bladerdeeg vervangen dooor brickdeeg?

Discussie in 'De lounge' gestart door Klunsjs, 12 jan 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Klunsjs

    Klunsjs Lid

    2 aug 2014
    34
    2
    8
    Dag iedereen,

    Zit thuis met een blessure en begin me stilaan toch te vervelen. Nuja vervelen, series genoeg :) maar wil me graag een beetje nuttig kunnen maken.

    Zou graag iets lekkers bakken maar zal moeten zijn met spullen die ik in huis heb aangezien ik zelf niet naar de winkel kan gaan.

    Wil mini lemon merinque pies maken maar heb geen bladerdeeg. Zou dit ook kunnen lukken met brickdeeg? Dit steekt nog in de vriezer.

    Groetjes,

    Kluns
     
  2. void

    void Fanatiek lid

    19 mei 2012
    2.356
    19
    38
    0161
    Dat zal vast lukken wordt alleen meer knapperig en het smaakt misschien iets anders door de textuur..
     

Deel Deze Pagina