Welke ham door pasta?

Discussie in 'De lounge' gestart door Luciaatje, 29 okt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Luciaatje

    Luciaatje Fanatiek lid

    15 nov 2011
    2.349
    2
    36
    Psycholoog
    Titel says it all :D Ik ga morgen dus een pasta maken en in het recept staat 'magere hamblokjes'. Maar wat voor ham moet ik dan naar vragen bij de slager? Schouderham, achterham, etc.. ? Misschien een domme vraag maar ik moet nog wat kook-ervaring kweken:D;):p
     
  2. beschuitje

    beschuitje Fanatiek lid

    9 jun 2010
    4.556
    0
    36
    Vrouw
    Gewoon zo'n pakje kant en klaar voorgesneden hamblokjes. Daar is maar één magere variant van!
     
  3. Luciaatje

    Luciaatje Fanatiek lid

    15 nov 2011
    2.349
    2
    36
    Psycholoog
    Ja maar dat is supermarkt denk ik? Ik ga altijd naar een keurslager waar je het 'moet bestellen' ! Kan het natuurlijk daar ook vragen, maar was gewoon benieuwd!
     
  4. Manuk

    Manuk Fanatiek lid

    19 okt 2010
    2.751
    62
    48
    Vrouw
    Groningen
    Als ik iets met ham blokjes klaar moet maken koop ik altijd een blikje smac
    Vind ik t lekkerste:)
     
  5. Danielle27

    Danielle27 Actief lid

    5 feb 2009
    264
    0
    0
    Toen ik op een versafdeling werkte sneden wij de schouderham in dikke plakken voor in de pasta :)
     
  6. Channes

    Channes Fanatiek lid

    24 jul 2008
    3.170
    0
    0
    Verkoopmedewerkster
    Groningen
    Achterham of schouderham.
     
  7. deepfreeze

    deepfreeze VIP lid

    29 nov 2007
    11.895
    42
    48
    Vaak schouderham, die kun je in de super ook in dikke plakken krijgen. Dan hebben we ook weleens reepjes ham ipv blokjes ;)
     
  8. mamavan2

    mamavan2 Actief lid

    29 jan 2011
    315
    0
    0
    Vegetarische hamblokjes van de AH..heerlijk en er heeft geen dier voor geleden;)
     
  9. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Gewoon die dan net op dat moment het goedkoopste is ;)
     

Deel Deze Pagina