Gisteren heb ik een Curry gemaakt van lamsnek. Daarvoor alleen het vlees gebruikt en nu nog botten over. Zou je hier nog een soep of saus van kunnen maken? Zo ja, hoe? Iemand ervaring mee, ik had nog niet eerder met dit product gewerkt maar weet dat vooral in de Arabische cultuur dit veel vaker wordt gebruikt. Dus vraag het daarom even hier
Oke bouillon dacht ik ook aan, maar krijgt de bouillon dan niet een heel erge lamsmaak? Zodat ik hem ook wel universeel kan gebruiken?
Heel erg goed. Ik trek altijd heel lang uit kippenbotten kippensoep. Dit kregen we vroeger ook altijd als we ziek waren. Heerlijk ook. Ik doe het dan met wortel, tomaat en ui erbij.
Ik zou idd ook gezegd hebben, maak de curry met botten en al en haal ze er in tweede instantie uit (of laat iedereen dat op zn bord zelf doen) Maar dat is voor ts te laat denk ik 😉
Botten hebben we eruit gelaten en heb ik in een bakje gestopt om te kijken wat ik ermee zou gaan doen.