absoluut geen keukenprinses maar wil stamppot maken...

Discussie in 'De lounge' gestart door linnepinneke, 31 okt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Ik doe kleine paprika stukjes door de boerenkool om het wat frisser te maken. Overigens maak ik het smeuïg door er iets van het kookvocht aan toe te voegen.

    En hier ook kaas door de andijvie hoor :D
     
  2. Juul84

    Juul84 Niet meer actief

    Ik lustte nooit boerenkool totdat ik het een keer bij mijn schoonmoeder at. Sindsdien maak ik het altijd klaar zoals zij het doet. Hoeveelheden weet ik niet, dat doe ik altijd gewoon op gevoel.

    Maar in ieder geval boerenkool en aardappels koken, daarna stampen en dan blokjes kaas en blokjes rookworst erdoor. Hmmmmm!! Kost wel even tijd om de blokjes te snijden maar het is zo lekker! Dan de deksel er nog even op zodat de kaas smelt. En dan met mosterd erbij eten.
     

Deel Deze Pagina