Ohhhhh heerlijk!!!! Vind het zoooo lekker !! Oja dat was niet de vraag .. Bij die kleine spaanse winkeltjes.. Dus eigengemaakte.. En vooral altijd als ik uit eten ga of als ik op het terras zit
Ik maak hem altijd zonder ei, want dan kan ik hem beter bewaren. Paar tenen knoflook, beetje zout, 1 theelepel azijn, 1 klein kopje melk en 3 kleine kopjes zonnebloem olie. Voorzichtig de staafmixer erin zetten en eerst op de bodem houden en dan heel langzaam omhoog komen, anders word het niet dik
Heb hier niks meer aan toe te voegen!! Nouja alleen dat de tonijnsalade de truffelmouse en de tsjatsjiki ook ontzettend lekker is!! (Eigenlijk alles is daar suoergoed)
Die van de C1000 vind ik de allerlekkerste! Dat gele bakje en die van de AH vind ik niet te (vr)eten Helaas hebben wij geen c1000 meer. Ook een goed idee om zelf te maken!