hoi We willen misschien de airfryer xl van Philips kopen Wie heeft deze en hoe vinden jullie deze ? Hoelang duurt het voordat bevroren patat klaar is
Wij hebben hem nu een aantal weken. Zijn erg tevreden. Ik koop de aviko friet speciaal voor de airfryer. 14 min En klaar. Frikandellen ook lekker. De oven kroketten smaken echt niet ook die speciaal voor airfryer niet. Dus ik koop de normale kroketten die ook in de friteuse mogen en deze zijn heerlijk uit de airfryer. Airfryer is super makkelijk schoon te maken. Gaat zo in de vaatwasser en is weer schoon
Wij hadden er 1 maar die is tijdens de verhuizing kapot gegaan.... ik mis dat ding echt enorm. Wij hadden de normale, maar ik zou nu kiezen voor de xl versie. De normale kan toch wel erg weinig in als je met 4 mensen bent.
het hangt een beetje af van het merk frietjes dat je haalt... ik zet standaard m'n friet op 8 minuten, dan schud ik en kijk hoe ver hij is. Soms nog 4 minuten erbij - soms 5 of 6... beetje uitproberen. Ook afhankelijk van hoe veel je er echt in doet. http://airfryer.bakavonturen.club/baklijst/ op deze lijst zie je bij 'friet' - al wat verschillende merken met verschillende tijden voorbij komen... Maar ik vind het sowieso fijn. En de fritespan duurde hier ook zeker 10 minuten voor die warm was. En voorverwarmen doen we hier nu niet meer. Aardappel kroketjes of gewone kroketten- doe ik vaak eerst. Dat spul blijft zo heet, dat kan wel wat langer uit de airfryer zodat je het toch nog gelijk kan serveren zeg maar.
Wij hebben hem bijna een jaar. Echt een aanrader. Friet is in 12-15 min klaar. Alle ovensnacks zijn lekker. We hebben er ook kipkluifjes en satéstokjes in klaargemaakt. Heerlijk was het. Broodjes e.d. hebben we nog niet geprobeerd, want we hebben ook een gewone oven.
Ik kan niet meer zonder! De kroketten van Mora vind ik echt heel goed. Alle zakken patat van de Aldi doen het prima (12 minuten voor 4 kleine eters). Ook de ovenkroketten van de Aldi zijn lekker. Krieltjes erg lekker. Bevroren falafel ook heerlijk na 3 minuten.
Wij hebben sinds een paar maanden ook de airfryer xl. Kan niet meer zonder. Maak er zoveel uit. Verse friet van aviko moet 18 min, diepvries van aviko 10 min. Hebben hem laatst ook mee naar centerparcs meegenomen om de afbakbroodjes erin te maken. We maken er veel uit. Vind sommige dinger nog lekkerder uit de airfryer dan uit de oven. Bijna alles wat in de oven kan kan ook in de airfryer. Je moet dan alleen 20 graden minder doen en ongeveer de helft van de baktijd pakken. Ook nog sneller als de oven. Laatst een kipovenschoteltje gemaakt eruit. Heerlijke malse kip gehad. Echt een aanrader als je het mij vraagt.
kipfilet en kippenvleugels zijn zooooo lekker uit de Airfryer... oh en een beenhammetje.. ook zo lekker! oke... veel is goed.. ik ben gewoon fan.. hier wordt hij dagelijks gebruikt. Sowieso voor vlees. En vaak ook voor aardappels. Gepoft in schil, of in blokjes of wedges, zowel mét, als zónder schil. Even voorbakken - vlees erin- en dan nog 4 minuutjes na, zodat alles lekker bijna gelijk klaar is.
Wij zijn er erg blij mee! Bevalt prima. In het begin gebruikte ik hem dagelijks. Nu wat minder vaak. Maar staat sowieso wekelijks aan. Wij vinden de airfryer patat van AH erg lekker. Is met +/- 10 minuutjes klaar.
Nee, in het mandje - dan drupt het te veel aan vet er ook gelijk uit. Wel een spatdeksel erover heen, zodat het niet gaat roken als het vet omhoog spettert vanaf het vlees. Verder heb ik nu ook een gladde bak (behalve het mandje) en die gebruik ook nog weleens voor vlees. Maar ik vind het juist wel fijn dat het te veel aan vet eruit kan. Bij beiden gebruik daar nog het rooster bij, zodat ik 2 verdiepingen heb - en ik dus in 1x ruimte genoeg heb voor 4 stukken vlees. (bij hamburgers, schnitzels, kipfilet etc - kippenvleugels gaan gewoon in het draadmandje). https://www.wehkamp.nl/philips-hd9905-00-airfryer-accessoire-grill-rooster-xl-16172889/?CC=C27&SC=7GW&KAC=GE8&artikelNummer=16172889&MaatCode=0000&BC=GOA&BAC=ALG&cm_mmc_o=7BBTkwCjC-kTwFwwECVyBpAgfkblfbETzplCjC-ggwllBbywC-byuyYwyCCjCD9Sv9x&scid=scplp5941960000&sc_intid=5941960000&gclid=EAIaIQobChMIzYasvP2U3wIVmeF3Ch28BwS1EAQYAyABEgKhcPD_BwE - die gebruik ik dus ook vrij vaak. Zonder de pinnetjes overigens (die gebruik ik als ik cake bak - die pinnen haha - om te checken of het gaar is) . Maar ook als ik bijvoorbeeld een boterham in de airfryer leg voor een tosti of om te roosteren met appel/walnoot/honing. Dan leg ik die eronder en vliegt de boterham niet helemaal door de airfyer.
Wij hebben die ook, nu 3 jaar. Gaat ongeveer 1 x per week aanvooral voor aardappel partjes. Patat en snacks doen we niet meer is van de snackbar toch lekkerder. Ik vind kipkluiven er zo lekker uit. Het word heerlijk krokant.