Hmmmm appeltaart, appel kruimelkoek/ plaatkoek is ook nog een optie ook super lekker. Mocht je nog appels over hebben is appelmoes ook lekker.
Voortschrijdend inzicht... Ik bedacht ineens dat als ik spontaan bezoek krijg dat ik dan geen tijd / zin heb om een appeltaart ik-weet-niet-hoe-lang in de oven te hebben om te ontdooien / af te bakken. Ik schat dat je minimaal 1,5 uur nodig hebt dan. Dus ik heb ze toch maar allemaal gebakken (iets korten dan normaal, wel gaar maar nog heel licht.) Ik heb ze in kwarten gesneden en zo ingevroren. Je hebt dan alsnog wel een mes en wat inzet nodig als je maar een halve taart uit je vriezer wilt halen. Maar ik denk dat een stijfbevroren taart die niet is 'voorgesneden' nog lastiger te halveren is. We hebben laatst een halve taart uitgehaald en opgewarmd. 10 minuten op 100 graden en een kwartiertje op 150 graden. De appeltaart kwam er heerlijk eetbaar warm uit. En ik merkte aan niks dat hij ingevroren was geweest, smaakte gewoon net als vers. Ga ik vaker doen! (Eerst maar die 1,5 appeltaart die nog in de vriezer staat opeten.)
Ja, ik vries ook altijd porties in. Meestal per twee stukken. Fijn dat het gelukt is! Sterkte met de laatste anderhalve taart!