Alternatief kitchen aid

Discussie in 'De lounge' gestart door MamMo, 20 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Vogelinnetje

    Vogelinnetje VIP lid

    3 nov 2009
    7.282
    6.750
    113
    Gluten zorgen ervoor dat deeg blijft 'plakken'. Dat heb je nodig voor brood. Je krijgt gluten als je lang kneed. Dan is er veel tijd om de glutenverbindingen te laten ontstaan.

    Echter, voor bijvoorbeeld cake of koekjes wil je een kruimelig deeg. Een deeg dat nog weinig gluten bevat. Op tijd stoppen met kneden dus.
     
  2. zwaaistaart

    zwaaistaart Fanatiek lid

    23 jan 2011
    2.460
    1.039
    113
    Vrouw
    Ah oke. Maar ik eet glutenvrij icm coeliakie dus dat probleem speelt bij mijn deeg niet
     
    Jingle vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina