Als er rauwe zalm of rauw ei wordt gebruikt, is zo'n bakje natuurlijk niet zo lang houdbaar! Mijn visboer maakt wel tonijnsalade van verse rauwe tonijn maar dat moet je dan wel de dag zelf opeten.
Tja ben dol op pate, filet americain en gerookte zalm af en toe een wijnte of carpaccio...en dat mag allemaal niet...al moet ik zeggen dat ik wel 1 keer gerookte zalm heb gegeten en filet americain op toast (1 keer kan geen kwaad toch ) Leuk die verhalen dat je veel groente en fruit moet eten, hoe meer ik daar aan denk, hoe meer chocola/patat/cola enz ik ga eten/drinken (groente en fruit wat is dat? ) Ja het is niet goed, ik weet het...ik probeer jus d'orange te drinken, ovolmatine (chocolademelk met vitaminen/mineralen misschien een tip?!) en slik daarbij gravitamon (tja mag geen vervanger zijn, maar zit wel het nodige in wat we nodig hebben)... Iemand nog meer tips?
Ach, je zal het net treffen, dan is het gauw gedaan met de Voor 50% ja, zal je toch die andere 50% uit gezond eten moeten halen. Die voedingsstoffen haal je niet uit chocola, chips en cola...
Tja, het wordt eentonig, maar de filet americain en de biefstuk. Mijn vader had een grote, heerlijke entrecote meegenomen de dag nadat ik bevallen was van Dianthe. Hij is kok en had hem ook zelf voor me gebakken. Mijn God, wat was dat heerlijk! Het water loopt me nog steeds in de mond als ik daaraan terugdenk Hij heeft in ieder geval beloofd om het deze keer weer te doen
winnythepooh schreef: al moet ik zeggen dat ik wel 1 keer gerookte zalm heb gegeten en filet americain op toast (1 keer kan geen kwaad toch Laughing) zogelukkig schreef: Ach, je zal het net treffen, dan is het gauw gedaan met de Laughing Dit is niet lief, zogelukkig. Gedane zaken nemen geen keer en daarom is het onnodig en niet leuk om achteraf dit soort opmerkingen te maken.
Carpaccio, Osseworst, Biefstukworst en Filé American mis ik echt ontzettend! Met alcohol en sigaretten laten staan heb ik niet zo'n moeite gelukkig.
Een witte boterham met roomboter en dan rosbief of filet american met zout en peper.... En ik ben nog maar 13 weken....
filet americain. leverworst en pate hmmmm heerlijk. biefstuk geef ik niks om gelukkig. alcohol ook niet echt.