spare ribs uit oven roze...eten? of niet

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door anoniemevrouw, 29 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. anoniemevrouw

    8 sep 2011
    27
    0
    0
    NULL
    NULL
    Even snel een vraagje: ik heb lekkere, volgens de verpakking kant en klare, spare ribs van de aldi. Deze heb ik bijna een half uur op 200 graden in de oven gehad. Maar ik snijd het open en het is behoorlijk roze allemaal.
    Nu weet ik niet of dit het soort vlees is of dat het rauw is...ik kan me dat laatste toch niet voorstellen. Toch ziet het er rauw uit.
    Het ruikt zoooo heerlijk haha...kan ik het beter wel of niet opeten?
     
  2. beautevil

    beautevil Fanatiek lid

    23 dec 2011
    2.156
    1
    38
    in het oosten !!
    Het kan roze zijn, maar je kan misschien de ribjes effe van elkaar afsnijden en nog ff de oven in.. Anders moet je t vlees van het bot aftrekken en das sowieso al niet echt jammie jammie

    Eet smakelijk ;)
     
  3. anoniemevrouw

    8 sep 2011
    27
    0
    0
    NULL
    NULL
    nou..ik vroeg me zelf ook af of het niet gewoon de kleur van het vlees is..tis namelijk zwaar gekruid varkensvlees.
     
  4. rinnie

    rinnie Bekend lid

    11 apr 2008
    660
    0
    0
    Spareribs zijn altijd roze van binnen, ook al zijn ze gaar, dat is gewoon de kleur van het vlees! Je kunt ze gewoon eten, smakelijk! :D
     
  5. xxNienkexx

    xxNienkexx Actief lid

    6 apr 2011
    256
    0
    0
    Ze waren om te smullen, bedankt!
     

Deel Deze Pagina