afvallen voor een regelmatige cyclus

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door dromertje, 30 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. dromertje

  dromertje Actief lid

  18 apr 2007
  246
  0
  0
  Hai allemaal,

  ff een vraagje. Mijn cyclus is vanaf het moment dat ik gestopt ben met de pil, verschrikkelijk onregelmatig ( sla ongeveer een maand over)
  Voor het pil gebruik had ik altijd een hele regelmatige cyclus. Nu ben ik in al die jaren ongeveer 7 kilo aangekomen en dat is voor mijn postuur best veel. Hebben dames misschien ervaringen met afvallen en daardoor een regelmatiger cyclus terug krijgen?
   
 2. go4baby

  go4baby Fanatiek lid

  11 jun 2007
  4.845
  0
  0
  Eigen baas boven baas ;-)
  Noord-Holland
  Ha Dromertje,

  Ik kan me niet voorstellen dat 7 kilo aangekomen je cyclus in de war schopt. Het lijkt me niet zo veel (tenzij je heel klein bent en al stevig was). Ik ben het afgelopen jaar 12 kilo aangekomen en mn cyclus is nog gelijk (met dezelfde (on) regelmaat. (schommelt al jaren tussen 28 en 31 en gemiddeld 29 dagen)

  Het lijkt me eerder dat het door het ontpillen komt! (daar lees ik hier zoveel over!)

  Ach, en als je graag wat af wilt vallen dan kan dat nooit kwaad lijkt me. Probeer ik ook!

  Succes, groetjes Go4Baby
   
 3. Tinkerbel80

  Tinkerbel80 Niet meer actief

  Je gewicht kan er zeker mee te maken hebben. Je BMI moet tussen de 19 en 25 zitten. Is dat het geval dan denk ik niet dat je je dan daarover zorgen hoeft te maken.
   
 4. Elmo

  Elmo Niet meer actief

  Je geeft zelf al aan dat het voor jouw postuur best veel is.
  Het kan inderdaad dat gewicht je cyclus in de war schopt. Soms kunnen een paar kilo's al echt wel schelen hoor.
  Hier op de site zijn meer meiden die met hun gewicht bezig zijn. Misschien kan je wat topics teruglezen als je de zoekfunctie gebruikt.
  Heel veel succes met het verliezen van de kilo'tjes (als je daar aan gaat werken) en nog veel meer succes met het voor elkaar boksen van een wondertje!
  Liefs Elmo
   
 5. KanjerB

  KanjerB VIP lid

  24 apr 2007
  5.097
  0
  36
  Hoi meid. Ik heb zelf behoorlijk overgewicht. Maar ik wilde je even vertellen dat ik dus een maand geleden een maagband heb laten plaatsen en inde eerste twee weken ben ik 9 kilo afgevallen. En ik heb eindelijk na een jaar lang met echt bloed gemenstrueerd. SInds dat ik ben gestpt met de pil dus 1 jaar ben ik 25 kilo aangekomen daarvoor had ik ook altijd overgewicht maar blijkbaar was op het laatst die laatste 10 kilotjes echt de grens zodat ik niet meer normaal menstrueerde.
   
 6. Jessica83

  Jessica83 Fanatiek lid

  6 mrt 2007
  1.512
  2
  0
  Nieuwegein
  Zie het resultaat aan mijn cyclusdagen. In het begin woog ik veelste veel. Nu ik meer in de buurt kom van het gewicht dat ik zou moeten hebben worden mijn cyclussen weer stabieler.
   

Deel Deze Pagina