6 maanden en geen ritme meer

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door bive, 22 mei 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. bive

  bive Actief lid

  26 apr 2007
  177
  0
  0
  Hai meiden,

  Mijn probleem is dat ik een beetje gestructureerd ben en Kim is nu bijna 6 maanden. Ze had altijd van die mooie schema's, maar helaas is daar nu een beetje een eind aan gekomen. Vooral de ochtenden verlopen zo verschillend. Dat komt omdat ze tussen 6 en half 8 wakker wordt. Ik krijg het maar niet voor elkaar dezelfde dagen te houden. Ze slaapt soms wel vier keer per dag. Hierdoor kun je eigenlijk geen kant op. Hoe doen jullie dat?

  groetjes bianca
   
 2. wendy1611

  wendy1611 Fanatiek lid

  14 mei 2006
  2.463
  0
  0
  Ik ben eigenlijk altijd meegegaan in Lotte's ritme..wilde ze 4 keer per dag slapen, prima geen probleem. Heb gemerkt dat ik alleen maar gefrustreerd raakte als Lotte mijn schema in de 'war' schopte en ben daardoor eigenlijk alleen maar relaxter geworden..voor mij hoeft al dat geplan en dergelijke niet meer.

  Go with the flow ;)
   
 3. clarike

  clarike Actief lid

  22 mrt 2006
  455
  0
  0
  omdat ik volgende week moet gaan werken wil ik ook dat mathijs nu een wat regelmatiger ritme krijgt. hij krijgt nu standaard om zeven uur zn eerste voeding. als hij voor die tijd wakker wordt geef ik hem even een paar slokken en laat hem daarna weer doorslapen, om zeven uur krijgt hij dan de rest.
  dit heb ik nu twee weken volgehouden en inmiddels komt hij redelijk vaak tegen zeven uur. vanaf dat moment is het ongeveer twee uur op, twee uur slapen. daarin volg ik hem wel, als hij moe is gaat hij naar bed, als hij langer of korter slaapt pas ik de rest daar op aan, maar meestal heeft hij een redelijk regelmatig ritme.
   
 4. wendy1611

  wendy1611 Fanatiek lid

  14 mei 2006
  2.463
  0
  0
  Ter aanvulling: ik heb Lotte wel altijd op vaste tijden voeding gegeven.
   

Deel Deze Pagina