlijk is omdat mijn kindje zo ontzettend druk is.Die is echt tegelijkertijd met mij wakker en voel haar zowat de hele dag schoppen en doen.Die pijn is ook af en toe ondragelijk.Is daar wat tegen te doen?Is het dan niet mogelijk dat je eerder gaat bevallen?
  Ik hoor graag!

  Groetjes en alvast bedankt!
  Joyce.
   
 2. Immie

  Immie Verloskundige

  17 dec 2006
  7.813
  0
  0
  Verpleegkundige en Verloskundige
  Hoi Joyce,

  als de verloskundige het hoofdje kon aanraken dan zit het hoofdje inderdaad al in het bekken= ingedaald. Dit kan al met dit termijn maar eht kan er ook nog makkkelijk uitwippen.
  ALs de klachten te maken hebben met je bekken kan je altijd contact opnemen met een fysiotherapeut, en buikpijnklachten kunnn ook veroorzaakt worden door een blaasontsteking. laat voor de zekerheid je ochtend urine even na kijken bij de huisarts.

  Alleen rust helpt! Imke
   
 3. Jee

  Jee Bekend lid

  17 aug 2006
  666
  0
  0
  Hoi Immie,

  bedankt voor je antwoord.Zie het net pas.Heb van donderdag tot maandag in het ziekenhuis gelegen aan de weeënremmers.Heb ook de 2 spuiten gekregen voor de rijping van de longetjes.Was maandag 34wkn en dan zouden ze er niks meer tegen doen om het tegen te houden.
  Nu vroeg ik me wat af.Heb nu veel rugpijnen.Zijn dat ook weeën?Zoiets zeiden ze in het ziekenhuis.Had vanochtend ook erg veel slijm in mijn onderbroekje.Is dit een teken dat het binnenkort zal doorzetten?Oja,aan de hand van de echo op 6sept konden ze ongeveer zien dat ons kindje toen tussen de 2150-2400gr woog.Is dat goed?

  Groetjes,
  Joyce.
   

Deel Deze Pagina