brood met geitenkaas

Discussie in 'De lounge' gestart door luca75, 22 mrt 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. luca75

    luca75 Fanatiek lid

    14 aug 2013
    4.864
    3.500
    113
    Oke geen wereldprobleem maar wel even een vraagje.

    Ik heb net de geitenkaas ontdekt. Erg lekker. Nemen jullie dat wel eens mee op je boterham naar je werk? Weet niet goed of ik het brood al kan beleggen morgenvroeg (komkommer, geitenkaas in stukjes, walnoten en een beetje honing) of dat ik alles los in bakjes doe en het ter plekke in elkaar knutsel.

    Wat zouden jullie doen.
     
  2. kar89

    kar89 Fanatiek lid

    15 feb 2012
    2.246
    727
    113
    Mijn man maakt het gewoon in de ochtend klaar voor de middag!
     
  3. Ocean83

    Ocean83 Bekend lid

    13 mei 2015
    731
    82
    28
    Ik zou alleen de komkommer apart verpakken, anders krijg je zo'n sappig broodje ;)
    En tomaat smaakt er ook lekker bij :p
     
  4. tuc

    tuc Niet meer actief

    Mijn zoontje neemt regelmatig geitenkaas op brood mee naar de overblijf. Alleen zonder komkommer.
     
  5. Sascha87

    Sascha87 Actief lid

    3 dec 2014
    419
    114
    43
    Ik zou de honing er later op doen..
     
  6. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Ik zou de honing en de komkommer als laatste vers doen..gezien die best vochtig zijn.

    De rest kan prima
     
  7. luca75

    luca75 Fanatiek lid

    14 aug 2013
    4.864
    3.500
    113
    Bedankt meiden!
     
  8. Lanalanalana

    Lanalanalana Fanatiek lid

    21 okt 2016
    1.220
    4
    38
    NULL
    NULL
    geitenkaas...zo lekker!!!!
     
  9. Uuz

    Uuz VIP lid

    8 dec 2014
    6.241
    818
    113
    Je kan ook de zaadlijsten uit de komkommer halen, dat scheelt veel vocht.
     
  10. Mop81

    Mop81 Fanatiek lid

    9 nov 2013
    4.130
    2.517
    113
    Vrouw
    Amsterdam
    Als je een koelkast hebt op je werk zou ik het daar klaar maken.
    Ik vind persoonlijk honing altijd zo zonde van de geitenkaassmaak. Die smaak is zo lekker zonder het zoet te maken.
    Maar goed, smaken verschillen :)
     
  11. luca75

    luca75 Fanatiek lid

    14 aug 2013
    4.864
    3.500
    113
    Ik heb het als volgt gedaan ;)
    Brood in een zakje. Komommerschijfjes in een apart zakje. Schijfjes geitenkaas brokkelen in een bakje, walnoten erdoor en beetje honing erover. Dat bakje heb ik op het werk in de koelkast gezet en uurtje geleden heb ik het allemaal op mijn bammetjes gedaan.

    Erg lekker
     

Deel Deze Pagina