aeropax

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door lieff, 24 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. lieff

  lieff Actief lid

  8 nov 2006
  292
  0
  0
  Ik vroeg me af of er mensen zijn die aeropax voor hun kindje voorgeschreven hebben gekregen voor darmkrampjes en of het helpt. En hoeveel ze hiervan geven.

  Ik ben heel benieuwd of het daadwerkelijk helpt namelijk.
   
 2. cam

  cam Bekend lid

  17 dec 2006
  572
  0
  0
  hoi,

  Ik heb aeropax ook gekocht op aangeven van een kennis. Dit middel haalt lucht uit de darmen, maar op in de bijsluiter kon ik geen dosering voor kinderen/babys vinden. Ik durfde het daarom niet te gebruiken bij mijn dochter van toen 6 weken.
   
 3. lieff

  lieff Actief lid

  8 nov 2006
  292
  0
  0
  Ik heb zelf de apotheek gebeld, nadat ik eerst bij de huisarts ben geweest en deze aangaf dat ik het wel mocht gebruiken alleen hij wist geen dosering. De apotheek gaf aan 2ml per voeding te geven, het word wel vaker ook volgens hun gebruikt voor baby's. Misschien heb je er wat aan?
  Ik ben net vanmiddag met het spul begonnen, maar vond 2ml wel erg veel dus begin gewoon met 1 ml en zie daarna wel verder.

  Het lijkt me sterk dat het gelijk helpt maar ze slaapt nu al bijna 4 uur zonder 1 x wakker te worden van de krampjes, afwachten dus maar, zal wel een toevalstreffer zijn, al hoop ik natuurlijk van niet.

  Maar ben nog steeds wel heel benieuwd naar andere ervaringen. Klopt het dat het bijna hetzelfde is als Sab Simplex?
   

Deel Deze Pagina