Angeltalk Doppler (angelsounds) Nieuw in doos!

Discussie in 'Te koop aangeboden' gestart door aysie77, 2 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. aysie77

  aysie77 Nieuw lid

  20 jan 2010
  1
  0
  0
  Te koop Angeltalk Doppler

  Met de AngelTalk Doppler is het mogelijk om naar de eerste bewegingen van uw baby te luisteren. Vanaf de 12e week van de zwangerschap kunt u luisteren naar bijvoorbeeld hikjes, schopjes en hartgeluidjes. Door het horen van deze geluidjes creëert u een nog sterkere band met uw baby!De AngelTalk Doppler, ook wel een babydoppler genoemd, is een prachtig cadeau voor de zwangere vrouw om naar de hartgeluidjes en bewegingen van de ongeboren baby te luisteren!

  Hartslag opnemen
  Als extra optie kunt u met de bijgeleverde kabel de hartslag en geluidjes ook opnemen! De kabel kan o.a. aangesloten worden op uw computer. Hierdoor kunt u vrienden en familie over de hele wereld laten meegenieten! Na de geboorte van uw kindje kunt u ook de hartslag van de moeder opnemen om uw kindje gerust te stellen.Het hartje van een ongeboren baby klopt ongeveer tussen de 120 en 160 keer per minuut, dit klinkt ongeveer als een galopperend paard. De hikgeluidjes klinken als 2 snelle drumslagen en de schopjes klinken als doffe slagen.

  Vaste lage prijs!
  Angeltalk nu voor € 20,00 in plaats van € 29,95 (exclusief verzendkosten, ophalen in Veenendaal kan ook)
  Alleen serieuze reacties graag.Tel: 0647084346

  Zie ook bijgevoegde link: Marktplaats.nl > Angeltalk Doppler (angelsounds) Nieuw in doos! ( baby moeder zwanger ) - Kinderen en Baby's - Overige Kinderen en Baby's
   

Deel Deze Pagina