Aspergesoep

Discussie in 'De lounge' gestart door Yellowsun, 21 mei 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Yellowsun

    Yellowsun Fanatiek lid

    23 apr 2009
    2.021
    287
    83
    mijn man heeft gisteren een heleboel geschilde asperges meegenomen , dus vanavond lekker gesmikkeld. Nu heb ik nog zo’n 500gr over en wil er soep van maken.
    Maar deze zijn al geschild en overal vind ik recepten waar je de schillen bij moet doen.
    Wie weet een lekker recept voor me zonder die schillen toe te voegen?
     
  2. Mama&Go

    Mama&Go Actief lid

    5 mei 2017
    305
    107
    43
    Vrouw
    Is alleen voor de smaak van de bouillon de schillen gebruik je daarvoor. Heb je het kookwater nog wel?
    Dat dan bewaren en anders jammer maar helaas. Dan neem je gewoon bouillon en maak he daar de soep van en de stukjes asperge.
     
    Yellowsun vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina