Kijk weet je, neem het dan gewoon.. Je vraagt of men het vindt kunnen of niet. De een antwoord nee, de ander ja. Vervolgens komt er allerlei tegensputtering om het goed te praten. Vraag het dan gewoon niet en drink lekker..
Hier nog zo'n ontaarde moeder hoor. Iedereen moet dit gewoon voor zichzelf uitmaken. Jij hoeft aan niemand verantwoording af te leggen, je moet je er wel prettig bij voelen.
Tja, mijn mening... Gewoon niet doen en na je zwangerschap zoveel drinken als je wilt , tenzij je bv geeft natuurlijk Je vraagt je al af of het kwaad kan dan zou ik het niet eens willen nemen, maar ja wie ben ik
Als je dit goed leest, lees je dat soms door fermentatie alcohol ontstaat. Er zit dus NieT per definitie alcohol in sap! En zeker niet in sap uit gepaseuriseerde pakken
Maar je kunt er dus niet klakkeloos vanuit gaan dat er GEEN alcohol in sap zit. En zelfs bij gepasteuriseerd sap, tenzij je dat pak in 1 keer leegdrinkt, kan het fermentatieproces plaatsvinden in de koelkast, waarbij er dus alcohol in terechtkomt.
*negeert de discussie over alcohol* Ik heb van he weekend Jilz 0,0 geprobeerd. Nou, dat vond ik net spa-appel! Heel zoet. Het 0.0% bier van Bavaria vond ik wel lekker. TS, ik snap je helemaal hoor, een sapje smaakt niet hetzelfde als bier of wijn. Ik zag dat mijn man een 0.2% biertje voor me had gehaald en vroeg me hetzelfde af. Ik heb nog niet besloten.
Ik heb die alcoholvrije van de plus gekocht. Is goed te drinken, maar wat prijziger dan ik had verwacht. Vandaag bij de Ikea in Amersfoort geweest en daar kon je de perencider proeven, alcoholvrij en maar 1,99 per fles. Heb er gelijk drie mee genomen.
Je schijnt alcoholvrije Chardonnay te kunnen kopen bij de gall&gall. Vriendin van mij heeft er gister kaasfondue van gemaakt! Heeeuurlijk!!